Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Likovi i senke

 

Složna braća

 

major Goran Mitrović

 

U petak, 24. avgusta, premijer Ivica Dačić je izjavio da je zadovoljan radom Vlade Srbije u prvih mesec dana, da ona radi kao tim, efikasno i bez trzavica, i da će trajati, kazao je, pun mandat!

   Sutradan, nakon sednice Glavnog odbora SNS-a, Aleksandar Vučić, prvi Dačićev potpredsednik, jasno je stavio do znanja da je Vlada pred raspadom! "...Ne može se dogoditi da u Novom Sadu vladaju naši koalicioni partneri koji su dobili tri puta manje glasova, a isto važi za Leskovac i Zaječar. U suprotnom SNS je uvek spremna za izbore na kojima bismo opet pobedili. Ne tražimo vlast, već samo poštovanje i odgovornost. Ili možemo da se dogovorimo, ili ništa. Nije kraj sveta, nećemo dugo čekati. Mi se sa koalicionim partnerima ne grlimo, i ne ljubimo, ali ih poštujemo" - zapretio je Vučić.

Ovoj izjavi gospodina Vučića prethodio je sastanak poraženih demokrata, koji je održan 24. avgusta na Popovici, na kojem je rizničar Miodrag Rakić podneo izveštaj, kojim je tvrdio da su im njihovi ljudi u SNS jasno stavili do znanja da rade da žute ponovo vrate na vlast.

Da li je slučajno, samo dan kasnije gospodin Vučić kazao da je Vlada Srbije pred padom?

Da podsetimo: Vučić ne traži rušenje gradonačelnika Beograda, za koga je do pre dva meseca tvrdio da je ovejani kriminalac, koji je zadužio grad i opelješio njegov budžet za milijardu evra! Ne traži smenjivanje Aleksandra Tijanića. Ne traži izbor novog direktora policije, kome su istekli svi mogući mandati!

 Njegov ministar pravde ne traži smenu predsednice Vrhovnog kasacionog suda, ni javnog tužioca Srbije i tužioca za organizovani kriminal. Naprotiv, mlađani Nikola Selaković, zahteva od Ustavnog suda Srbije da produži rok u kojem Visoki savet sudstva treba da vrati nereizabrane sudije i tužioce, a Ustavni sud je te odluke poništio i naložio njihovo vraćanje na posao! Ministar je za svoju prethodnicu obezbedio ''pojačano obezbeđenje"! Ministar tvrdi i da je odluka Ustavnog suda ispravna, ali se nada da će sudije i tužioci, u međuvremenu, umreti!

Aleksandar Vučić je ostao šokiran činjenicom da Borisa Tadića i dalje čuva 110 specijalaca, Snežanu Malović 60, Miodraga Rakića 80 policajaca! On se, kažu, zalagao da im se obezbeđenje, makar, prepolovi! Tužilac Radisavljević ima 40 pratilaca, direktora Veljovića, njegovu porodicu, ženu i sinove čuva ''samo'' 50 policajaca!

Samo članovi Predsedništva DS-a i deo članova Glavnog odbora, opljačakali su oko 40 milijardi evra! Ovu činjenicu, verujemo, nikako ne sme da skida s uma Aleksandar Vučić, kao i činjenicu da će, ako obaranjem Vlade anulira Ugovor o strateškom partnerstvu sa Rusijom, sigurno, Srbiju zauvek uništiti kao državu.

Da li su složna braća, ustvari, naši grobari?

 

 

  

  

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane