Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Epizoda 70

Epizoda 70

 

Nismo mi od juče

 

Zoran Milojević

 

Vode se rasprave oko "nacionalnih penzija". Ja mislim da srpske pare, kao nagradu, treba da dobiju umetnici koji su oplemenili srpsku kulturu i vozdigli srpski nacionalni duh. To su uradili Ljubiša Pavković i Bora Dugić, ali ne Dušan Gojković i Jovan Maljoković. To su uradili Mira Vasiljević i Miša Marković, ali ne Bisera Veletanlić i Slađana Milošević! To su uradili Danilo Živković i Dragan Toković, ali ne Zafir Hadžimanov i Isidora Žebeljan (akademik).

Zdrav narod pije zdravu izvorsku vodu! Zdravo jaje može da snese samo kokoška koju je kljucnuo petao da joj nevinost izbije iz glave!

Kada pogodiš centar, sve ostalo si promašio! Ne znam da li je na ovo mislio književnik Svetlisav Basara  kada je u svojim esejima nazvao Vuka Karadžića, Karađorđa, Kneza Miloša i neke druge najpogrdnijim imenima. To pravda umetničkom slobodom. Umetnička sloboda je najveći borac na putu ka slobodi umetnosti. Njeno jedino oružje je - istina! Svetislav Basara je promašio centar, ali je sve ostalo pogodio.

Đaci namazali druga fekalijama i zaključali ga u toalet. Odgovorni su utvrdili da je najveći problem u tome što je toalet udaljen od škole, pa su odvojili tri miliona dinara da bi toalet sagradili u školi.

Drakče bakalin se slaže: "Zaista u Srbiji postoji mnogo mesta u kojima se rešavaju problemi velike nužde, a da su ta mesta udaljena od mesta na kojima nastaje velika nužda. Ona zahteva hitnost u radu. Oklevanje je praćeno lošim ekološkim posledicama."

Za mesto upravnika Ateljea 212 imenovan je simpatični "brka" koji je u emisiji na Studiju B kod Biljane Vilimon "tužio" za Jugoslavijom, napominjući da je "partizanski sin". Pitam se da li zna "brka" da je njegov otac pucao u Jugoslaviju, a da su Jugoslaviju rasturili istomišljenici i istopartijci njegovog tate: Kučan, Tuđman, Milošević, Bulatović, Gligorov i njima slični. "Brka" bi morao da nauči da ne brka znanje i neznanje, kako ne bi pobrkao kulturu i bezobrazluk. Spreman sam da mu ovo razjasnim! Upravnik Ateljea 212 mora stalno da uči, ako hoće da sedi u fotelji Mire Trailović.

U hramu svetog Ilije u Mirijevu stavih suzu sa posvetom za Dadu Vujasinović, upalio sam sveću i u mislima joj poslao ružu iz negdašnjih kosovsko-mitrovačkih ružičnjaka. Dada je bila najlepši cvet svog poslednjeg aprila. Od cveta ostaje ime, a ime nema mirisa, ima samo sećanje na cvet.

Na Kosovu ništa novo! Istina o nama se ne čuje, a interesi svetskih moćnika su gromoglasni. Zato moramo na referendum! Istina rađa heroje, a interesi rađaju robove.

Sačuvajte osmeh na svom licu, on pokazuje da smo ljudi!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane