Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

Uvodnik

(Pr)osudite sami

 

Dakle, stoka

 

Milovan Brkić

 

 

Bivši premijer Hrvatske Ivo Sanader sve je bliži smeštaju u zatvorenim prostorijama na Remetincu. Građani Hrvatske očekuju rasplet afere u kojoj su ministri iz Sanaderove vlade, pa i on lično, umešani u pranje novca, uzimanje provizija, nameštanje tendera i rasprodaju javnih preduzeća. Pitaju se samo da li će i Sanader sa sobom u kanalizaciju povući sadašnju premijerku i njene odane ministre.

U Srbiji, nažalost, hapse sitne dilere i prestupnike najnižeg ranga, proglašavajući to borbom protiv korupcije. Telal Tadićevog kabineta, direktor srpske policije, izjavio je u specijalno za tu priliku upriličenom nastupu da on lično veruje da Darko Šarić nije na vrhu piramide organizatora šverca kokaina! Ministar policije i specijalni tužilac nisu se oglasili, niti je izdat nalog za hapšenje direktora policije zbog širenja lažnih vesti ili nameštanja krivičnog postupka, jer se, sasvim slučajno, baš Veljović prvi oglasio proglašavajući Šarića opasnim narko dilerom.

Kamarili Borisa Tadića nedostaje novca, a verovatno je prisutan strah i od osvete onih koji su Borisu Tadiću, Bojanu Pajtiću i njegovoj sviti punili konta milionskim doznakama od sumnjivih poslova. Izjava direktora policije je, verovatno, tako sračunata da se Darko Šarić odobrovolji i  pošalje još nekoliko tovara svežeg novca. Borisu Tadiću, naravno.

Osovina Boris Tadić - Ivica Dačić već dve godine melje ovu državu i njene građane.

I dok u Srbiji nije za očekivati da iza rešetaka odu tipovi poput Mlađana Dinkića, Tomice Milosavljevića, Bojana Pajtića, pa i nesrećnog Mirka Cvetkovića, pismo preminulog Ranka Tadića, koje je, između ostalo, došlo i u ruke potpisanog, po njegovoj želji, biće dragoceno svedočanstvo o pljačkama kamarile Borisa Tadića, o količini novca kojom je kupljena koaliciona podrška Socijalističke partije Srbije, a o čemu je pokojni Tadić imao neposredna saznanja, jer je bio pokrovitelj Miodragu Rakiću, sivoj eminenciji Tadićevog kabineta.

Životinjska pohlepa Borisa Tadića, koji stoji na čelu kriminalne piramide koja je zgazila Srbiju, dokazuje se i kroz poslednje ''pismo srpskim građanima i patriotama''.

Nisam poznavao lično pokojnog Ranka, čijoj sahrani je prisustvovao i predsednik Tadić, i iznenadila me je njegova odluka da u moje ruke dođe njegovo svedočanstvo. On je bio ratnik, i verujem da mu se ljudski zgadio taj ološ s kojim se družio.

Svakog dana se skotovi predvođeni Borisom Tadićem sprdaju sa srpskim građanima. Dok Tadić najavljuje još težu ekonomsku krizu i stezanje kaiša, njegov seiz Cvetković, formalni premijer, slavodobitno izjavljuje da smo iz krize izašli kao veliki pobednici. Dok Mlađan Dinkić obećava povećanje zarada u državnim službama, predsednik Tadić, na istoj konferenciji za novinare, tvrdi da povećanje zarada nije moguće!

Ministar odbrane Dragan Šutanovac, po povratku sa turističkog putovanja u SAD i Kanadu izazvao je aplauz kolega na sednici Vlade Srbije izjavom da je ugovorio poslove za namensku industriju Srbije vredne 400 miliona dolara. Sa kim, i o kakvim poslovima je reč, rekao je, za sada je tajna. Kolege su aplaudirale da građani, dakle stoka, vide kako Vlada Srbije pere novac. Ministar Šutanovac je, inače, rasturio vojsku, odbranu zemlje, opljačkao i namensku industriju, i samo zbog izjave o navodnom poslu od 400 miliona i vređanja inteligencije, trebalo bi ga poslati na doživotno psihijatrijsko lečenje.

Ovom prilikom neću pominjati šmajser kao jedino rešenje i oslobađanje od ovih skotova.

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane