Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda 41

Epizoda 41

 

Nismo mi od juče

 

Autor: Zoran Milojević

 

 

Čeda dobio nagradu za širenje kulture i identiteta Sarajeva (Sarajevo je sada muslimanski grad), gej  aktivista Boris Milićević u najužem rukovodstvu SPS (sad će nas SPS i spreda i otpozadi), Ružica Sokić podržala Rasima Ljajića ("Žuta'' kuca na vrata socijaldemokrata), Toma i razni bi da menjaju ustav (a da su oni nepromenjivi)... I tako Srbijom tiho teče reka dosade i hladnoće. Na površini reke nema talasa, jer njeni stanovnici više i ne dišu. Srbijo, mir Božiji, Hristos se rodi!

Stranke održavaju kongrese, biraju rukovodstva, spremaju se da vrše vlast, žele da budu domaćini Srbije. U tome svi gledaju svoju računicu. A svaki pravi domaćin brine, pre svega, za svoje domaćinstvo. Za domaćina - šta ostane!

Kada su srpski teniseri osvojili Dejvis kup hrvatska televizija je tu vest propratila sledećim komentarom: "Kada bi nekog Srbina poslali na takmičenje tri skakaonice, i to bi Srbin osvojio". Jelko Kacin oplakuje sudbinu: "Srbi mogu da osvoje Dejvis kup, ali ne mogu da uhvate Ratka Mladića!". Bivša braća i dalje boluju od "tisućljetnog" kompleksa i nikako da nauče šta Srbin ima u glavi: "Ma, neću, bre, kako ti hoćeš, a ako se iznerviram, neću ni kako ja hoću! Šta mi možeš?"

Preminuo je protojerej-stavrofor, otac Ljuba Petrović, negdašnji starešina hrama Aleksandra Nevskog. Poslednje što mi je rekao bilo je: "Pozdravi sve naše, čuvajte se i držite se zajedno!" Spadao je u duhovnike koji znaju šta su i ko su i nikada i nikome nije imao razloga da se dokazuje.

Otkrivena je spomen-ploča čika Dušku Radoviću. To je spomen svih nas koji smo radili emisije u istom studiju, iz iste stolice. Za istim mikrofonom preko kojeg se on obraćao narodu. "Ko zna kako će se sve završiti", rekao bi danas, "mi stariji ćemo se izvući, jer nas neće biti".

Za Terezu Kesoviju Srbi više nisu "prljavi i zli divljaci". Kuću koja joj je srušena sada će popraviti evrima iz Sava centra. Uzgred, na njenu kuću su pucali Crnogorci Mila Đukanovića. Ali, tako je sa Srbima, ono što drugi tek uče, mi smo već zaboravili.

"Demokratski" svet poziva Srbe da se "integrišu" u kosovsko društvo. To je kao kada vas neko zove u goste i kaže vam da za vas ima mesta u njegovoj kući, jer ima prazan bunar.

U toku su promocije knjiga važnih, zgodnih i estradnih žena. Na jednoj od njih pitam gošću, poznatu pevačicu: "Šta misliš o knjizi?" "Nisam čitala, ali je baš seksi" "Knjiga?" "Ne, autorka." Na drugoj promociji, TV voditelj čvrsto drži knjigu u rukama i kaže: "Baš je slatka" "Misliš na knjigu?" "Mislim na spisateljicu" Na trećoj promociji poznati novinar je oduševljen: "Na ovo sam čekao godinama" "Čekaš njenu knjigu?" "Ne, čekam njen autogram." Pričam ovo Drakčetu bakalinu, a on nemarno konstatuje: "Sve su to budući literarni junaci. Ko ne voli knjige, obavezno ulazi u njih."

Na Kosovu ništa novo! Isti Srbi i dalje žele da Tačiju "vodaju opanke". Predlažem im da, za života, zaveštaju organe ovom monstrumu kako se ne bi trošio, jer su kidnaperi digli cenu usluga!

Sačuvajte osmeh na svom licu i zaveštajte ga onima koji brinu o zdravlju vaših organa.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane