Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na licu mesta

Na licu mesta

Pogađanje: Koga laže AMMS

 

Besplatno, a cena po dogovoru

 

Da li Auto-moto savez Srbije pljačka samovoljno i u vlastitoj organizaciji, ili je deo šire pljačkaške strategije

 

N. V.

 

Više Tabloidovih čitalaca javilo se redakciji sa dokumentacijom koja nedvosmisleno govori o tome kako Auto-moto savez Srbije naplaćuje šlep-usluge vlasnicimatećenih vozila, mada je ta usluga zvanično besplatna. Na osnovu ugovora sa JP Putevi Srbije postoji obaveza AMSS da u slučaju kvara ili havarije besplatno ukloni vozilo, odnosno da ga prebaci do prvog pogodnog mesta.

Jedan od onih koji su platili uslugu AMSS (ne na ćupriji nego na Moravskom mostu kod Jagodine), prijavio je slučaj Ministarstvu trgovine i turizma (Tržišnoj inspekciji Republike Srbije za Pomoravski okrug), u kojoj kaže da je "za izvršenu uslugu" platio 20.000 dinara. Podnosilac prijave, Safet Salihi, u prijavi u kojoj kaže da je na ovaj način prevaren i opljačkan, navodi zanimljiv detalj: "...Pošto sam pozvao druga koji je došao sa svojom šlep-službom da preuzme moje vozilo, policija nakon uviđaja nije dozvolila utovar mom drugu, nego je, protiv moje volje, pozvala AMSS za koji su rekli da će besplatno da uklonitećeno vozilo..."

Pritužbu na rad Auto-moto saveza Srbije uputila je i Marija Stankov iz Zemuna, koja je na autoputu Beograd-Niš imala kvar na vozilu, pa je pozvala AMSS i dobila odgovor da će vozilo biti odšlepano do Lapova, gde će kvar biti otklonjen u jednom auto servisu ("Artal" iz Lapova).

 I zaista, pojavila se šlep-služba, ali je vozač AMSS odmah počeo da pregovara o ceni usluge. Počeo je sa cifrom od 15.000, pa kad to nije prošlo, onda je smanjio na 12.000 dinara.

I ne samo što je platila račun koji nije morala da plati, nego su je u servisu dočekali tako što su rekli da tek sutradan ujutru rade, i da neće da rade, pa je ružnim rečima i galamom isterali pre nego što je i ušla.

Srećna okolnost je bila što je tuda prolazila jedna privatna šlep-služba, a servis koji sa tom službom sarađuje obavio je opravku vozila za manje od sat vremena.

Marija Stankov iz Zemuna u svojoj pritužbi na rad Auto-moto saveza Srbije kaže da ju je ova organizacija doslovno opljačkala prilikom nevolje na putu, uprkos tome što je, barem zvanično, usluga šlepanja od strane AMSS besplatna.

 Još jedna žrtva "slobodnih strelaca" AMSS, Aco Vasilev, takođe  je podneo prijavu Ministarstvu trgovine i turizma, opet Tržišnoj inspekciji u Jagodini, a kao dokaz dostavio je i račun "za uslugu" AMSS u visini od tačno 18.542,50 dinara!

Iz čega je ovaj kompleksni obračun izveden, nije poznato, ali je Vasilev shvatio da onaj ugovor između AMSS i Javnog preduzeća Putevi Srbije o besplatnom šlepanjutećenih vozila "do najbližeg pogodnog mesta", uopšte ne važi, i da ga na terenu niko ne poštuje. Slobodnije rečeno, shvatio je da ne treba da veruje svemu što je napisano, posebno ako je to pisala nekakva državna administracija.

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane