Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

 

NATO general

 

 

M. Grabež

 

 

Predsednik Srbije Boris Tadić postavio je 15. februara za načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnika Miloja Miletića (55).

Ovu odluku predsednik Tadić je doneo nakon što je sa ove dužnosti ukazom smenio generala Zdravka Ponoša, zbog sukoba sa ministrom odbrane Šuntanovcem.

Vest je posebno obradovala ljude na jugu Srbije, jednom neuralgičnom području opterećenom međuetničkim napetostima i siromaštvom, gde je uloga pripadnika Vojske Srbije od izuzetnog značaja.

Građani Vranja pamte generala Miletića kao strogog i pravičnog oficira, dok je tu službovao, baš u vreme NATO bombardovanja Srbije, kada je u tim teškim trenucima svojom smirenošću, iskustvom vrhunskog profesionalca i čoveka koji razume i vojnike i civile, uspevao da ih ohrabri i sačuva im samopouzdanje i optimizam.

Imenovanju generala Miletića usprotivile su se NATO perjanice - Sonja Biserko, Nataša Kandić i njima bliski, pominjući činjenicu da je bio ratni starešina.

Nažalost, čim je dobio položaj, general je zaboravio na svoje poginule vojnike, podoficire i oficire, na sugrađane koji su pobijeni u agresiji NATO alijanse. Zaboravio je na užasne smrti civila, na herojski otpor svoje armije i naroda.

General Miletić je danas biljka koja se savija pred ološem zaodenutim u ogrtače pomoćnika i savetnika ministra odbrane. Savija i predaje raport. I njima i kaplarima iz Nacionalne garde američke države Ohajo. Preciznije rečeno, general Miletić je postao kišna glista.

"Vojska će biti profesionalizovana i očekujemo da to završimo krajem 2010, ali sigurno je da će taj proces biti okončan u prvoj polovini 2011.", rekao je on nedavno novinarima.

Upitan da li će srpski oficiri biti obrazovani po NATO standardu, Miletić je odgovorio potvrdno.

"I sama činjenica da smo veliki broj naših oficira u poslednje dve godine školovali i usavršavali u institucijama zemalja članica programa Partnerstvo za mir i državama članicama NATO daje nam za pravo da u tom pravcu idemo da obrazujemo naše oficire", rekao je on.

Miletić je naveo i da to, navodno, nema veze sa vojnom neutralnošću Srbije ističući da "Mi (Vojska Srbije i Ministarstvo odbrane) poštujemo odluke Skupštine Srbije, kao i svi državni organi, i da to (vojna neutralnost) nas ne sprečava da sarađujemo sa drugim armijama u svetu".

Vojska Srbije je danas na najnižim granama. Vojnici su gladni, goli i bosi. Oficiri imaju mizerne plate, nemaju stanove... A na vojnim akademijama, gde Miletić šalje naše oficire, izučavaju se ratna iskustva naše armije u borbi sa NATO alijansom, kojih se danas ovaj bedni general odriče.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane