Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Ostaje da se vidi

Milovan Brkić

 

Novinari Večernjih novosti, kada pišu o škakljivim temama, da bi izbegli da iznesu svoj stav, često tekst završavaju rečenicom - Ostaje da se vidi.
I, zaista, ako danas novinar treba da odgovori na pitanje kuda ide Srbija, teško da može ponuditi valjani odgovor.
Politička elita Srbije isključivo se bavi zaštitom svojih interesa. Srbija je u punom rasulu. U poslednjih godinu dana bez posla je ostalo 146.000 radnika! Koliko će njih do kraja godine otići na Biro rada, niko ne može ni da pretpostavi. Američke kompanije koje posluju u Srbiji  masovno otpuštaju radnike. Gase se mala i srednja preduzeća, zatvaraju radnje i dućani.
Država nije obezbedila otkup pšenice, nije organizovala otkup maline i voća, od kojih bi mogla dobiti dragocene devize. Seljaci su u panici. Smanjuje se stočni fond, i glad će uskoro zakucati i na vrata seljaka.
Ono u čemu je vlast sposobna, to je način na koji osigurava svoje privilegije. Smutljivci iz gornje strukture vlasti nemaju nikakvu nacionalnu strategiju. Ne vide dalje od svog nosa, a sve što čine je da osiguraju mehanizme koji će ih održati na vlasti.
Srpski predsednik, bolešljivi pedesetogodišnjak, umislio je da  imitiranjem Tita može da postane doživotni prvi čovek Srbije.
Srpski diktator napadno želi da uđemo u Evropsku uniju, pri tom ni sam ne znajući da li nas Evropska unija želi u svom članstvu. Njemu i njegovoj sviti to se saopštava na diskretan način, ali on ide dalje.
Saradnja sa Ruskom Federacijom, koja na međunarodnom planu snažno podržava Srbiju, skoro majčinskom zaštitom, nije definisana, niti postoji nacionalna strategija Vlade Srbije u kojim ekonomskim sferama saradnja može da se ostvari.
Najnoviji zaokret srpskog diktatora da se okrene paktiranju sa ''nesvrstanima", poseta Egiptu, ugovorena poseta Iranu i dolazak predsednika Ahmadinedžada, sigurno je, neće obradovati lidere Evropske unije.
Malo ko u Srbiji zna kakve je uslove Vladi Srbije postavio Međunarodni monetarni fond, prilikom odobravanja prve tranše kredita za budžetsku podršku. Srpska vlada nije ispunila nijedan prihvaćeni uslov - smanjenje penzija, plata u javnom sektoru, kresanje javne potrošnje...
Ministarka finansija je na rubu psihičkog sloma, jer se od nje traži nemoguće.
Jesen će biti vruća, jer je vladajuća koalicija sastavljena od stranka koje su vezane za različite centre moći.
A srpski diktator, imitirajući Tita, odaje se lagodnom životu. Svita telohranitelja obezbeđuje njegove orgije sa mladićima i devojčicama koje mu se podvode. Verujemo da u njegovom kabinetu postoje i radna mesta - referent za spolne odnose predsednika!
A predsednikovo okruženje, većina savetnika raznih statusa, ne bi mogli proći ni na testovima sposobnosti za običnog administrativnog radnika.
Predsednikov savetnik za verska pitanja, politikolog po obrazovanju, izvesni Mlađan Đorđević, pre tri meseca - u poseti riječkom županu, oslovljavao ga je sa gospodine župniče! Milorad Pupovac se preznojavao, pokušavajući i ceduljicom da Đorđevića obavesti da je u poseti županu, a ne župniku (svešteniku)!
Osionost srpskog diktatora je svakim danom sve veća. Otuda i nije čudo što će se krajem avgusta usvojiti Zakon o javnom informisanju koji treba da uvede medijski mrak, u kojem će diktator i njegova banda moći da sprovode svoj teror i pljačku. Dokle će to trajati?
Ostaje da se vidi.
  
www.milovanbrkic.com
  

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane