Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Kamenjarke u mermeru

 

Nikola Vlahović

 

 

Da je mizerija zavladala, vidljivo je na svakom koraku. Ali, pravi znak opšteg propadanja je kad se prodavačice ljubavi pojave u visokom društvu. Tako ovih dana, i u ozbiljnim i u neozbiljnim novinama srpskim javljaju kako je pao i naš slavni teniski as Novak Đoković, i to u ruke neke Nataše Bekvalac, osvedočene sponzoruše, koja je sve do sada nepogrešivo održavala svoje finansije i medijsko prisustvo vezama i brakovima sa poznatim i bogatim ljudima (Miodrag Kostić, Sergej Trifunović, Danilo Ikodinović...). Čaršija već govori o tome kako će sad i Novak da vidi šta je reket...

Đokoviću se lako može desiti da ekspresno završi karijeru onako kako je završio jedan poznati teniser iz srećnijih vremena, Slobodan Boba Živojinović. Mada mu je servis u ono doba bio najjači na svetu, pao je pred Fahretom Jahić, zvanom Lepa Brena, koja je i zavela diktaturu turbo-folka u Srbiji što do danas traje.

Čim je Fahreta postala Živojinović, završena je jedna zavidna sportska karijera, a ovaj bivši teniski talenat pretvoren je u marginalnog službenika projekta pod imenom Lepa Brena.

Je li Novaku Đokoviću, očigledno poštenom i lepo vaspitanom momku, sudbina odredila da ne padne na teniskom terenu nego mimo njega, to će ubrzo biti jasno, ali ako je nešto oduvek bilo misterija, pa tako i u ovoj (ne)prilici, to su neverovatni putevi lakih žena do društvenog vrha.

Otkud prostitutka u Skupštini Srbije, otkud Nataša Bekvalac na brodu Novaka Đokovića, otkud onoliko pevaljki sa onoliko fudbalera? Mora da je samrtni strah od odlaska u anonimnost, od bede i besparice, od dna kome prirodno pripadaju, znatno jači nego što to naivnom posmatraču izgleda.

Pre nekoliko decenija, dok je još Tito bio živ, jedan afrički diktator na gostovanju u Beogradu zagledao se u lokalnu prostitutku, pa se odmah njome i oženio. Sa novom ženom, nakon nekoliko dana, krenuo je iz Beograda u svoju daleku domovinu. Vrhunac tragikomedije desio se na aerodromu kad se dojučerašnja prostitutka protokolarno rukovala sa ondašnjim jugoslovenskim državnim vrhom, u svojstvu nove supruge "našeg nesvrstanog prijatelja".

 Ne treba ni Novaku Đokoviću ni njemu sličnima da uče na afričkim primerima. Ima ovde dovoljno toga. Od Drage Mašin koja je očitala opelo potonjem Obrenoviću i celoj dinastiji, pa do današnjih kurvi, u svojstvu savetnika i državnih sekretarica u ljubavnom zagrljaju sa režimom.

Kad jeftine žene krenu u pohod na visoke adrese, to je neizbežno znak da je na dnu lošije nego inače.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane