Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Dežurna

Pravosudni klovnovi odlazećeg režima i njihova dresura u kabinetu predsednika

 

Prostitucija Justicije

 

Srbija ima teško nasleđe otomanske pravde, one u kojoj je bila objedinjena funkcija sudije i tužioca. Funkcija sudije i kadije. Ni u novom veku se ništa nije promenilo. Predsednik Srbije može sve. I da optuži bivšeg donatora njegove partije i njega lično, da ga uceni, i da ga na kraju optuži i osudi, samo zato jer nije uspeo da postigne dogovor sa njim o daljem finansiranju njega i njegove ideologije propasti

 

M. Brkić

 

U filmu "Proglasite me krivim" (u originalu, "Find Me Guilty"),  snimljenom 2006. godine, a zasnovanom na istinitoj priči o najdužem suđenju mafiji u istoriji američkog pravosuđa, protiv članova  porodice Lukeze, pred federalnim sudom u Nju Džerziju porota je jednoglasno odlučila da okrivljeni nisu krivi ni po jednoj tački optužnice.

Agenti Federalnog istražnog biroa, američka javnost i građani Nju Džerzija očekivali su da optuženi budu osuđeni na doživotni zatvor. Porota se rukovodila samo dokazima, a njih ni FBI, a ni tužilac nisu imali.

U zemljama poput Srbije nije nužno imati dokaze da bi neko bio optužen i osuđen, ali je pre toga potrebno da bude i medijski javno linčovan. Primera za to ima bezbroj, a jedan od njih rečito govori o tome ko ovde u stvari presuđuje i za kakve pare to radi...

Srpski predsednik Boris Tadić privatno je otputovao u Švajcarsku 26. oktobra. Kantonalna policija obezbeđivala je srpskog predsednika koji se u Ženevi sastao sa biznismenom Stankom Subotićem Canetom. Protiv gospodina Subotića pokrenut je krivični postupak pred odeljenjem za organizovani kriminal Višeg suda u Beogradu. Optužnica je Stanka Subotića označila kao vođu ''organizovane kriminalne grupe'' koja se bavila švercom duvana.

Umirući predsednik Srbije otputovao je u Ženevu da sa Canetom napravi nagodbu. Poslednji put je dao ponudu da mu Subotić prebaci na račun milionske svote novca i da na poseban račun, za njegovu Demokratsku stranku, izdvoji još desetine miliona evra.

Švajcarska policija snimala je razgovor srpskog predsednika i optuženog biznismena koji je označen kao vođa ''organizovane zločinačke grupe''. U demokratskom svetu sastanak predsednika države sa čovekom koji je optužen kao vođa mafije, skandal je bez presedana i dovoljan razlog za njegovu hitnu smenu i izvođenje na sud.

U Srbiji se desilo obrnuto! Naime, samo dva dana kasnije, Viši sud u Beogradu osudio je Stanka Subotića Caneta na šest godina zatvora! Očigledno da Cane nije hteo da odreši kesu, ili možda i nije imao toliko novca koliko je tražio pohlepni predsednik Srbije.

Srpsko pravosuđe je dolaskom DOS-a na vlast zgazilo pravosudni sistem, obeščastilo tužilačke i sudijske funkcije.

Narodski rečeno, otkako je gavran pocrneo, građanima koji traže pravdu, ili po nju dolaze, nikada nije bilo teže.

Banda Borisa Tadića, po njegovoj zamisli, odlučila je da reformiše srpsko pravosuđe i tužilačku organizaciju, tako što će njihovi partijski drugovi optuživati i presuđivati. Svi su građani krivi, nema nevinih, ako tako odluče sumanuti predsednik Srbije i njegova lopovska, kokainska i pederska družina.

Koga je predsednik označio krivim, odmah je stavljen iza rešetaka, a sudije se čak nisu ni trudile da prikupe makar neki dokaz. Označene su, bez imalo stida i straha od svoje budućnosti, oglašavali krivima i osuđivali na drakonske kazne.

Setimo se slučaja Sretena Jocića - Joce Amsterdama, osuđenih navijača Partizana za navodno ubistvo francuza Brisa Tatona i desetine drugih koji su u montiranim procesima dobili dugogodišnju robiju.

Dve godine srpski sudovi nemaju predsednike sudova! Tiranin želi da ih drži na uzdi. Ima da izvršavaju njegova naređenja.

Iz sudova i tužilaštava udaljeni su najčasniji i najstručniji. Izabrane su nove sudije. Na određeno vreme. Ej, nigde u svetu ne biraju sudije na određeno vreme! Borisova banda je smislila da zamenici tužilaca i sudije moraju da budu na ''probnom radu''. Nigde u svetu ne biraju sudije i tužioce na određeno vreme. Ako za tri godine zamenici tužilaca i sudije ne pokažu slepu lojalnost izvršnoj vlasti, izgubiće posao!

Najnovija odluka mafije Borisa Tadića je da će i reizabrane sudije morati ponovo na izbor! Izračunali su da nisu bili dovoljno budni, da im je promakao izvestan broj tužilaca i delilaca pravde. Ukloniće ih tako što će ih pozvati na razgovor pred Visoki savet sudstva ili Državno veće tužilaca. Prethodno su začepili usta članovima najviših pravosudnih tela.

Hapsili su člana Visokog saveta sudstva, sudiju Blagoja Jakšića, pod optužbom za "visoki kriminal".

Hiljade građana uzalud očekuju rešenje svog slučaja. Sudije su zadužene sa po nekoliko stotina predmeta. Nemaju vremena da pročitaju tužbe, priložene dokaze, pa i zakone, koji se menjaju dva puta godišnje.

Ako građanin izgubi posao, te očekuje od suda da, u ime naroda, odluči da li će se vratiti na posao, ostariće čekajući odluku. Sudije šire oči, da oslušnu da li smeju da presude u korist građana.

Ako vam neko usred bela dana uđe u stan, useli se i izbaci vaše stvari, policija će građanina pokornog uputiti da traži odluku suda. Privremene mere u srpskim sudovima nisu donete od kada je zajašila banda Borisa Tadića!

Određivanje pritvora osumnjičenima je ritual kojim banda srpskog predsednika kažnjava građane. Većina osuđenih više od polovine izrečene kazne provede u pritvoru, u uslovima koji su neshvatljivi za civilizovan svet.

Sudije i tužilaštva uglavnom postupaju po usmenim uputstvima državnog sekretara u Ministarstvu pravde Slobodana Homena, koji najavljuje kakva će biti kaznena politika, čija se hapšenja očekuju (!), ko će u zatvor, a ko će iz njega izaći.

Još luđa spodoba od Homena je ministarka pravde Snežana Malović. Ova kurveštija iz sela kod Uba postala je ministarka najpre igrajući ulogu animir dame. Ministri DOS-a odmarali su se u kabinetima dok im je Snežana pokazivala svoje "atribute". Ali, umesto da završi u nekoj javnoj prodavnici ljubavi, ona je završila u javnoj ustanovi, ovog puta kao ministarka pravde!

Ako Srbija, jednog dana, postane pravna država, ova kurveštija bi, izdržavajući kaznu doživotnog zatvora, mogla posvedočiti o paklu kroz koje su prošli građani, terorisani od ološa i lopova najgore fele.

Danas u Srbiji presuđuju sudije koje su spremne da, a da i ne trepnu, osude i ljude poput Isusa Hrista, i to na najtežu robiju, bez ijednog dokaza! Dovoljno im je da su svesni da će njihove gazde biti zadovoljne.

Odlaskom sa vlasti bande Borisa Tadića, pred sudska veća bi morali biti izvedeni čelnici Ministarstva pravde i stotinu sudija i tužilaca, kojima bi mogla da se dokaže krivica da su učestvovali u zločinačkom poduhvatu porobljavanja građanja i njihovog lišavanja osnovnih ljudskih i građanskih prava.

Uredništvo Tabloida - Lista protiv mafije, poziva sudije i tužioce članove Društva sudija Srbije i Udruženja javnih tužilaca, građane i advokate, da dostave dokaze o zločinima počinjenim u pravosuđu. U januaru sledeće godine objavićemo specijalno izdanje posvećeno mafiji u srpskom pravosuđa, u kojima će detaljno biti opisane njihove lumperajke, kurvarluci, krkanluci, nameštanje procesa... Biće to i optužnica koja će poslužiti novim vlastima da odstrane kukolj iz srpskog pravosuđa i, konačno, učine ga nezavisnim u njegovom radu.

  

 

  

  

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

  

 

 

 

 

  

 

  

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane