Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beograd

Beograd

Šta radi gradska služba za zbrinjavanje najbližih rođaka i prijatelja

 

Ministarkin ujka Vasa je žensko!

 

Dugogodišnji službenici Gradske uprave grada Beograda, koji žele javnosti da skrenu pažnju na epidemiju partijskih i porodičnih veza, obratili su se Tabloidu sa željom da širu javnost upoznaju s tim kako žive i čime se bave povlašćeni Đilasovi funkcioneri, koliko nenadoknadive štete nanose glavnom gradu i kako one "ispod sebe" terorišu, potčinjavaju, ponižavaju i eksploatišu

 

M. Hadžić

 

Bezbrojni su primeri kako teče kršenje zakona u okrilju gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa i njegovih, slobodno recimo, dahija - koji drmaju gradskom upravom i najvećim gradskim budžetom na prostoru nekadašnje Jugoslavije.

Nedavno je sa zvaničnog sajta Gradske uprave grada Beograda volšebno nestala rang-lista sa predloženim kandidatima za prodaju 1.050 takozvanih socijalno-neprofitnih stanova. Na njenom mestu je sada Konkurs za davanje na korišćenje 133 stana socijalno ugroženima. Lista je skinuta po nalogu načelnice gradske uprave jer je vest uzburkala javnost i uznemirila zaposlene u upravi grada. Naime, prema Odluci gradonačelnika, za kupovinu socijalno-neprofitnih stanova ne mogu da konkurišu gradski funkcioneri. Međutim, u praksi se to pravilo izigravalo na razne načine i u prethodnim raspodelama, kada su funkcioneri razrešavani u vreme konkursa (Nada Pavlović, sadašnji direktor Agencije za budžetsku inspekciju, koja je kasnije prodala stan i sve vreme živi sa mamom!), pa ponovo postavljani na funkciju posle konkursa.

Bivša sekretarica a sada gradski funkcioner Slađana Škorić nalazi se na listi za stan u kategoriji izbeglih i prognanih lica. Radi se o osobi koja je za kratko vreme avanzovala od sekretarice do direktora zahvaljujući Vesni Ivić, načelnici gradske uprave, koja svoju silu sprovodi odbijajući svakog meseca službenicima 10 i 20 odsto od plate za sitne stvari. Hronologija Ivićkinog bezakonja u upravi grada počinje već nakon njenog dolaska, kada je izgubila mesto predsednika opštine Grocka i došla za šefa kabineta Nenada Bogdanovića.

Ivićka je dovela i svoju sekretaricu iz opštine, srednjoškolku Slađanu Škorić. Nakon nekoliko meseci razrešila je sa mesta pomoćnika šefa kabineta diplomiranog pravnika sa višedecenijskim iskustvom u gradskoj upravi i na njeno mesto postavila svoju mladu sekretaricu koja nije ispunjavala uslove za to radno mesto.

Dugogodišnju drugaricu, Dušku Cvetičanin, neraspoređenu bivšu sekretarku za imovinsko-pravne poslove, postavlja za direktora novoformirane službe, a mesto zamenika dodeljuje svojoj bivšoj sekretarici Slađani Škorić, "stručnjaku za opšte poslove". U kabinetu Vesne Ivić zaposlena je na mestu pomoćnika direktora pomenute službe i Slavica Stanojević, bivši kadar DSS-a i načelnik Službe za kadrovske poslove, koja je za svoje "zasluge" nagrađena mestom pomoćnika direktora službe Vesne Ivić, a njen zet, bivši dostavljač u upravi grada, po istom principu je kao i Škorićeva stekao diplomu VSS, radi u Ivićkinom kabinetu na nedefinisanim poslovima u gradskoj upravi, te je stekao epitet "muške sekretarice". Njegova supruga, a ćerka Stanojevićke takođe je na platnom spisku uprave grada.

Nakon što je finansijski dobro obezbedila Slađanu Škorić, Vesna Ivić na perfidan način provlači tu gospođicu na stambenu listu za izbeglice, kako bi sakrila da je reč o gradskoj funkcionerki.

Evo još jednog primera kako Vesna Ivić prekraja zakone: na uglu Ustaničke ulice i Bulevara kralja Aleksandra (u delu na kojem je Hidrotehnika), doslovno je naredila pretvaranje samačkog hotela u stambeni prostor, i bez dozvole "naručila" izgradnju novih "tržno-stambenih objekata". Postojeći tržni centar je nastao od montažnih objekata krajem devedesetih...

Sve je to, praktično, legalizovano uz pomoć Skupštine grada. Naime, planom koji je postojao za to područje bilo je predviđeno proširenje Bulevara kralja Aleksandra.

 U tom slučaju, sve objekte koji su na tom mestu izgrađeni bez dozvole, trebalo je srušiti. Međutim, vlasnici montažnih objekata, tržnog centra i predstavnici Hidrotehnike podnose predlog Skupštini grada za izmenu Detaljnog regulacionog plana. Neobično brzo, Skupština tada usvaja izmene Detaljnod urbanističkog plana (DUP-a). Zanimljivo je da se u jednom od lokala tržnog centra nalazila advokatska kancelarija Vesne Ivić, koja je u vreme izmene DUP-a bila šef kabineta bivšeg gradonačelnika Nenada Bogdanovića! Na tom mestu je i njen suprug, Njegovan Ivić, takođe imao lokal.

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane