Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Slučaj
Novi prilozi za skandaloznu biografiju čoveka koji hara srpskom prosvetom (2)
Komisija režimske gejše
Akreditaciona komisija za visoko školstvo je, već treću godinu, pod direktnom kontrolom Nebojše Janićijevića, profesora Ekonomskog fakulteta u Beogradu i istaknutog člana G-17 plus. Kao za vreme prodaje oprosta grehova, takozvanih papskih indulgecija izdavanih u Rimu, Janićijević deli i uskraćuje... Ko je, ustvari, ovaj čovek, čime se danas bavi i čime se nekada bavio, govore Tabloidovi izvori iz vrha srpske prosvete...
Milica Grabež
Kao što je široj srpskoj javnosti poznato, ovaj "stručnjak" dao je svoj nemerljivi doprinos razbijanju bankarskog sistema Srbije, a kao član Upravnog odbora NBS. Od 2007. godine Janićijević razbija prosvetu Srbije, a niko mu ne staje na put. Dr Žarko Obradović, ministar prosvete, ne može (ili, ne želi) da zaustavi ovog razbijača svega za šta se uhvati. I to - sa namerom. I bez ičijih instrukcija. Jednostavno, iskompleksiran zbog svojih neprirodnih sklonosti (mada ih je "demokratska" vlast legalizovala) ovaj "G ekspert" prosto leči komplekse upropašćavanjem svega što mu je dostupno. A, upropašćava sve - i ljude i institucije. Treba podsetiti da je ovaj čovek godinama ometao karijeru profesorke Mirjane Petković kod koje je bio asistent. Mirjana Petković je inače čuvena profesorka, sa svetskim referencama, i dugo je pokušavala da od "izmeta napravi pitu". I uspela je! Od "malog, čika Slobinog, Neše" - proizvela je docenta! Odmah posle toga, umesto da je zauvek poštuje i ceni, što je uobičajen odnos između asistenata i profesora- on Janićijivićevoj okreće leđa. Kao doktor nauka, dobio je sigurnost, pa mu profesorka više nije bila potrebna. Uostalom - više je voleo profesore! Tako profesorka Petković godinama trpi poniženja od svog bivšeg asistenta, koji se osilio kao član "ekspertske" stranke.I mnoge druge kolege ovog "profesora" sa Ekonomskog fakulteta - smatraju, najblaže rečeno, "neobičnim". Mnogi ga ne vole. Međutim, u njega je "ludo zaljubljen" advokat, koji je oštro reagovao na naš tekst iz prošlog broja. Izvesni Dejan Šišić (u mejlu, koji nam je poslao, valjda nije bilo slova "š", pa je potpisan sa "Sisic", tako da se izvinjavamo, ako je prezime netačno napisano) - preti teškim optužbama, zbog navodne neistinitosti onoga što smo napisali.Između ostalog, tamo kaže da je profesor Janićijević "divan čovek". Možda za advokata. Ljubav je čudesna stvar. Međutim, Tabloid raspolaže dokumentacijom, fotografijama i svedocima koji lako mogu dodatno da kompromituju ovog samoproglašenog apostola srpske prosvete.Detaljnijim istraživanjem Tabloidovi izvori su utvrdili neke za javnost do sada nepoznate činjenice...
Profesor Nebojša Janićijević je bio, pre dve godine, glavni akter afere oduzimanja akreditacija mnogim višim školama, u većini slučajeva - bez razloga. Kao što je, bez razloga, pre nekoliko godina oduzimao dozvole za rad mnogim bankama, tako je 2007. godine oduzimao, takođe bez razloga, a uz falsifikovanje izveštaja recenzentskih komisija - i dozvole za rad višim školama.
Ovaj sumanuti čovek - negde iz puke zavisti, a negde iz interesa, oduzeo je dozvole (navodimo samo neke slučajeve), Višoj medicinskoj školi iz Ćuprije, uglednoj državnoj instituciji, koja postoji pola veka.
Stručnjaci su, egzaktno, izračunali neposredne gubitke. Interesovanje za upis na studije na ovoj školi, opalo je, u odnosu na prethodnu godinu, za 56 posto, odnosno, upisano je 1.022 studenta manje, što je školi nanelo direktnu materijalnu štetu od preko 600.000 evra, odnosno, prema tadašnjem kursu, oko 45 miliona dinara!
Dalje, Višoj školi za menadžment iz Zaječara (članica Megatrend univerziteta), koja postoji 16 godina, oduzeta je dozvola za rad, iako su recenzenti ovu školu ocenili visokom ocenom 8,55!
U svom lažnom izveštaju, profesor Janićijević je ovu ocenu prepravio na manje od 5! I -oduzeo akreditaciju!
Tako je "mali Neša" opet osetio vlast, ugrožavajući perspektivu oko 5.000 aktivnih studenata ove škole, kao i egzistenciju profesora i administracije iste. Pokušao je da oduzme jedinu višu školu ovom siromašnom gradu, na kojoj je školarina bila simbolična.
Ogorčeni ovom prevarom i namerom, 10.000 Zaječaraca, predvođeni predsednikom opštine Boškom Ničićem, demonstriralo je na gradskom trgu! Direktan finansijski gubitak bio je ogroman. Moralni-još veći.
Krivična prijava i odštetni zahtev, kako smo čuli u Zaječaru, imaće vrednost od 2.000.000 evra! Poslovna škola Megatrend (takođe pri Megatrend univerzitetu) ostala je bez dozvole za rad posle 18 godina!
 Rukovodstvo Megatrend univerziteta najavilo je odštetni zahtev od 5.000.000 evra! I krivičnu prijavu.
Kako nam je rekao ugledni beogradski advokat Vlado Bošković, čitav tim advokata, na čijem je on čelu, već godinu dana sprema tužbu.
Dobro obavešteni izvor iz administracije Evropskog univerziteta, potvrdio je Tabloidu da su i oni imali veliki problem sa Nebojšom Janićijevićem, oko Visoke škole za matematiku i statistiku i da razmišljaju o tužbi.
Srećom, Nacionalni savet za visoko obrazovanje, preinačio je većinu negativnih odluka Akreditacione komisije, kojima je "kumovao" Nebojša Janićijević.
Tako da su gore pomenute institucije, posle mnogo muka, moralnih i materijalnih gubitaka -ponovo akreditovane.
Nacionalni savet je stavio više desetina primedbi na rad Akreditacione komisije, posle ovih skandaloznih odluka.
Nepravilnosti su obrazložene na više stotina stranica! To je dovelo do "otkazivanja poslušnosti" Akreditacione komisije Nacionalnom savetu za visoko obrazovanje, iako je Akred itaciona komisija niži organ formiran od istoimenog saveta!
Kolovođa ovog skandala bio je opet profesor Nebojša Janićijević, koji je svoju mušku i naučnu impotenciju lečio ubijanjem srpskog visokoškolskog obrazovanja! Uplašen od odgovornosti za svoj rad, predsednik Akreditacione komisije profesor Slobodan Arsenijević - ponudio je ostavku, koja se još razmatra.
Tako je "mali, impotentni Neša" i faktički došao na čelo ove komisije, postao veliki zlikovac srpske prosvete i šef prosvetne mafije, koja - i dalje - hara visokoškolskim obrazovanjem Srbije. Ko je sposoban da ovo njegovo manijakalno "soliranje" zaustavi? Šta čeka ministar prosvete? Šta radi MUP i njegov odsek za organizovani kriminal?
Treba se nadati da će najavljene tužbe pokrenuti sve relevantne državne institucije da pokrenu istragu, zaustave prosvetnu mafiju i primereno kazne sve njene aktere.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane