Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Školovanje

Školovanje

Prvi srpski univerzitet na američkom kontinentu

 

Megatrend  na Floridi

 

Jedan veliki uspeh srpskog školstva desio se ovog leta u Orlandu na Floridi (SAD), kad je u Americi i zvanično odobren rad Megatrenda, najvećeg privatnog univerziteta na Balkanu,  pod imenom Megatrend University USA

 

N.V.

 

Megatrend univerzitet je 7. jula 2009. godine otvorio svoj univerzitet u SAD. Po ispunjenju svih uslova predviđenih američkim prosvetnim zakonodavstvom i deponovanju 10 miliona dolara garancije - guverner Floride, Kurt Brauning, izdao je rešenje o početku rada ove visokoškolske institucije. Tako je Megatrend univerzitet postao prva visokoškolska institucija, koja je uspostavila svoje studije u ovoj obrazovnoj velesili. U toku je upis prve generacije studenata.

Nastava na Megatrend USA univerzitetu u Orlandu počeće 15. januara 2010. godine, a većina predavača biće iz Amerike. Očekuje se i određen broj predavača iz Srbije.

Megatrend je prva visokoškolska institucija iz Srbije koja je uspostavila studije u Americi. Megatrend University USA ispunio je sve uslove predviđene američkim zakonodavstvom i deponovao 10 miliona USD garancije, posle čega je guverner Floride Kurt Brauning izdao rešenje za rad.

 Rektor Megatrend univerziteta dr Mića Jovanović, neposredno nakon upoznavanja domaće javnosti sa ovim činjenicama, potvrdio je da će Megatrend University USA "...organizovati programe koji nisu zastupljenu na univerzitetima u Floridi, a to su oblasti poljoprivrede, menadžmenta sa posebnim pogledom na Evropu, kao i studija kojima će biti obuhvaćene diplomatija, politika i pravo. Očekujemo da ćemo u prvoj školskoj godini imati oko 300 studenata - Amerikanaca, polaznika iz Srbije, kao i kandidata iz dijaspore".

 Megatrend University USA ponudiće kompletnu uslugu, koja uključuje vize, smeštaj u kampusu, automobile i druge pogodnosti, koje će studentima, shodno zahtevima novog veka, omogućiti pristojan akademski život.

 Godišnja školarina biće 12.000 USD, s tim da naši studenti (iz Srbije i dijaspore) imaju posebnu pogodnost. Naime, Megatrend i američka Exim korporacija nude studentima iz Srbije i srpske dijaspore dotaciju od 4.000 USD, čime će im školarina biti umanjena pa će iznostiti 8.000 USD. U tu cenu nije uračunat smeštaj, ali će budućim studentima smeštaj i ostale usluge biti ponuđene po veoma povoljnim cenama.

Inače, Exim korporacija zastupnik je Megatrenda u Americi, sa sedištem u Orlandu, dok je Megatrend ekskluzivni predstavnik ove bankarske korporacije u Srbiji, u obavljanju privrednih, finansijskih i drugih delatnosti.

Poređenja radi, treba reći da se školarina na University of Central Florida kreće u rasponu od 32.000 USD do 47.000 USD, pa će Megatrend University USA i na taj način biti privlačan studentima iz Amerike i celog sveta.

Predsednik korporacije Exim InterTrading Bancorp, dr Miroslav Aleksić, naglasio je da je Megatrend, uprkos velikoj konkurenciji, u rekordnom vremenskom roku uspeo da ispuni sve standarde i dobije dozvolu za rad.

Predviđeno je i pospešivanje uticaja i ugleda Megatrend univerziteta u akademskom prostoru Amerike, što će koristiti budućoj saradnji sa Rusijom koja je zainteresovana za saradnju sa Megatrendom u Srbiji, kako bi posredstvom beogradskog fakulteta dospela na tržište Amerike.

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane