Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Na nišanu

Sav vojvođanski novac "grupiše" se u džepu malog broja ljudi

Nije šala imati Pajtića za maršala

   Kako Pajtićeva pokrajinska mafija zaokružuje lanac krađe i bestidnog otimanja imovine od građana Srbije. Ili, kako je skovan plan za otimanje "Bačka puta" i svih putnih preduzeća u Srbiji

A. Nađ

Dok se srpski predsednik bavi sobom i održavanjem gole vlasti, obećavajući Evropskoj uniji i centrima moći u Vašingtonu, Briselu, Berlinu i Ankari sve i svašta, a baveći se akcijom da pohapsi što više mladih u Srbiji, nazivajući ih huliganima, njegov partijski drug i patuljak Bojan Pajtić iz potaje pravi planove kako da otme što više para i od ničega napravi veliki kapital. Ovom alhemičaru iz Sente mnoge neverovatne stvari uspevaju, a da ga niko još nije javno optužio za kriminal, pranje novca od prodaje narkotika, pravljenje  vojvođanske (svoje) banke od propale Metals banke, stvaranje Fonda za kapitalna ulaganja i Fonda za razvoj Vojvodine, a sve to parama iz budžeta Srbije, čiji je krajnji korisnik Bojan Pajtić i njegova klika.

Shvativši da je Vojvodina opljačkana i da u Srbiji više nema novca, gospodin Pajtić je, uvidevši da je njegov gazda Boris Tadić obična dileja, koja se bavi svojim biznisom, samodopadljivošću i javnim promovisanjem, rešio da, igrajući se sa svojim dečacima, smisli plan kako da doaka Evropskoj uniji i opelješi njene predpristupne fondove. Ovim fondovima pristup imaju samo javna preduzeća regije, države i lokalne zajednice. Što su preduzeća jača, i novac dobijen od predpristupnih fondova je veći. Takva je barem logika, a nju sledi i gospodin Pajtić. (Doduše, Srbija, a sa njom i Vojvodina, sve su dalje od Evropske unije, a i gospoda iz Brisela je već potrošila novac iz tih fondova. Ostala je samo sića, ali to gospodin Pajtić još nije shvatio, ili nisu hteli da mu kažu.)

Kada je propala novosadska Metals banka Bojan Pajtić je odlučio da od nje napravi Razvojnu banku Vojvodine. Banka je dobila crveni karton, ali je g. Pajtić vadi iz stečaja, tako što Darko Šarić ulaže nekoliko stotina miliona evra. I račun budžeta Vojvodine prebacuje se u ovu banku. Jeste bila propala, ali je sada - razvojna.

I dva fonda iz Novog Sada, koja se pune parama iz budžeta Srbije, pod Pajtićevom su šapom. On pare deli i šakom i kapom svojima, a oni mu, potom, bratski i kao partijski drugovi, procenat vraćaju u kešu. To je njima naša borba dala. Da imamo Bojana za maršala.

E, sada se vraćamo Bojanovoj zamisli da opelješi pretpristupne fondove. U Novom Sadu nema tako jakih javnih preduzeća, pa će Bojan da ih stvori. Hokus, pokus, i evo ih. Dok ludi Boris juri navijače, i prebrojava koliko ih je po zatvorima, Bojan skuplja novce.

Izgradnja puteva i njihova rekonstrukcija može da donese lepe novce. Treba stvoriti jako preduzeće, tako što će ga - oteti od njihovih vlasnika.

Vlasnik Bačka puta je Nibens grupa, čiji je vlasnik gospodin Milo Đurašković. To je najjača grupacija. Prvo je kupljeno Preduzeće za puteve Niš, pa Preduzeće za puteve Kruševac, da bi oni kupili Preduzeće za puteve Beograd, i na kraju je kupljeno najjače preduzeće - Bačka put.

Druga grupacija po veličini formirana je oko preduzeća Putevi Užice, čiji su stvarni vlasnici Demokratska stranka i Liberalno demokratska stranka (suprug Nataše Mićić, bivše predsednice Narodne skupštine Srbije i v.d. predsednika Srbije, koja je potpisala ukaz o uvođenju vanrednog stanja i aktiviranju zloglasne Sablje).

Treća grupa je Vojvodina put iz Subotice, čiji je direktor Dražić, a vlasnici su državljani Hrvatske.

Pajtićeva ekipa u ovom momentu obrađuje papirologiju u vezi sa prodajom Bačka puta preduzeću Borovica iz Rume, koje duguje velike pare bivšoj Metals banci, a sadašnjem Fondu za razvoj Vojvodine.

Postoji i veliki dug Borovice prema Fondu za kapitalna ulaganja. Borovica duguje ko Grčka, ali može da kupuje, bez problema, kad mu daju drugovi, a da on posle njima to vrati.

Gospodin Borovica je dug napravio na osnovu kredita koji je dobio za "rekultiviranje" Ledinačkog jezera, tj. ponovno vađenje kamena iz tog dela Nacionalnog parka Fruška gora. Kamen se koristi za izgradnju autoputa Beograd - Subotica.

Bojan Pajtić i njegova kamarila planiraju preuzimanje Bačka puta u svoje ruke, a sve to u ime duga Dušana Borovice prema bankama i fondovima.

Klika Bojana Pajtića priprema formiranje javnog preduzeća Putevi Vojvodine koje će tada konkurisati i prigrabiti pare iz pretpristupnih fondova (inače namenjene javnim preduzećima) Evropske unije.

Javno preduzeće Beograd put, čije poslovanje kontroliše Liberalno demokratska partija Čedomira Jovanovića, nadležno je za održavanje puteva u Beogradu i okolini (dakle, ne i za gradnju, kao prethodne tri grupacije) i neće moći da konkuriše Pajtićevom preduzeću.

Moramo, nažalost, da razočaramo građane Vojvodine. I ako novci iz pretpristupnih fondova Evropske unije jednog dana, a možda i pre, dođu u Vojvodinu, oni neće završiti u njihovim džepovima. Zar te džepove već nije odžeparila Pajtićeva svita, uzvikujući poznatu Čankovu parolu: Di su naši novci. Pa u njihovim džepovima, gospodo!

 

 

 

Ni slično

Upućeni tvrde da je svojim najbližim saradnicima i dečacima gospodin Pajtić objasnio da na taj način želi u potpunosti da kopira Putinovu taktiku držanja vlasti! Držanjem pod kontrolom javnih preduzeća koja donose novac koji je pod njegovom kontrolom!

Ali postoji i mala, majušna razlika između gospodina Vladimira Putina i Bojana Pajtića. Ruski predsednik je izjavio da imateđevinu od 50 hiljada dolara i da su mu te pare sasvim dovoljne, dok Bojan Pajtić u jednom danu, iz budžeta Vojvodine, svom ocu Lazaru, protonamesniku Srpske pravoslavne crkve u Pešti, prebacuje oko 450 hiljada evra! I Pajtićev konto je barem 100 puta veći od onog koji je u vlasništvu ruskog predsednika, a koji je na čelu prostorno najveće i vojno skoro najjače zemlje na planeti!

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane