Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Dežurna

Pismo gradonačelniku Novog Sada, Igoru Pavličiću

 

Zove nas more, ali mi ne marimo...

 

Novosadska televizija je tokom letnjih meseci u Budvu, na privremeni rad, poslala ekipu snimatelja, montažera i novinara koji su, koristeći profesionalnu opremu ove medijske kuce svakodnevno proizvodili po 15 minuta EPP-a za ovaj grad, pozivom "Zove more" i emitovali je na Novosadskoj TV čak dva puta dnevno. Kako je Novosadska televizija Javno preduzeće i na teretu je svih novosađana, nisam odolela a da se ne "zahvalimo" našem gradonačelniku jednim otvorenim pismom koje mu upućujemo sa stranica magazina Tabloid, jer je izvesno da ga drugi, strogo kontrolisani mediji i neće objaviti !

 

Poštovani gradonačelniče, želim da se zahvalim Vama i Vašem timu na predusretljivosti prema svim novosađanima koji ovog leta nisu bili u finansijskoj mogućnosti da vide more. Hvala Vam što ste nam omogućili da na Novosadskoj TV, svakodnevno uživamo u slikama budvanske rivijere, saznamo cenu kvadratnog metra stana u Crnoj Gori ali i da se radujemo da se bar tamo, kako kaže novinarka, dobro jede Vi znate da smo mi novosađani revnosni u plaćanju svih obaveza koje pune kasu grada, pa nam ne ostane ni za provod na Štrandu. Zato , hvala Vam što niste dozvolili  da gradska TV emisije pravi  na gradskoj plaži.

Baš bi nam bilo teško, tako blizu a tako nedostižno! Hvala, gospodine Pavličiću i za namet manje, nadam se da će od sada građani Budve sa nama deliti troškove postojanja Novosadske TV, ili je pak ekipa ove medijske kuće dovoljno zaradila za svoje funkcionisanje. Kako god, hvala Vam i budite ponosni na nas.

 Zvalo nas je more  bar dva puta dnevno sa programa Novosadske TV a mi smo ostali verni Novom Sadu! Ceneći Vašu skromnost, a u želji da se pohvala čuje daleko, pismo ću proslediti i predsednici Skupštine grada, Novosadskoj TV ali i svim značajnijim štampanim i elektronskim medijima. Srdačan pozdrav od novosađanke koja Vas zna...Kanda sa Štranda...

 

                             (Ime i adresa poznati redakciji)                                                                                 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane