Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Druga strana

 

Hvarija uz podršku vlasti

 

M .Brkić

 

   U subotu, 12. februara, gostovao sam u udarnoj emisiji Radio Fokusa, radija sa nacionalnom frekfencijom, a koji se sluša i preko satelita i interneta.

   Koleginica Ksenija Vučić pozvala me je kao svog gosta, očekujući da slušaocima ovog najslušanijeg radija u zemlji saopštim svoje mišljenje o aktuelnim zbivanjima u zemlji i okruženju. I da odgovorim na njihova pitanja.

   Nekada samo koleginica, Ksenija i ja radili smo u istoj redakciji, i dugo se poznajemo. Moje gostovanje u njenoj emisiji podstakao je njen suprug Aleksandar Vučić, čiju sam političku delatnost, kao i njegove partije Srpska napredne stranke, a povodom mitinga od 5. februara, kritikovao u svom listu.

   Da bih dokazao da on pripada generaciji političara koji poštuju pravo na lični stav, gospodin Vučić  mi je preporučio da budem gost u emisiji koju vodi njegova supruga, jer na druge medije nema uticaja...

   Dva sata sam te subote pojašnjavao u kojoj se tragičnoj situaciji nalazimo, ko nas je, i za koliko opljačkao. Pominjao sam imena Borisa Tadića, njegovih saradnika Dušana Petrovića, Dragana Šutanovca, Olivera Dulića, objašnjavao sam zašto je opasna teza da se samo gandijevskim načinom može umoliti diktator Boris Tadić da raspiše izbore.

Sloboda se mora osvajati, poručio sam, navodeći da svuda u svetu građani idu na demonstracije, da osvoje neku slobodu i pravo, i da niko ne ide sa ciljem da bude ubijen, ali ako to vlast želi, onda se žrtve moraju podneti. Naveo sam da i u saobraćajnim nesrećama svaki dan na izlokanim drumovima Srbije pogine mnogo ljudi, i niko od nas javno ne plače za njihovim životima i sudbinama.

   Radovao sam se što je gospodin Vučić pokazao da ume da čuje i drugačije mišljenje, jer je to neophodno u budućoj Srbiji, kao garant demokratije.

   Po povratku u redakciju obavešten sam da u našim prostorijama nema struje. Portir nam je saopštio da su bili neki ljudi iz Elekstrodistribucije, na poziv izvesnog Željka Vasiljevića, sekretara nekog od udruženja ratnih veterana, i nestatusne upravnice Doma RVI Branke Stojić.

   Hteli smo da zamenimo osigurače, ali je portirnica bila zaključana. Pozvali smo policiju. Patroli koja je došla da interveniše, saopšteno je da im je zabranjen ulazak!

Pozvana je i upravnica koja je saopštila policiji da je reč "o havariji u strujomeru", i da tek u ponedeljak mogu da ga poprave!

   Kriminalna grupa Željka Vasiljevića, lažnog borca, koji prima boračku penziju na osnovu potvrde da je težak duševni bolesnik, psihopata i šizofrenik, godinama pljačka fondove boračkih i invalidskih organizacija. Prvi osnovni sud osudio ga je prošle godine jer je falsifikovao preko deset hiljda potpisa, kojima je želo da registruje svoju partiju.

   I ako ga je Rasim Ljajić, ministar za rad i socijalna pitanja, odbio da primi kao sekretara svog ministarstva, kada je dobio dokumentaciju da je reč o duševnom bolesniku, ministar danas, opet prima Vasiljevića, kao predstavnika boračkih organizacija.

   Obaveštavamo čitaoce da smo bili prinuđeni da najteži mogući mnačin, uz veliki napor i samopožrtvovanje zaključimo  ovaj broj nekoliko dana ranije, i pošaljemo ga u štampu.

   Izvinjavamo se čitocima na mogućim greškama, jer nismo mogli da prođemo lektorski postupak.

   U trenutku kada ovaj broj dođe pred čitoca, redakcija će kolektivno zatražiti azil od Ambasade SAD-a. zamolićemo ih da nas spasu od kriminalaca iz vrhova vlasti, koji se pozivaju da imaju podršku Njene ekslencije Meri Vorlik. Bićemo u to sigurni, kada krenemo u Ambasadu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane