Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pismo

Pismo

Sova javlja:

 

Snima vas Majkićeva kamera

 

   Redakciji Tabloida dostavljeno je pismo u kojem se kaže da iza nedavnog "Desanta na Tabloid" stoji i Milorad Majkić, poznati kriminalac, omiljen u vlasti, i komšija Borisa Tadića na Dedinju   

 

+++

 

Gospodine Brkiću,

Kao osvedočenog borca protiv državne mafije svih boja, obaveštavam Vas da iza nedavnog policijskog desanta na naš Tabloid, kao poslednju nadu da će se u ovoj napaćenoj Srbiji nešto promeniti nabolje, u dobroj meri stoji i sujetni lopov i izdajnik Milorad Majkić.

Isti je nedavno u hotelu Union, čiji je većinski vlasnik, sa crnačkim špekulantom Čingom iz Kinšase (Kongo), priredio terevenku na kojoj je bio prisutan i Slobodan Vukolić Kengur, načelnik Uprave policije Policijske uprave za grad Beograd, kao i bivši penzionisani načelnik OUP-a Stari grad i pomoćnik načelnika SUP-a Beograda Miloš Vukobrat, inače šef obezbeđenja kod kokainskog zavisnika Milorada Majkića.

Toga dana Majkić je Vukoliću posredstvom Vukobrata dao deset hiljada evra da pomogne likvidaciju Tabloida, kako bi se osvetio zbog vašeg nedavnog pisanja o bahanalijama ovog manijaka i psihopate.

Zbog nemoralnog zamajavanja javnosti, nedostatka principa i moralnog integriteta, bez jasnih stavova, a zbog ličnih interesa, Majkić je spreman na sve, zarad prikrivanja kriminalnih grehova, gde se sposobnost meri po tome koliko je spreman da ukrade, slaže, izda i prevari.

A to, uz masne provizije, najčešće cene poreski uvlakači, poltroni i beskičmenjaci oličeni u liku gospođe Laban, koja zarad lagodnog života i zasluga pokojne sestre, inače advokata Milorada Majkića, koja ga je zastupala u mnogim mutnim radnjama, uzima novac, da bi ovome "biznismenu" progledala kroz prste i spasila ga od krivičnog gonjenja.

Nakon Vukolićeve akcije ''Desanta na Tabloid", gospodin Majkić, ovejani kriminalac koji svojim radnicima mesecima ne plaća zarade, uveren da Vam je BIA dala podatke o njegovom kriminalu, a ne Miloš Vukobrat, u svojoj kockarnici u Nemanjinoj postavio je kameru koja snima ulaz u zgradu u kojoj je Vaša redakcija, hvaleći se da Vas sve kontroliše.

Pismo koje Vam dostavljam doneće drugi čovek, sa kopijom moje lične karte i brojem telefona.

Srdačno Vas pozdravljam i molim da nastavite sa raskrinkavanjem ovog belosvetskog prevaranta, vlasnika nekoliko desetina kockarnica u centru Beograda.

 

M. D.

(Adresa poznata redakciji)

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane