Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Apel

Apel

Kockarski kralj zavodi diktaturu

Ruletom do prosjačkog štapa

Grupa radnika zaposlenih u lancu slot-klubova "Aleksandar", prepuštena diktaturi vlasnika Milorada Majkića, obespravljena i bez plate, obratila se za pomoć redakciji Tabloida i njenom glavnom uredniku. Pismo objavljujemo bez skraćenja

Poštovani gospodine Brkiću,

Obraćamo Vam se kao jedinom slobodoumnom novinaru u Srbiji koji ima hrabrosti da i nedodirljivim, čak i veoma opasnim tipovima, saopšti argumentovanu istinu o njihovim kriminalnim radnjama i prenese je celokupnoj srpskoj javnosti bez obzira na posledice.

Naime, radi se o Miloradu Majkiću, vlasniku lanca slot-klubova "Aleksandar", koji je pred rat 1990-1991. godine došao sa jednom torbom iz Zagreba.

Pod sumnjivim okolnostima,uz pomoć Đure Perića, tadašnjeg predsednika opštine Zvezdara a danas narodnog poslanika u Skupštini Srbije, uzima lokal u ulici Kralja Aleksandra br. 158.

Finansijski uspon je napravio uz bankarske garancije julovca Zlatana Peručića (bivšeg direktora Beobanke) i Jovice Stanišića, što je široj javnosti dobro poznato, a i sam Majkić se predstavljao u Srbiji kao hrvatska žrtva (mada je u stvari hrvatski agent-spavač).

Kao takav, svoj zadatak je vrlo dobro obavio, ubacivši se u redove srpskih patriotskih organizacija, a kao promoter najnižih moralnih vrednosti, bahatosti, primitivizma i bestidnosti obavio je uspešno akciju izdaje zemljaka Milana Lukića, jer je znao njegovu tačnu lokaciju u Argentini.

Koliko je bio srpski orijentisan tokom 1991-1992. godine, najbolje govori podatak da je u svom stanu, u dedinjskoj cvećari, čuvao poznate višegradske muslimane za novac. Jedan od njih (Omer Branković), danas je ministar u vladi Milorada Dodika i počasni konzul Republike Kongo u distriktu Brčko!

 

A o Majkićevom poštenom biznisu i njegovom "dobrotvornom radu" u srpskom sportu, najbolje govori to da svaki džek-pot veći od petsto hiljada dinara, kompjuterski uzima sebi, a sve ispod toga daje nekom svom prijatelju i sa njim deli pola-pola (najčešće je u pitanju izvesni Pero Vlatković iz Zagreba).

Kao nedodirljivi i svemogući diktator, umislio je da mu ne može niko ništa (trista zaposlenih radnika ne prima platu već pet meseci!), a dnevne pazare, preko hiljadu slot mašina, prijavljuje minimalno na petsto do osamsto dinara po mašini, iako su pazari višestruko veći, što se lako može utvrditi kada krupijei ujutro u šest sati donose pazare u Čumićevo sokače (lokal 55, prim. aut.).

Smatramo da ćete se složiti da je to teška utaja poreza u milionskom iznosu, što Majkiću ne predstavlja problem jer ima jake veze u korumpiranoj Poreskoj upravi.

Sve radnike je primorao da potpišu blanko otkaze; tako iz njemu znanih razloga otkaz može da aktivira onda kad on poželi ili kad mu mlade devojke odbiju njegove manijačke nagone i želje za orgijama (za šta je, inače, sudski odgovarao u Zagrebu za vreme SFRJ).

Pošto je ovih dana javnost preplavljena natpisima u dnevnoj štampi o narko-klanu "Šarić", pitanje je kako i kojim parama Majkić otvara velelepni lokal u novootvorenom hotelu na Novosadskom sajmu, kao i njegova veza sa vlasnikom alko-grupe (Duškom Kneževićem) ili Gajićevom kompanijom "Aleksandar grupa" iz Novog Sada o čemu je vaš list opširno pisao.

To su samo sitnice koje smo spomenuli o ovom kriminalcu, a u ime gladnih i izmučenih radnika slot-kluba "Aleksandar", molimo Vas da ove navode proverite i istinito obavestite javnost, a lopova suočite sa pravdom, jer jedino to Vi možete u ovoj napaćenoj Srbiji.

                      

                   U Beogradu 15.6.2010. godine

Gladni i obespravljeni radnici slot-kluba ALEKSANDAR

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane