Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tragom vesti

Tragom vesti

 

Kraj karijere bezočnih profesora Fakulteta političkih nauka u Beogradu

 

Zbogom monstrumi

 

Studenti Fakulteta političkih nauka i Fakulteta bezbednosti Univerziteta u Beogradu mogu najzad da odahnu. Senat BU je na svojoj sednici 27. juna ove godine odlučio da ne produži radni odnos profesorima FPN Milanu Podunavcu i Nenadu Kecmanoviću, a ni profesorki Dragani Dulić sa Fakulteta bezbednosti čime su isti poslati u penziju od 1. oktobra

 

Mersiha Hadžić

 

 Na Fakultetu političkih nauka studenti više neće morati da strepe od iščašenog profesora Milana Podunavca kada idu u toalet niti da slušaju baljezganja uvek pijanog Nenada Kecmanovića koja on naziva predavanjima.

Profesor Milan Podunavac, nekrunisani kralj voždovačkih klozeta i sportskih svlačionica, od Beogradskog univeruziteta do Jejla, u kojima je zavirivao u piše mlađanih igrača kao omatoreli saigrač i docnije trener, a bogami i podosta uradio na njihovom unapređenju  i naročito na svom unazađenju, najzad je skinut sa vrata studenata FPN zahvaljujući šačici njihovih hrabrih koleginica i kolega koji i pored pretnji uprave i besa Podunavčevog okruženja nisu ustuknuli i prvi su izneli istinu o njegovom višedecenijskim iživljavanjem nad studentima. Tek kasnije njima su se pridružile na stotine onih koji ne samo da misle isto nego i smeju da to kažu i potpišu.

Uvredama i poniženjima koje su studenti trpeli godinama od tog uobraženog, a priglupog nastavnika FPN, koga je za ruku na Univerzitet doveo lično Edvard Kardelj kako bi se rešio svog nesposobnog činovničića,  došao je kraj. Studenti očekuju da njegov mlađi kolega Đorđe Pavićević nađe vremena između uživanja dva džointa da izbaci i Podunavčev odvratni udžbenik krcat stranim i nerazumljivim medicinskim izrazima, ako već u takvom predahu isti neće da se okupa. Univerzitet je nesumnjivo postao čistijim nakon oslobađanja od ova tri profesora- slučaja, ali se otvara pitanje ko je to na Senatu uopšte mogao da glasa za ove monstrume - političke prevrtače još iz doba naučnog socijalizma.

 

Crveno-crni udžbenik

 

Sem što je strasno branio svog intimusa Milana Podunavca, dekan FPN Ilija Vujačić se strašno obrukao pred Senatom i univerzitetskom javnošću, pa i celim narodom Srbije time što je branio ne samo Dulićku već i njen udžbenik u kome ona veliča OVK. Zato je naloženo Fakultetu bezbednosti da preispita odluku o upotrebi Dulićkinog udžbenika u kome ova Crnogorka slavi OVK i piše o Srbima kao seksualnim manijacima koji su silovali na desetine hiljada muslimanki što je ona "stručno"  kvalifikovala kao "seksualni terorizam".

Tako studenti Fakulteta bezbednosti neće više morati da uče te gadosti koje su u suprotnosti ne samo sa moralom već i važećim zakonskim propisima ove zemlje. Da je reda i zakona Dulićka bi odavno bila u zatvoru zbog širenja neprijateljske propagande. Kada bi na primer neko tako veličao Al Kaidu dobio bi u SAD bar deset  godina zatvora.

Ovaj ozloglašeni crnogorski zelenaš je u toj prljavoj raboti advokatisanja u korist OVK imao kao velike i bučne pomagače još dva člana Senata i osvedočena crnogorska  zelenaša, profesore  i vajne dekane Ekonomskog fakulteta u Beogradu, Marka Backovića i Božidara Cerovića koji su se kao i Ilija Vujačić zahvaljući kukavičluku i gluposti svojih beogradskih kolega našli na čelu strateški važnih fakulteta u Srbiji i nemaju nameru da sjašu.

Obrnuto, da neki Srbijanac koji mrzi Crnogorce postane u Crnoj Gori dekan državnog fakulteta  kao što su to njih trojica postala u sred Beograda,  je naravno nemoguće kao i u bilo kojoj drugoj normalnoj sredini. Svima njima nije dovoljno što kao strani državljani protivno zakonu vrše rukovodeće funkcije u državnim institucijama Republike Srbije nego su otišli u svojoj osionosti tako daleko da budu najbučniji zagovornici prava da se u udžbenicima zemlje u kojoj živi na stotine hiljada ljudi koje je OVK proterala sa Kosova i poklala im najbliže, ta ista OVK veliča i kroz udžbenike drugih i kroz njihova zelenaška usta. Dalji branilac Dragane Dulić i OVK je na toj kao i na prethodnoj sednici Senata bio ponovo i profesor Aleksandar Jovanović, dekan Učiteljskog fakulteta, inače finansijski spetljan sa Nenadom Kecmanovićem.

Koliko vredi Jovanović i kolika mu je pamet vidi se po tome što je dozvolio lukavom Kecmanoviću, koji već decenijama stiže da pored par stalnih radnih odnosa i gomile tezgi koje ima u BiH radi i kod njega na Učiteljskom, da dovede na taj fakultet gomilu svojih Bosanaca koji sada više ne slušaju Jovanovića već i sami hoće da štrpnu od onih velikih porcija koje Jovanović kao večiti dekan decenijama nije ni sa kim delio sem sa zloglasnim i svojevremeno javno hapšenim anglosaksonskim špijunom Nenadom Kecmanovićem od koga se pribojavao kao od žive vatre i kome verno služi kao pas i danas. Ko li nam to uči učitelje, alal vera!

 

Ništa novo: pare, seks i alkohol

 

Naravno da je Dulićku i njeno veličanje OVK najviše branio njen nekadašnji dugogodišnji mlađani ljubavnik, a sada i dekan Fakulteta bezbednosti, Vladimir Cvetković, koga je ona, dok je bila dekan, prvo postavila za prodekana a potom i za večitog dekana. Cvetković će naime od jeseni formalno biti prodekan za finansije, ali će se, prema njegovim izjavama, ponašati kao dekan, kako bi se uspešno "bavio gradnjom" nove zgrade fakulteta. O njihovim nekadašnjim orgijama u sekretarovoj kancelariji usred belog dana koje zato nisu mogle ostati tajna zaposlenima i danas se priča na Fakultetu bezbednosti sa gnušanjem, a Cvetkovićevi prijatelji to pravdaju njegovim hroničnim polupijanstvom.

Da ništa nije slučajno  potvrđuje i podatak da je Cvetkovićev šurak, akademik Aleksandar Kostić, doskorašnji dekan Filozofskog fakulteta, nedavno, u svojstvu Predsednika Komisije za odlikovanja beogradskog Univerziteta, omogućio svojim potpisom da počasni doktorat BU dobije ni manje ni više nego  zloglasni američki profesor Volcer koji se najenergičnije zalagao  za upad američkih marinaca u srpske domove, jer mu je bombardovanje Srbije bilo nedovoljno, a koji je nakon dobijanja tog sramnog doktorata nadmeno izjavio za NIN da i danas misli potpuno isto!

Ovih dana je na Kosovu zločinačka ruka OVK bukvalno streljala povratničku porodicu Jevtić, dalje rođake svetski čuvenog profesora Miroljuba Jevtića koji je naš najuvaženiji islamolog i višedecenijski priznat borac protiv džihada i albansko-muslimanskog ekstremizma.  Krivicu za njihovu smrt snose i svi oni pripadnici političke mafije koji u sred Srbije iz svojih udobnih fotelja na sednicama Senata BU brane knjige u kojima se veliča OVK, zvali se oni Dragana Dulić, Vladimir Cvetković, Ilija Vujačić, Marko Backović, Božidar Cerović, Aleksandar Jovanović, ili drugačije. Neka se zna ko je ko i ko je za sud i zatvor!

 

Antene smrti na FPN 

 

Na zgradi FPN pre par godina instalirane opasne antene i gromobrani, dakle upravo u vreme kad je dekan bio Milan Podunavac, pa je sadašnji dekan FPN Ilija Vujačić odmah panično reagovao istog dana na sednici Veća rekavši da će odmah početi da radi na njihovom demontiranju.

Ove naprave su po mišljenju stručnjaka opasne po zdravlje osoba koje duže borave u zgradi i ne bi smele biti instalirane na području grada. Monstrum Milan  Podunavac je znao sve to a ipak je za par hiljada evra koje je dobio kao mito dopustio da se ove naprave nađu na krovu jedne pedagoške institucije. Još malo pa da ih stavi na obdanište preko puta koje je takođe sada ozračeno kao i dobar deo zgrade susednog FON-a. Nije manja krivična odgovornost ni sadašnjeg dekana FPN Ilije Vujačića koji je znao za celu stvar, a dopustio je da antene i dalje stoje celi njegov protekli dekanski mandat od četiri godine iako su žene na FPN počele još u vreme Podunavca da umiru kao muve, a velik broj se zbog maligniteta zrači i danas.

Od kada su u vreme Milana Podunavca kao rukovodioca stavljene silne antene i gromobrani na FPN su  umrle šef računovodstva Dragica Mitrović, docentkinja Valentina Krtinić, Slavica koja je radila na portirnici, profesorka Lana Adamović, profesorka Drenka Ilić, uglavnom mlađe žene i majke u najboljim godinama, a zračilo ih se i zrači zbog raka još duplo toliko. Sve te osobe su provodile puno vremena u zgradi FPN. Prema informacijama kojima Tabloid raspolaže dekan Vujačić zapravo ne nastoji da poskida antene i gromobrane već namerava da pronađe neku instituciju ili agenciju koji bi mu za mito dali certifikat da su antene bezopasne. To ukazuje da korupcija oko antena nije bila jednokratna niti da su samo Milan Podunavac i njegova ekipa primali uredno pare već da pare za držanje šume antena na zgradi FPN i danas nekome pritiču, a tako lakih para se je očito teško odreći pa makar svi zaposleni na FPN pomrli .           

 

            

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane