Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

Samovlašće, kriminal i drugi skandali u Kliničkom centru Srbije

 

Uvek teško gde je Peško

 

Zdravstvena mafija, udružena sa zloglasnom Munovom sektom koja već odavno preko svojih aktivista deluje u Srbiji, nakon kompromitujućih dokaza o njenom pogubnom delovanju u ovdašnjem zdravstvu, nedavno je uzvratila udarac onom delu hrabrih i moralnih lekara okupljenih okoprof. dr Dragane Jovanović.

A. Lešo

 

Službenici Munove sekte raspoređeni na istaknutim mestima u zdravstvu Srbije, vešto su se prestrojili ušavši u politički establišment. Ova akcija izvedena je kako bi usamljenog lučonošu borbe protiv zdravstvene mafije, gradsku sekretarku za zdravstvo Beograda dr Draganu Jovanović, izolovali i ostavili na terenu gde ni ona ni njene kolege nemaju ni ingerencija ni uticaja.
Reč je, u stvari, o nadležnosti za imenovanje direktora zdravstvenih ustanova, toj božjoj bašti prepunoj nekontrolisanih javnih nabavki i drugih dobrobiti koje im je, svojim lažnim reformama i smišljeno naopakim zakonskim rešenjima, omogućio četvorostruki ministar Tomica Milosavljević.
 Šlag na tortu bilo je postavljenje inkriminisanog kvaziakademika Predraga Peška za predsednika Upravnog odbora KBC Bežanijska kosa.
Prethodni direktor je ukrao milion evra, a ovaj novi će s Peškom bar tri miliona. Peškova banda po Kliničkom centru Srbije lomi kičmu direktoru Đorđu Bajecu, i već ga je dovela do ivice nervnog sloma stalnim malverzacijama, koje on ni uz pomoć državnih organa ne može da obuzda.
 Na Medicinskom fakultetu u Beogradu akademik Peško se nije ni kandidovao za dekana, ali je svesrdno minirao kandidaturu prof. dr Tome Jovanovića, jer je procenio da je njegov protivkandidat, akademik Bumbaširević, pogodniji za brifing.
 Kao i u Kliničkom centru, akademik Peško i na Fakultetu ima odličnu družinu, koja mu puni džepove, i sada svoje lopove šalje na razna usavršavanja kako bi im pribavio poneku diplomu.
Tako je smenjeni šef tehničke službe Kliničkog centra Milan Musićosvanuo na postdiplomskim studijama iz medicinskog menadžmenta, a ima višu školu, i smenjen je zbog neverovatnih krađa koje je zaPeška obavljao po Kliničkom centru.
Peškovu pravnicuBiljanu Dimitrijevićproklinje pola Kliničkog centra, a direktorBajec joj izgovori sijaset pogrdnih reči zbog mućki kojima se bavi, ali niko ne može da je pomeri iz administracije.
Peškova žena je zamalo smenila direktora plastične hirurgije Colića, i zavela prinudnu upravu na toj klinici jer tamo radi na anesteziji, pa je želela da tu kliniku privatizuje.
 Poniženja koja je doktor Colić od nje doživeo da bi ostao direktor, ravna su paklu. Letnji period Peško koristi za pregrupisavanja sa Munovom sektom i česte tajne dogovore sa akademikom Rakićem, koji mu traži da se vrh Srpske napredne stranke priključi njegovom tajnom udruženju, jer je procena munovaca da ta stranka uskoro preuzima vlast.
 Kako će bivši radikali reagovati na najave koje im u vezi sa ovim donose određeni obaveštajni krugovi, ostaje da vidimo. Uglavnom kriminalci iz Kliničkog centra Srbije i Medicinskog fakulteta u Beogradu, udruženim snagama, hrle ka potpunom i konačnom zauzimanju zdravstva, i to svih uporišta u društvu. U Demokratsku stranku su se odavno infiltrirali, a na redu su naprednjaci. Što se SPS-a tiče, tu nemaju koga da infiltriraju, jer su svi nekada pripadali koaliciji SPS-JUL, pa im tamo sede stari drugari.
Najgore će ovog leta proći pošteni doktori, jer će se kroz predstojeće reforme i prestrukturiranja, prema naredbi tandema Peško-Rakić, svi čestiti i pošteni, kako predsednik Tadić kaže, otpuštati sa radnih mesta, ili kao viškovi po sistematizacijama ili će im se tražiti neki administrativni razlozi.
Na tako očišćen teren od poštenih u zdravstvu, zasešće akademik Peško sa bulumentom i naslediti od ministra (u četiri mandata) Tomice Milosavljevića teren koji treba pročistiti samo u smislu peglanja svinjarija bivšeg ministra.
 Kao osvedočene psihopate, koje novac smatraju izvorom života, zdravstveni mafijaši skloni su i bludnim radnjama, jer ne žele u javnosti da prikazuju novac, nego organizuju intimne skupove. Na tim skupovima izvode se bahanalije, neprimerene da se pominju u ovom  eminentnom časopisu, i tome uče čak i svoju decu!
 Srpski pacijenti nazivajusestokom, poštene kolege marvom i sličnim pogrdnim imenima.
 Da pojasnimo: pacijenti su stoka jer su zdravstveni kriminalci većinom polagali ispite preko veze, i pojma nemaju o svojoj struci. Zato imaju konstantno neprijateljski odnos prema pacijentima, i nazivaju ih najpogrdnijim imenima. Nasuprot tome pošteni doktori, koji pomažu pacijentima i spasavaju ih od teških bolesti ili čak od smrti, za njih su marva koja radi njihov posao, dok oni primaju plate za bahanalije na tajnim skupovima različitih klinika.
 Razvode se, i drugima razvode brakove, mrtvi pijani tumaraju po bolesničkim sobama. Deca su im puna para, pa su uveliko mušterije narkobosova, dok pošteni ćute i plašljivo čekaju kraj radnog vremena, da što pre odu u porodični kutak.
E, takvih poštenih je sve manje u srpskom zdravstvu, i konačnom pobedom akademikaPredraga Peška i akademika Ljubisava Rakića, vrlo brzo ih neće ni biti.
Predsednik Tadić isturio jeDraganu Jovanović, u dogovoru sa Draganom Đilasom, da reši pitanje zdravstvene mafije. Nažalost, i pored policijske pratnje, nije bio siguran da može da joj sačuva život, pa joj je savetovao da imenovanja direktora zdravstvenih ustanova ne budu njena, već stranačka ingerencija!
 Tako je akademik Predrag Peško, na primer, preko svoje Demokratske stranke došao za predsednika Upravnog odbora KBC Bežanijska kosa, što je i najveće licemerje u govorima predsednika Tadića o borbi protiv korupcije i kriminala u društvu, pa tako i zdravstvu. Ne postoji način da je na takvo mesto mogao da bude postavljen neko ispred Demokratske stranke, a da za to on ne zna. Prema tome, i vrh Demokratske stranke sarađuje saMunovom sektom i zdravstvenom mafijom. Da li će tako biti sa naprednjacima, koji se kunu u poštenje po receptu pokojnog Zorana Đinđića, videćemo!

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane