Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Mafija

Novi prilozi za biografiju, vlasnika kompanije Moto Rolo

Vlasnik kompanije Moto Rolo, kupac "XY Tradeća Beograd" i zastupnik "Siugia" u Srbiji, već duže vremena važi za jednog od vodećih poslovnih ljudi, i čoveka koji je uticajan i na određene političke partije i njihovo ponašanje u parlamentu i vladi.
Ako je sve to tako, kako se onda niko nije zapitao ko je ustvari, kakva mu je prošlost i šta smera u budućnosti? Tabloidovi izvori govore da je u pitanju jedna izuzetno nasilna i psihopatska ličnost, koja je ceo život provela u kriminalnom miljeu. Isti izvori ga prepoznaju i kao jednog od inspiratora i organizatora ubistva jednog drugog poslovnog čoveka, Željka Ražnjatovića Arkana, koga je narod malo bolje poznavao.
Nevolje postaju nepodnošljive sredinom prošle decenije, kad mu je Željko Ražnjatović Arkan zaplenio jednu veliku kompoziciju nafte, koju je tokom devedesetih švercovao. Upućeni svedoče da je tada "pao mrak" te je naredio odmazdu.
 Neposredno posle Arkanovog ubistva odlazi u inostranstvo i tamo obitava duže vreme. Mada je ovo svakako najintrigantiji deo njegove biografije, upućeni izvori svedoče takođe i o drugim nepočinstvima te kažu da mu to nije jedini čovek na duši.
O kakvoj ličnosti je zaista reč, govori i niz ispovesti koje govore o nasilničkom karakteru, i slučajevima gde je doslovno prebijao radnike Moto Rola.
Imovinsko stanje trebalo bi svakoj ozbiljnoj državi i njenim finansijskim institucijama da skrene pažnju, ali ovde nije reč ni o takvoj državi ni o tako ozbiljnim državnim institucijama.
 
Vlasnik je najluksuznije vile u Mariboru, koju je, očigledno, platio srpski poreski obveznik. U Beogradu tih vila ima na više atraktivnih lokacija koje su navedene  na sajtu Moto Rola, gde se mogu naći i informacije o pomenutim projektima koje planira.
Na lokacijama u Ulici 27. marta broj  8 i 10,  Krajnčič je napravio priličan haos. U broju 8 je kupio stan koji je u sudskom sporu, a u broju 10 nije uspeo da kupi poslednji stan na toj lokaciji, pošto vlasnik Radovan Nikolić (nema veze sa pominjanim Radovanom Nikolićem Krletom!) nije hteo da mu proda svoju nekretninu zbog Krajnčičevog gangsterskog ponašanja  i njegovih ovlašćenih posrednika Agencije za promet nekretnina Legat.
Već više od godinu dana traje teror na ovim čovekom, koji je penzioner i živi u garsonjeri od 19 kvadrata. U celu priču se umešao i korumpirani komunalni inspektor iz opštine Palilula Branislav Mimić, koji odrađuje najprljavije poslove za Krajnčiča!

 

Priča se po gradu da radim za Nemanju

Srpsko državno rukovodstvo se unizno ponaša pred Rumunima. Ništa se nije desilo niti će se desiti ni direktorima rumunskog Aquadosa za težak ekološki zločin koji su počinili u Srbiji.
Znajući sve to, a znajući i da je njegov partner uticajan u krugovima oko državnog vrha, Augus upražnjava hvalisanje po gradu da radi za Nemanju. Tu su i pretnje gangsterskom družinom, što je  doprinelo da se sazna za celu ovu operaciju pranja para sa Tenerifa.
 Može se desiti  ga njegov veliki prijatelj živog sahrani, zbog toga što mu je dugačkim jezikom i ponašanjem otkrio svoj mafijaški posao.

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane