Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Neverovatno

Neverovatno

 

Otet telohranitelj Ružice Đinđić

 

 

Nestao ili su ga nestali

 

Radojica Vakirević, nekadašnji prvak Evrope u kik-boksu, otet je iz svog automobila u blizini Beogradskog hipodroma i od tada kao da je u zemlju propao

 

 

Lj. K.

 

Policijski službenik Radojica Vakirević, zvani Vakir, iz Odeljenja za obezbeđivanje ličnosti Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije i telohranitelj Ružice Pavlović-Đinđić, udovice pokojnog premijera Zorana Đinđića, nestao je sredinom septembra 2008. godine i od tada mu se gubi svaki trag.

Srpska policija ni tada, a ni posle šesnaest meseci, još nije saopštila ni jednu jedinu informaciju o misterioznom nestanku svog službenika. Možda i zbog činjenice da je oteti policajac obezbeđivao gospođu Đinđić, koja bi, takođe, morala biti ispitana u okviru istrage o njegovom kidnapovanju.

Porodica kidnapovanog, a pre svih njegova majka, strahuje da je njen sin posle otmice i likvidiran. I pita se zašto?

Prema pouzdanim informacijama do kojih je došao novinar Tabloida, Radojica Vakirević otet je zbog određenih saznanja koja je imao u vezi sa ubistvom generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore Branka Bulatovića, likvidiranog 25. marta 2004. godine na stepeništu ispred lifta u zgradi Fudbalskog saveza Jugoslavije na Terazijama u Beogradu.

Egzekutor je prišao pokojnom Bulatoviću s leđa i iz neposredne blizine pucao mu u potiljak. Za pet godina, koliko traje famozna policijska istraga, to je i dalje jedina poznata činjenica u vezi sa ovim zločinom.

Od Bulatovićevog ubistva smenile su se u Srbiji tri vlade, tri ministra policije. Sva trojica ministara - Dušan Mihajlović, Dragan Jočić i Ivica Dačić, obećevala su rasvetljavanje slučaja. Saslušano je, kako je tvrdio Jočićev načelnik beogradske policije, 700 osoba! I ništa!

Tako su se ostvarila mračna predviđanja upućenih u Bulatovićeve mutne poslove sa državom i mafijom, da će MUP ubistvo generalnog sekretara FSSCG zataškati, a to obično podrazumeva i uklanjanje nezgodnih svedoka. To se desilo, po svemu sudeći, i sa Radojicom Vakirevićem.

Pokojni Radojica se tog kobnog dana dogovorio sa svojom devojkom da je odveze na Novi Beograd. A onda mu je na mobilni stigla poruka. On je potom izašao iz stana. Posle sat vremena devojka je ponovo zvala Vakira telefonom, ali je bio nedostupan. Policija je kasnije kod hipodroma pronašla njegov automobil i ključeve od stana.

Majku nestalog Radojice Vakirovića razdire sumnja da li joj je sin mrtav. Akteri petooktobarske revolucije, očigledno je, "čiste teren". Policija se brani ćutanjem.

Ne zna se da li je Radojici Vakireviću prestao radni odnos u Ministarstvu unutrašnjih poslova, i sa kakvim obrazloženjem. Da li je izbrisan iz evidencije živih građana?

Gospođa Ružica Đinđić, koju je obezbeđivao Vakirević, nije saslušana jer Ministarstvo unutrašnjih poslova, očigledno je, nije sprovelo nikakvu istragu povodom nestanka svog policijskog službenika.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane