Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Manifesti

Manifesti

Homoseksualni revolucionarni manifest kao fizička a ne samo seksualna pretnja

 

Zalutali metak traži masovni cilj

 

"Mi ćemo homoseksualno obljubiti vaše sinove - te simbole vaše slabašne muškosti, vaših plitkih snova i prostačkih laži. Zavešćemo ih u vašim školama, u đačkim domovima, u salama za vežbanje, u svlačionicama, teološkim školama, vojnim barakama, na kamionskim stajalištima, u vašim muškim klubovima, u Kongresu, i svuda gde se muškarci nalaze zajedno... Ako se samo usudite da nas nazovete peškirima, toplom braćom, ili guzičarima, mi ćemo probosti vaša kukavička srca i obeščastiti vaša mrtva i bezvredna tela", kaže se u Homoseksualnom manifestu Majkla Svifta, kojim se ne najavljuje nego tumači mnogo toga što se uveliko i odavno dešava u današnjem svetu moći, brutalnosti i razvrata. I u Srbiji, naravno. Ili pogotovo.

 

Marko Vasić

dopisnik iz Vašingtona

 

 

Preveo sam tekst deklaracije Majkla Svifta, o kome se na zapadu već nekoliko decenija, pa sve do današnjih dana, raspravlja i oko koga se lome koplja, sa tendencijom da se uveliko nastavi.

Radi se o revolucionarnom manifestu gorem i punijem mržnje sve od Gebelsa pa do najsurovijih današnjih terorističkih organizacija. Moram reći da sam morao da pravim velike pauze tokom prevođenja - toliko me je mržnja u tekstu gušila.

Radi se o homoseksualnom revolucionarnom manifestu. Razlog za ponovnu aktuelnost je što ga otkrivaju nove generacije, koje su šokirane da tako nešto postoji. Kad god se u Americi naprave skupovi za protest protiv ovog ludila, bilo ranije ili skorije vreme, pederska siledžijska rulja fizički i verbalno napada - dok policija stoji okolo i pravi se da ništa ne vidi.

Ono što je mene zapanjilo nije sam tekst, nego činjenica da sam ga slušao u Beogradu oko deceniju pre nego sto će se u Americi zvanično objaviti. To je bilo dok sam radio za nekadašnji časopis Magazin (list koji je proglasio jednog bildera za najšarmantnijeg muškarca Jugoslavije), koji je prvi u Jugoslaviji objavio kao feljton autentičnu životnu priču jednog homoseksualca. Bio sam određen da asistiram nekom starom novinaru, Maričiću, koji nije bio sposoban da ovo tehnički izvede, a takođe se plašio da sa pederom ostane u redakciji posle radnog vremena, pa sam takođe bio zadužen i da mu čuvam leđa. Sve što je peder govorio snimalo se na traci, ali kada se pravila pauza onda je pričao drugu priču, a ona je bila ista kao kasniji američki homoseksualni manifest.

Drugo, svi smo mi učili da je Komunistička partija bila zabranjena u Kraljevini Jugoslaviji, ali nam niko nije rekao da je jedan od glavnih razloga bio komunistički časopis Nova literatura (Nolit) koji je, između ostalog propovedao homoseksualizam kao nešto sasvim normalno. Ljudi koji su pravili ovaj list bili su salonski komunisti i biseksualci, poput Veselina Masleše. Josip Broz je više nego profitirao od ovakvih, a onda ih je, kao veliki ženskaroš, sve pobio zalutalim metkom, proglasio ih narodnim herojima, i mirna Bačka.

Nipošto ne odbij!

 Zanimljivo je da je manifest pisan u komunističkom poletnom stilu. Prosto ti na kraju nedostaje ono "smrt fašizmu - sloboda narodu". Autor takođe, kao komunisti, svojim najgorim neprijateljima smatra buržuje, to jest srednju klasu (kod nas se pogrešno smatra da buržuj znači kapitalista).

Neke od homoseksualnih i lezbejskih organizacija se delimično ograđuju od manifesta, ali niko to ne radi potpuno. Najogavnija je verzija da je sve bilo kao neka šala, zajebancija ili satira. Kad se uzme u obzir šta  se sve desilo u međuvremenu, onda je jasno da se radi o dobro zacrtanom programu, jer se trećina ove ''šale'' već desila, i to tačno po naznačenom redu: na mnogim univerzitetima i školama na zapadu profesor ne može da dobije radno mesto ukoliko ne potpiše da se slaže sa promovisanjem homoseksualizma đacima. Nastavnici i u Kanadi teraju dečake od 12 godina da po nedelju dana izigravaju homoseksualce da bi videli "kako to nije ništa". Nekada je zakon dozvoljavao homoseksualno zavođenje mladića preko 18 godina. U više zemalja to je sada 14 godina. U Engleskoj je u više obdaništa počelo da se ovo propoveda deci od pet godina. Sve u svemu, sa ovoga se polako prelazi na ozakonjenje pedofilije. Jedan od najpoznatijih hipika, najveći pesnik hipi ere Alen Ginzberg, još je u to vreme podneo vlastima zahtev sa mnogo potpisa da se ovo ozakoni.

Kad god je u ovim zemljama bio pokret za ljudska prava, bilo da su u pitanju deca, sirotinja, radnička klasa, stari i bolesni, uvek im se prilepio homoseksualni pokret sa zahtevom za svoja prava. Međutim, više ne, jer nemaju potrebe da budu sateliti. Sve druge kategorije rapidno gube svoja prava. Sva strahovlada koja se očekivala u komunističkim zemljama, došla je ovamo. Lov na veštice se zove "politička korektnost". Zvanično imaš slobodu govora, ali zbog toga što i prdež može da se proglasi politički nekorektnim, ne smeš ni da prdneš, a kamoli da govoriš. Znam da je teško verovati, ali ako živiš u državnim zgradama gde lezbejke predstavljaju većinu, a odbiješ da dođeš na njihovu proslavu, sledećeg meseca si na ulici.

Znamo da svi Nemci nisu bili fašisti, da svi muslimani nisu teroristi. Iz iskustva znamo da postoje homoseksualci koji su časni i ne mrze nikoga. Kamo sreće da su Srbi slušali pedera Princa Pavla. Kraljevina Jugoslavija bi iz rata izašla gotovo netaknuta, kao Švajcarska. Znamo da biološki seks sam po sebi ne čini čoveka poštenim. U srpskoj crkvi i pederi i nepederi rade savršeno zajedno kao jedna razaračka mašina. Hoću da kažem da ja ovaj pokret opasno oružje kojim neko drugi zamahuje da bi druge narode ponižavao i srozavao, ubio ponos, uzeo im svaku čast i držao ih na kolenima. Kako se organizovano i sinhronizovano prave njihove parade i organizuju u zemljama i nacijama koje su na crnom spisku Amerike!

Glad se ne priznaje kao razlog

 Ovo isto radilo se pomoću Jehovinih svedoka pre nekih 30 godina. U Južnoj Americi se tada veći broj katoličkih sveštenika organizovao protiv ondašnjih diktatura, a za velike političke i socijalne promene, kako bi zaustavili strahovitu bedu. Vatikanu je jednostavno bilo naređeno da ovo momentalno zaustavi. Papska crkva na ovo nije obratila pažnju; stara vekovna slava bivše svetske sile im je još uvek bila u glavi.

Jehovini svedoci su dobili ogromne pare i nekoliko miliona Biblija na španskom, i verujući da čine božiju volju, otišli su u latinoameričke zemlje i svojom misijom ojadili poslednji veliki bastion Katoličke crkve. Da pokažu da se ne šale, CIA je organizovala u obalnom delu Argentine i susednih zemalja pokolj 30 hiljada katolika, uključujući i sveštenike, i negde oko 1.000 tamošnjih Jevreja osumnjičenih za levičarstvo. Da samo podsetim na zapatistički ustanak na jugu Meksika, od pre dve decenije. Sva američka prodržavna televizija je brujala o opasnoj komunističkoj revoluciji. Kada su međunarodni novinari pitali katoličkog kardinala šta o tome misli, on je rekao da ovaj pokret nema nikakvu marksističku ideologiju, kao ni bilo koju drugu, već da se isključivo radi o gladi, bedi i očaju. Odmah posle ove izjave je bio smenjen.

Služe se svime da obore svoje i druge narode, a naročito one koje još nisu pokorili, ili ne sasvim pokorili; i feminističkim pokretom, i aktivistima za ljudska prava, i homoseksualnim pokretom, i verskim sektama.

 

 

Majkl Svift

Homoseksualni manifest

 

Mi ćemo homoseksualno obljubiti vaše sinove - te simbole vaše slabašne muškosti, vaših plitkih snova i prostačkih laži. Zavešćemo ih u vašim školama, u đačkim domovima, u salama za vežbanje, u svlačionicama, teološkim školama, vojnim barakama, na kamionskim stajalištima, u vašim muškim klubovima, u Kongresu, i svuda gde se muškarci nalaze zajedno.

Žene, vi kukate za slobodom. Kažete da više niste zadovoljne muškarcima jer vas oni čine nesrećnima. Mi, najbolji poznavaoci muškoga izgleda i muške telesne građe, uzećemo vaše muškarce od vas. Zadivićemo ih, poučićemo ih, i držati ih u zagrljaju kada plaču. Daćemo im zadovoljstva za koja nikada nisu znali, jer mi smo prvi među muškarcima. Samo muškarac zna kako da zadovolji drugog muškarca. Samo muškarac može da razume dubinu i osećanja, um i telo drugog muškarca.

Svi zakoni koji zabranjuju homoseksualno delovanje biće ukinuti. Umesto toga biće izglasani zakoni koji će propagirati ljubav među muškarcima.

Mi homoseksualci moramo da se udružimo kao braća; moramo da se ujedinimo umetnički, filozofski, socijalno, politički i novčano. Pobedićemo samo ukoliko se zajednički suprotstavimo divljem neprijatelju koji vodi ljubav sa suprotnim polom.

Ako se samo usudite da nas nazovete peškirima, toplom braćom, ili guzičarima, mi ćemo probosti vaša kukavička srca i obeščastiti vaša mrtva i bezvredna tela.

Mi ćemo pisati pesme o ljubavi među muškarcima; stavićemo na scenu pozorišne komade u kojima će muškarci otvoreno milovati jedan drugog; snimićemo filmove o međusobnoj ljubavi hrabrih muškaraca, koji će zameniti jeftine, površne, sentimentalne, bljutave, nedorasle filmove u kojima su prikazani porivi seksualnosti sa suprotnim polom. Mi ćemo vajati kipove lepih i mladih muškaraca izazovne telesne građe, i oni će biti postavljeni u vašim parkovima, na skverovima i trgovima. Svetski muzeji će biti ispunjeni samo slikama elegantnih, golih mladića.

Naši pisci i umetnici će činiti da ljubav između muškaraca postane moderna i obavezna. U ovome ćemo uspeti zato što smo virtuozni u uspostavljanju mode. Eliminisaćemo nedozvoljene odnose prema suprotnom polu lukavo upotrebljavajući um i podsmeh, u ostvarivanju čega smo vrlo vešti.

Skinućemo maske sa moćnih homoseksualaca; bićete zapanjeni i preplašeni kada shvatite da vaši predsednici i njihovi sinovi, vaši industrijalci, senatori, gradonačelnici, vaši atletičari, filmske zvezde, televizijske ličnosti, građanske vođe i vaši sveštenici nisu bezazleni, poznati buržuji vaše seksualne orijentacije, kao što vi pretpostavljate. Mi smo svuda; uvukli smo se u vaše redove. Budite oprezni kada govorite o homoseksualcima zato što smo mi uvek među vama; možda sedimo preko puta vas; možda spavamo u istom krevetu.

Neće biti kompromisa. Mi nismo slabići srednje klase. Budući visoko inteligentni, mi smo prirodno plemstvo ljudske rase, a aristokratija čeličnoga uma se nikada ne zadovoljava malim. Oni koji nam se suprotstave biće prognani.

Podići ćemo privatne armije, kao što je Mišima učinio, da bi smo vas pokorili. Zauzećemo svet, jer ratnici inspirisani i povezani homoseksualnom ljubavlju su nepobedivi, baš kao antički grčki vojnici.

Bespotrebna porodica, temelj laži, izdaje, prosečnosti i nasilja, zauvek će biti otklonjena. Porodična zajednica, koja samo tupi maštu i zaustavlja slobodnu volju, mora biti eliminisana. Savršeni dečaci će biti začeti i rasti u genetskim laboratorijama. Biće povezani u komunu, pod kontrolom i obukom homoseksualnih učenjaka.

Sve crkve koje nas osuđuju biće zatvorene. Naši jedini bogovi su mladi i lepi ljudi. Mi smo privrženi kultu lepote, morala i estetike. Sve što je ružno, vulgarno i banalno biće potpuno uništeno. Pošto smo odbačeni od heteroseksualnih normi srednje klase, slobodni smo da živimo prema pravilima čiste mašte. Za nas ono što je mnogo nije dovoljno.

Veličanstveno društvo koje će doći biće upravljano elitom sastavljenom od homoseksualnih pesnika. Jedan od najvećih uslova za mesta na vlasti u novom uređenju, osnovanom na erotici prema sopstvenom polu, biće otkupljenje u grčkoj strasti. Svi muškarci zaraženi bludom prema ženama biće automatski sprečeni da budu na bilo kojem uticajnom položaju. Svi muški koji su uporni da budalasto ostanu u ljubavi prema suprotnom polu biće izvedeni na homoseksualni sud pravde i postati nevidljivi.

Mi ćemo prepraviti istoriju, istoriju bez osnova i punu vaših heteroseksualnih laži i izvitoperenosti. Opisaćemo homoseksualnost velikih vođa i mislilaca koji su oblikovali svet. Pokazaćemo da su homoseksualnost, inteligencija i imaginacija neodvojivo povezani, i da je homoseksualnost ono što čini pravo plemstvo i pravu lepotu u čoveku.

Mi ćemo pobediti zato što smo ispunjeni žestokom gorčinom potlačenih koji su bili naterani da vekovima igraju naizgled malu ulogu u vašoj glupoj heteroseksualnoj predstavi kroz vekove. Mi smo takođe sposobni da pucamo iz pušaka i da podižemo barikade za konačnu revoluciju.

Drhtite, heteroseksualne svinje, kada se mi, bez maske, pojavimo pred vama!

 

 

Mi smo svuda; uvukli smo se u vaše redove. Budite oprezni kada govorite o homoseksualcima zato što smo mi uvek među vama; možda sedimo preko puta vas; možda spavamo u istom krevetu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane