Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda (20)

Epizoda (20)

 

Nismo mi od juče

 

Zoran Milojević

 

Čak ni zbog "važno je učestvovati" ne vidim da država treba da baca pare kako bi neko na zimskoj olimpijadi u Vankuveru bio osamdeset prvi od osamdeset dva takmičara... Pade mi na pamet kako se jedan od tri silovatelja brani na sudu: "Nisam hteo, to je nečasno, ali... znate... zbog društva... važno je učestvovati."

Stalno se pitam zašto ove "pevačice" vole uz svoje pesme da igraju trbušni ples? "Bre, što si glup čovek", podučava me Drakče bakalin, "one i služe, kao uložak, za jednu upotrebu, koji buzdovani puni para menjaju svake noći po sistemu: klinka se klinkom izbija."

Seča platana je nova seča među Srbima. Profesori-botaničari su se podelili: jedni su za seču, drugi su protiv seče. Svađaju se pod geslom: kad si u pravu, drugi ne postoje. A narod se oseća kao parče nesreće. Glasno se upitah: ko se tu ponaša kao idiot? Tića kafedžija mi odgovori: "Šta ti smetaju idioti, to su ljudi kao ti i ja." Komunisti su pre dolaska na vlast nosili pocepane čarape, pa su pocepali državu, kad su uzjahali na tu vlast. Njihova deca navukoše nove čarape, zavoleše biografiju očeva više nego očeve i sedoše u njihove fotelje.

I, evo, osmehuju se sa TV ekrana i hrabre nas da IZDRŽIMO! Mi, Ravnogorski sinovi, i dalje smo na izdržavanju kazne na koju smo osuđeni u sudovima očeva onih koji nas hrabre da IZDRŽIMO! Gordana Suša, komunističko dete, izveštač sa komunističkih partijskih skupova a današnji "TV demokrata", "neprijatno je iznenađena" dešavanjima u SPC. Pitam se sssamo što se Gordana Suša sekira zbog onog u šta nikada verovala nije?

Na Kosovu ništa novo! Moj prvi komšija sa mitrovačkog Baira, Milan Bigović, dobri i pošteni moj Biga koji se iz siromaštva vozdigo među viđene srpske intelektualce, da nam ne bude NIKO. No, kako god bilo, opet će biti NEKAKO!

Vinston Čerčil je napisao: "Istorija će me odbraniti, jer ću je ja napisati." Od ovog srboubice istoriju je učila i moderna srpska levica i moderna srpska desnica. Levicu i desnicu srpskom nacionalizmu učio je Dobrica Ćosić. Levicu i desnicu osnovama demokratije učio je Milovan Đilas. Levicu na vlasti i u opoziciji, i desnicu u opoziciji i na vlasti, ravnogorskoj ideji učili su Vuk Drašković i Vojislav Šešelj. I levicu i desnicu večitoj ljubavi Srba i Hrvata učio je Vasilije Krestić (zato je i postao akademik). Levicu i desnicu višepartijskom sistemu (čitaj: pluralizam u okviru Socijalističkog saveza) učio je Mihajlo Marković. Levica i desnica se nadaju da Mirko Đorđević ponešto i zna o veri pravoslavnoj. Levičarima i desničarima su uzor Gospoda Glembajevi.

Dakle, nema razlike između levice i desnice, između levaka i dešnjaka. I jedni i drugi su čvrsto stali na svoje noge, sa podignutim rukama UVIS! A Čerčilova Evropa je našla sebe u "Milosrdnom anđelu".

Stojim pred bronzanim Radomirom Putnikom. Vojvoda gleda u daljinu i pogledom traži puteve kojima je 1912. godine poveo svoje junake na izvor po vodu - na Kosovo i Metohiju. Spomenik imaju i Žuća, i Stepa, i Bojović i Šturm. Spomenik NEMA njihov Vrhovni komandant.

Sačuvajte osmeh na licu, to je najjeftiniji način da skupo prodate svoju kožu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane