Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Do koske

 

Otvoreno pismo predsedniku Vlade Srbije Ivici Dačiću

 

Otvori im sefove

 

Milovan Brkić

 

  

Gospodine predsedniče,

 

Pošle nedelje progovorili ste kao čovek. Iznenadila me je Vaša kuraž, jer od kada ste od predsednika Srbije primili mandat za sastav Vlade, skoro unizno ste ćutali na sva šepurenja i šenlučenja Vašeg prvog potpredsednika Aleksandra Vučića.

Saopštili ste građanima da se Srbija nalazi u dužničkom ropstvu, da je potrebno barem desetinu milijardi da bi se vratili spoljni dugovi i popunio prazan budžet, i koliko toliko, održao socijalni mir.

članovi Vlade na čijem ste čelu, već treći mesec pričaju nam bajke, ogoljene laži, zavaravajući nas na isti način na koji je to činila ona prethodna vlast, koja nas je zločinački opelješila za preko 70 milijardi evra.

Dozvolili ste da minisatr odbrane Aleksandar Vučić rukovodi i ministarstvom unutrašnjih poslova, da najavljuje navodnu bespoštednu borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, da pod svoju šapu stavlja službe bezbednosti, tužilaštva i sudove.

Dozvolili ste da nam ministarka energetike iz sedišta Srpske napredne stranke saopštava šta nas očekuje u pregovorima sa MMF-om.

Dozvolili ste da predsednik Srbije, umesto Vas, obavlja poslove iz delokruga Vaših ovlašćenja.

Dozvolili ste da Vaš potpredsednik Aleksandar Vučić sroza i preostali ugled naše države pred važnim državnicima sveta i međunarodnim organizacijama.

Dozvolili ste da Vaš potrpredsednik postavlja sve direktore javnih preduzeća, zadržavajući uglavnom one koji su za po milijardu evra opljačkali te kompanije, u korist Demokratske stranke i bande koja je vladala Srbijom.

Dozvolili ste da Vaš prvi potpredsednik, Aleksandar Vučić, kao svoju stratešku bitku, vodi kampanju za revitalizaciju Demokratske stranke, odlažući, bolje reći preteći tužilaštvu i sudovima da nikog iz ove partije, kojoj srcem i dušom i dupetom pripada, ne bude izveden pred sud.

Demokrate ni u snu nisu sanjale koliko Vaš potpredsednik ima moći da sve što su oni pokrali, ostavi u njihovim džepovima.

Dozvolili ste gospodine Dačiću, da Aleksandar Vučić i nekoliko ministara iz njegove stranke, uz pomoć Mlađana Dinkića, nastave da rasprodaju i ono malo imovine i javnih preduzeća, da nas zaduže za još nekoliko desetina milijardi evra, i da sa parama, pobegnu u beli svet.

Dozvolili ste da kao predsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova niste u stanju da oterate iz policije direktora Milorada Veljovića, kome su istekli svi mandati. Niste u stanju da postavite novog direktora, na način kako to propisuje zakon.

Da li Vam je poznato da Vaš potpredsednik dnevno obavi po nekoliko stotina telefonskih razgovora, koje, valjda Vam je to kao ministru policije jasno, prisluškuju sve relevantne obaveštajne službe, koje izveštavaju svoje vlade ko su ljudi koji danas rešavaju sudbinu Srbije.

Da li Vam je poznato da se Aleksandar Vučić isključivo bavi stvaranjem nove Demokratske stranke, sa kojom bi, stupio u koaliciju, uveren da mogu da vladaju do kraja svojih smrdljivih života.

Zašto ste sagnuli glavu, pokrili se ušima? Možda imate razloge, za koje mi građani ne znamo?

Ekonomista Miodrag Skulić Vam je poslao svoju naučnu studiju o stanju srpske ekonomije i države, predlažući da otvoreno saopštite narodu istinu o tome gde se Srbija danas nalazi, i kakve su nam perspektive.

Vi ste, priznajem, prošle nedelje to pokušali da nam saopštite, ali ne do kraja.

Zašto učestvujete u promociji zla Aleksandra Vučića, koji nas, na najsramniji način vara kako će navodno, do kraja da se obračuna sa korupcijom i organizovanim kriminalom? Ako on misli da može da vara međunarodnu zajednicu i najuticajnije države, i građane Srbije, Vi, kao predsednik Vlade nemate na to pravo.

Da li Vas plaši Vučićeva pretnja da će podneti ostavku, usred gladne godine, da bi odmerio koliko je  snažna njegova partija? Da li se plašite ovog suludog čoveka, koji misli samo na sebe i svog mentora Miodraga Rakića?

Da zaključim: Ivice, ili jeste, ili niste predsednik Vlade Srbije!

A sada Vam se obraćam prijateljski. Zabranite Miloradu Veljoviću ulazak u kabinet, neka tu dužnost, do izbora direktora vrši njegov zamenik. Postavite na čela kriminalističkih službi poštene ljude. Strane obaveštajne službe raspolažu podacima da je mafija iz DS-a opljačkala 50 milijardi evra. Otvorite sve sefove i kase u domaćim bankama, zaplenite im novac, naravno, uz nalog javnog tužioca i istražnog sudije. Ne pičkulišite. Znam da će Aleksandar Vučić napućiti usne i podneti ostavku. Neka ga, neka ide.

Za dva meseca vratićete Ivice Srbiji deo opljačkanog novca.

Podsećam Vas da sam mesecima pisao na koje će grane dospeti nesrećno Boris Tadić, moj prijatelj iz mladosti.

Nemojte da prođete  kao on.

 

 

 

 

 

 

  

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane