Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Druga strana

Upotreba snega i studeni u svrhe vanrednog stanja

 

Predsednik je na terenu...

 

Bez vanrednog stanja, režim lažnih demokrata je nesposoban da funkcioniše. Jedanaest godina iskustva sa ovakvom šizoidnom, kabinetskom, odnarođenom i kriminalizovanom falangom potvrđuje da je to tako. Samo vanrednim stanjem (makar ono bilo nevešto sakriveno iza vremenskih neprilika), takva diktatura može još malo vremena da kupi, kako bi masovnom distribucijom straha oduzela preostali zdrav razum već zgaženom narodu. Ali, ko jednom potegne za vanrednim stanjem, potegnuće i opet. Sve dok ne izvuče deblji kraj...

 

Nikola Vlahović

 

U petak, 10 februara 2012. godine, dok se u ledom okovanom Novom Sadu dnevna temperatura kretala oko petnaest stepeni ispod nule, Elektrodistribucija Vojvodine uputila je Obaveštenje sa oznakom Hitno koje je dobila štamparija "Grafoprodukt" iz Novog Sada (koja štampa i magazin Tabloid) i još 300 preduzeća, čak i fabrika Koka-Kola u Zemunu. Obaveštenje je više ličilo na naredbu pretpostavljene vrhovne komande: "...Poštovani, shodno sinoćnjem zaključku Vlade Republike Srbije obaveštavamo vas da će vam u roku od narednih 24 sata biti isključena električna energija u cilju zaštite elektroenergetskog sistema. Sa tim u vezi skrećemo vam pažnju da svoj tehnološki proces rada odmah prilagodite novonastalim uslovima, jer sve eventualne štete koje mogu nastati isključenjem električne energije padaju na vaš teret, s poštovanjem, direktor Mirko Majstorović" (sledi pečat i svojeručni potpis).

Vlasnik i direktor štamparije "Grafoprodukt" Nebojša Rađenović, odmah je odgovorio Majstoroviću: "...Poštovani gospodine, ne znam ko vas je ovlastio da u ime Vlade šaljete obaveštenje o tome da ćete našem preduzeću isključiti električnu energiju, ali to neće biti prvi put da dugačke ruke tajkunskog lobija udare na našu štampariju. Ovo vam šaljem jer je sinoć u 19 časova došlo nekoliko vaših radnika da nam isključi struju u pogonu.

Mi smo, kao što vam nije poznato, jedna od najvećih štamparija u gradu Novom Sadu, a nisam primetio da ste poslali dopis štampariji 'Dnevnik' ili da je beogradska 'Elektrodistribucija' slala dopis u neku od režimskih štamparija.

Dakle, jutros su uredno izašli i 'Blic' i 'Politika', ali vi i vaši režimski prijatelji ste namerili da samo našu štampariju ugasite, zato što ste nesposobni da obezbedite električnu energiju za proizvodne kompanije u Srbiji. Šta bi se tek dogodilo da u Srbiji ima više proizvodnih kompanija, ne smem ni da pomislim..."

Na samom kraju pisma direktoru Elektrodistribucije Vojvodine, Rađenović kaže: "...Stoga vas upozoravam da više ne šaljete svoje zaposlene u prostorije 'Grafoprodukta' jer ćemo svaki budući upad tretirati kao napad na štampariju koja štampa nezavisne novine i mnoge poznate publikacije...".

Dok traju februarske mećave i mrazevi, dok izluđeni Predsednik pred kamerama "nacionalnog servisa evropske Srbije" objašnjava narodu tehnologiju skidanja ledenica sa oluka metlama i štapovima, ova prepiska razotkriva srž ideologije Tadićevih desperadosa.

Vlasnik štamparije "Grafoprodukt" precizno je ukazao na mehanizam vanrednog stanja.

Tadićevi skakavci napadaju tačno tamo gde treba: odabranih 300 preduzeća kojima je protivzakonito zabranjena upotreba električne energije u najhladinijim danima, kažnjena su zbog "odsustva društvene odgovornosti". Svima poznatim slengom rečeno: nisu platili reket režimu!

Ali, narod u Srbiji mora da bude oprezan! Neće se na ovome završiti. Ideologija vanrednog stanja nema veze sa snegom i niskom temperaturom. Jednom aktivirani aparat diktature neće se lako zaustaviti! Obračun sa svima upravo ulazi u završnu fazu. Jer, Srbija je doslovno izolovana zemlja, mada tako ne izgleda... Unutra je veselo i dekadencija drma. Pucaju šampanjci, desio se i ispraćaj bivše ministarke sporta i omladine u Brisel na funkciju od koje će ona godišnje dobijati u proseku 250.000 evra, množe se vladine agencije, divljaju sa budžetskim parama, a ždranje, lokanje, kurvanje i cinkarenje, kao u Rimu pred propast.

 Perverzija Tadićeve vladavine vidljiva je na svakom koraku... Napolju jeste hladno, ali unutra sve gori. Ožalošćena porodica pokojnog Srpskog pokreta obnove odlučila je da sahrani Skupštinu Srbije u ovom sastavu. Opelo je u toku. Režim lažnih demokrata panično traga za dva "mandata". Jedan od ta dva neće više u politiku. Naime, videvši kuda sve ovo vodi, heroina demokratije Vesna Pešić odlučila je da zauvek napusti ovu beznadežnu političku štalu. 

Malo pre toga, Vlada Srbije je uhvaćena na delu u pokušaju da prevari MMF. I simbol američke imperije US Steell otišao je u pravom momentu. Tako su SAD pokazale koliko im je stalo do takozvanog demokratskog režima u Srbiji.

Premijer i ministri u Vladi Srbije opšte međusobno telefonskim vezama. Tako zakazuju i tako održavaju sastanke. Retko se viđaju. Predsednik je u stalnom bekstvu od sebe samog. U proseku na svaku treću vest skandaloznog "Dnevnika" RTS-a, on ima komentar, sugestiju, predlog, kritiku i ideju. I to je obavezna "literatura" za milione gladnih, smrznutih i depresivnih građana. Nedostaje još samo muzička špica "domovinskog karaktera", kao u klimaksu patriotskog ludila Mirjane Marković.

 Neverovatno zvuči, ali glavna štetočina u proglašenom vanrednom stanju je kolovođa opšte propasti! Jer, zapravo, najveću štetu elektroenergetskom sistemu Srbije naneo je upravo Boris Tadić svojim pozivom građanima da štede struju. Da je taj apel uputio bilo ko drugi, sigurno bi makar deo nacije poslušao taj savet. Ali, Tadića više ne slušaju ni sopstvene noge. Narod mu je odgovorio masovnim bojkotom. Svakome bi to bio signal da se hitno skloni, ali ne i njemu! Njegovim "sistemskim bolestima" jedina korisna terapija je šetnja, skakanje, druženje, kliktanje svetloj budućnosti i preskakanje vremenskih zona.

Prilike govore da će u prošlost otići kao jedini autokrata kome je nemoguće naći dublera! Njemu nema niko sličan. Dvojica takvih ne postoje.

Bliži se treći čin, a u pozorištu takozvane demokratske koalicije nema više kostima. Ostale su još samo maskirne uniforme Vođine pretorijanske garde.

 

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane