Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Tabloid je pozvan

Bačka Palanka

 

Pet godina agonije, pljačke i uništavanja

 

Posle svih redovnih procedura i torture, posle svih zvaničnih institucija, mali akcionari Nopala na kraju su primorani da se obrate i Skupštini Republike Srbije, da preko njihovog Odbora za privatizaciju iznesu istinu o krađi i otimanju njihovog kapitala

 

............

 

A.D. Nopal je privatna svojina malih akcionara 65 odsto, a Akcijskog fonda Republike Srbije 25 odsto, a dovedeni smo u situaciju da ne možemo ni znati a kamoli upravljati našim kapitalom.

Početak kraja počinje 2006. godine kada upravljanje nad društvom preuzimaju nama nepoznata lica iz Beograda (Igor Vukotić, direktor brokerske kuće Ilirika, i njegov pravnik Nenad Milić, sada advokat, Dušan Petković, broker, i Dragan Tončić, sa nepoznatim zanimanjem ali sa poznatim dosijeom). Za ovaj period od 2006. godine pa do današnjeg dana stalno su prisutni u Društvu, samo menjaju direktore i članove upravnog i nadzornog odbora, prave gubitke, nikome ne polažu račune i postaju nedodirljivi u svakom pogledu, a uz put ne dozvoljavaju zakazivanje "vanredne" sednice skupštine, kako bi se taj njihov kriminal pokušao sprečiti i firma spasiti od totalnog uništenja.

Zadnjih godinu dana je to "zlo" dostiglo kulminaciju, počev od već pomenutih sa nekim novim imenima (Đuro Jakovljev iz Novog Sada sa svojim jatacima iz Samostalnog sindikata - Goranom Milićem, Draganom Tankosićem, Radoslavom Ćirićem, svi iz Bačke Palanke, nažalost i "iz" Nopala, osim Milića), gde su na nezakonit način (tajno) održali sednicu skupštine, tako se registrovali u APR-u i počeli da prave čist kriminal, od ulaska u A.D. Nopal pa do danas i ne znamo gde je kraj, jer nemamo pravo pristupa u organizaciju.

Famozni Đuro Jakovljev prvo otvara firmu Nopal elektro u Gajdobri, pa je zatvara. Na istom mestu otvara Nopal/Lux posluje sa proizvodima A.D. Nopal. U "nečistoj" radnji sa Upravom prihoda (Dobrila Šokčić, direktor Poreske uprave Bačka Palanka) navodno kupuje mašine A.D. Nopal na licitaciji, jer se ne zna da li su kupljene i po kojoj ceni i nakon toga registruje Nopal/Lux u sedištu A.D. Nopal, proizvodi program AD Nopala, stavlja etikete Nopal/Lux i prodaje robu i bogati se na račun malih akcionara (65 odsto) i države (25 odsto).

Mi, mali akcionari (izuzev Dušana Petkovića, brokera, koji je jedno vreme imao vlasništvo akcija AD Nopala - 15 odsto, a posle ih je rasprodavao ili samo šetao kroz papire) u velikoj većini smo pokušavali na razne načine da zaštitimo svoj kapital, ali ne uspevamo, pa se zato obraćamo i vama u nadi da nam možete pomoći, da sprečimo ovaj kriminal.

Da nastavim, direktor A.D. Nopala Zoran Stojanović iz Čelareva, koga je doveo na to mesto Đuro Jakovljev, pravi sa njim štetne ugovore, poput Ugovora o zakupu (gde se vidi da se namerno radi protiv Nopala, da bi se uništio)

Otpušta sve radnike u saradnji za Nacionalnom službom, jedno vreme od 1. novembra 2010. do 22. novembra 2010. rade na crno, da bi ih određeni deo povukao sa biroa za zapošljavanje, na određeno vreme od 13. decembra 2010. do 13. aprila 2011, gde je i njihova sudbina neizvesna, jer ne smeju pitati ni kada će biti i dali će biti plata, koju su zaradili, a onaj deo radnika koji su poslati na biro (odnosno koji su bili primorani ili prevareni da potpišu otkaz) nisu dobili ni one zarade koje su imali dok su radili.

Da bi pokušali sprečiti da se to i nadalje dešava, pokušavamo zakazati "vanrednu" sednicu Skupštine AD Nopal još od 1. decembra 2010. pa do danas i ne uspevamo da prođemo barijeru zvanu Privredni sud u Novom sadu i sudiju Katicu Glavašević, koja nas posle oglušavanja u sedištu AD Nopala, već tri puta odbija i ne vidimo izlaz kako da rešimo našu sudbinu, čak su takvi ljudi na odgovarajućim mestima.

Obraćali smo se svim institucijama počev od lokalne samouprave, koja tvrdi da nema nikakve ingerencije da se meša, inspekcijama rada, gde smo na kraju ispadali smešni (radnici), Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja (sektoru za upravne i nadzorne poslove u oblasti privrednih registara), gospodinu Bojanu Pajtiću (predsedniku pokrajinske vlade), direktoru Poreske uprave u Novom Sadu gospodinu Zoranu Radomanu, načelniku Privrednog kriminala gospodinu Forkapi, upoznat je i ministar Oliver Dulić, gospodin Ištvan Pastor, član pokrajinske vlade zadužen za privredu, i mnogi drugi, ali ne razumemo zašto svi beže od istine.

Pored svega, ne možemo da dođemo do pismenog traga, jer i pored odluke (rešenja) Apelacionog privrednog suda u Beogradu, nije nam dozvoljen ni ulaz u AD Nopal a kamoli pregled i kopiranje dokumenata.  

 

                                              Antić Bosiljka,

                predsednik udruženja akcionara A.D. Nopal

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane