Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Smederevo: policijo, osvesti se

Smederevo: policijo, osvesti se 

 

Kum je kumu uvek na umu

 

Iz pisma grupe radnika Policijske uprave Smederevo jasno je da je i tamo dogorelo do nokata i da MUP, makar i preko volje, mora da reaguje

 

---

 

Poštovani,

mi policijski službenici Policijske uprave u Smederevu pišemo ovo pismo u nadi da će javnost biti upoznata sa malverzacijama koje je gospodin Dejan Popović, načelnik Policijske uprave u Smederevu, činio do sada, a o čemu su u više navrata pisale novine i više puta je obaveštena unutrašnja kontrola MUP-a Srbije, koja, navodno, nije našla nikakve nepravilnosti, jer ih nije smela ni tražiti, s obzirom na to da je pomenuti Dejan Popović miljenik i lični prijatelj direktora policije Milorada Veljovića.

Ovim pismom se nadovezujemo na članak koji je objavljen u vašim novinama 11. novembra 2010, gde kolege spominju načelnika uprave saobraćajne policije Dragišu Simića, njegove malverzacije u službi, kao i postavljenja na rukovodeća radna mesta u Upravi saobraćajne policije, ljude koji su njemu bliski po nečasnim i kriminalnim radnjama.

Vrlo je jaka sprega kriminala na relaciji Smederevo - Beograd, kojoj kumuje načelnik Policijske uprave Smederevo Dejan Popović, o čemu su strukture MUP-a, Unutrašnja kontrola i drugi u više navrata obavešteni.

Pre par nedelja načelnik Policijske uprave Smederevo Dejan Popović izdejstvovao je kod svog prijatelja, direktora policije Milorada Veljovića potpis da Srđan Matunović, oficir u odeljenju policije u Policijskoj upravi u Smederevu, Popovićev kum, dobije saglasnost da pređe u Upravu saobraćajne policije na radno mesto šefa odseka, a sve radi sklanjanja Srđana Matunovića iz Smedereva, jer se sumnjiči za izvršenje krivičnog dela zloupotrebe službenog položaja i falsifikovanja službenih isprava, čime je sebi pribavio imovinsku korist na štetu Dečije zaštite u Smederevu.

Matunović zahvaljujući kumu Dejanu Popoviću, umesto da odgovara za učinjena krivična dela, dobija unapređenje, odlazi u Beograd u Upravu saobraćajne policije (svako bi to uradio za svog kuma, ali kako to da uradi Dejan Popović koji za sebe tvrdi da je izuzetno poštena ličnost).

Da bi situacija bila jasnija, Dejan Popović je svog kuma Srđana Matunovića zbog izvršenih krivičnih dela smenio s mesta komandira Policijske stanice u Smederevu pa bi sada bilo mnogo da ga i suspenduje. Zato je u pomoć zvao prijatelja Milorada Veljovića.

Načelnik Dejan Popović već ima svojih problema, kako da reši problem stana u Smederevu, preko puta Veterinarske ambulante, jer se uveliko po Smederevu priča da je cena kvadratnog metra, koju je on platio mizerna, a vlasnici preduzeća Hipeks o tome ne smeju da progovore, jer će odmah inspektori za privredni kriminal da krenu u akciju.

Kada je Popović dobio dojavu da se po Smederevu priča o njegovim i mahinacijama šefa odseka privrednog kriminala PU Smederevo Zorana Blagojevića, koji je, takođe, umešan u aferu sa stanovima u Cvijićevoj ulici, preko puta banke Inteze, u pomoć pozivaju prijatelja, novinara jednog dnevnog lista, koji u nastavcima piše o ugroženoj Popovićevoj bezbednosti od strane gasne mafije, koja postoji samo u Popovićevoj glavi, jer u smederevskom sudu nije podneta nijedna prijava protiv bilo kog lica iz takozvane gasne mafije. Cilj je, dakle, bio da se izmisli afera u kojoj bi Popović bio žrtva.

Gospodo iz MUP-a, svi znaju šta se u PU Smederevo dešava, a vi ništa ne preduzimate protiv dotične gospode. Možda ćete i vi snositi makar moralnu odgovornost, jer ih niste sprečili na vreme. A to ste mogli.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane