Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Vojvodina

Vojvodina

                             

Borba za vlast u Vojvodini: separatizam kao spas od hapšenja

 

Ko osvežava osvežava Bajatovića

 

Bojan Pajtić i Dušan Bajatović imaju tajni dogovor da totalno preuzmu vlast u Vojvodini tako što će  iza leđa Dragana Đilasa i  Ivice Dačića izdvojiti DS Vojvodine iz DS-a Srbije a zatim će Dušan Bajatović to isto učiniti sa svojom strankom tako što će Pokrajinski odbor SPS-a izdvojiti iz SPS-a Srbije! Znajući za Pajtićev plan, predsednik DS Dragan Đilas se ozbiljno  sukobio sa predstavnicima vojvođanskih odbora i potpredsednikom Bojanom Pajtićem, koji  mu je zapretio  da će DS-Vojvodine kolektivno napustiti stranku uoči pokrajinskih izbora.

 

Arpad Nađ

 

Predsednik vojvođanski demokrata, Bojan Pajtić, dobio je podršku svog članstva protiv Dragana Đilasa i uspeo da ubedi ceo pokrajinski odbor DS-a da donese odluku da se lista za izbore zove Izbor  za bolju Vojvodinu - dr Bojan Pajtić.

Iz ovoga, Bojan Pajtić pravi novu Vojvođansku stranku za otcepljenje Vojvodine. On već  uveliko ide po radnim kolektivima i traži od lojalnih direktora da pričaju zaposlenima kako će Vojvodina dobiti 2.700 evra po glavi stanovnika ako se građani odluče da ga slede u politici secesionizma. Očigledno pritisnut saznanjem da i vrapci u Vojvodini znaju za ogroman kriminal i korupciju u Vojvodini  on vise ne preza ni od čega ni  po cenu ratnih sukoba jer je hapšenje vojvođanskog Sanadera blizu! Kriminal  koji je Bojan Pajtić napravio sa svojim pajtosima Dušanom Elezovićem, Dragoslavom Petrovićem i Dušanom Bajatovićem, dobro je istražila Uprava kriminalističke policije i upravo se čeka odluka da ih službeno lice poseti i kaze: vreme je, da se pođe! Bojan Pajtić i Dušan Bajatović su već  uveliko uhapšeni, samo njih dvojica to ne znaju!

Za razliku od Bojana Pajtića, Dušan Bajatović je svoje namere uvek vešto krio od Ivice Dačića, plašeći se hapšenja zbog  najaktivnijeg učešća u ogromnom kriminalu  u Azotari, Razvojnoj banci Vojvodine i formiranju njegove privatne firme preko koje su sredstva iz Pokrajinskog Fonda upućivana gde je bilo naznačeno, a umešan je koliko i Bojan Pajtić u pljačku preko Puteva u aferi Borovica.

Dušan Bajatović uporno radi na postavljanju svojih u kriminalu duboko ogrezlih članova Pokrajinskog SPS-a na ključne pozicije u Vojvodini. Svi oni se javno predstavljaju da su Autonomaši za Pajtićevu liniju, kao SPS izdvojen iz SPS-a!

 Kao sposoban političar, Ivica Dačić je naredio je Dušanu Bajatoviću da Pokrajinski Odbor SPS-a na čelu sa Bajatovićem mora skupiti više od 100.000 glasova što je Pokrajinski Odbor i ostvario ali ne zahvaljujući Bajatoviću, već ispravnoj politici koju vodi Ivica Dačić.

Stari kadrovi SPS-a koji su se javno deklarisali za politiku Ivice Dačića i za Jedinstvenu Srbiju, od strane Dušana Bajatovića su marginalizovani i odstranjeni, tako da i sam Predsednik Skupštine opštine Apatin -Živorad Smiljanić javno govori da ne može više da prepozna Dušana Bajatovića i da mu se više na telefon i ne javlja.

Od  kako je Bajatović "ušao u pare", više ne poznaje nikoga od članova SPS-a koji su ga kao nepismenog i propalog studenta na Ekonomskom fakultetu u Subotici gde je položio samo jedan ispit, kako tvrdi Vunjik, sadašnji dekan Ekonomskog fakulteta u Subotici, te da je svima nejasno kako je mogao navodno da završi dva fakulteta, kako to Bajatović javno tvrdi dodajući da je on sada bogat čovek, mada se svi sećaju kako mu je pokojni Boško Perošević dodelio garsonjeru od 24 kvadratnih metara dok je išao u pocepanim cipelama, što znaju svi članovi SPS-a.

Po izjavi pritvorenih u aferi Azotara, koju su dali specijalnom tužiocu, kao i po izjavi direktora Azotare, niko nije mogao da izda ni tonu veštačkog đubriva bez odobrenja Dušana Bajatovića! Svima je poznata i izjava Martinovića koji je bio jedan od direktora u NIS-u da je on u mnogome omogućio Dušanu Bajatoviću da dođe do kapitala i Martinović je svom poverljivom prijatelju izneo da mu se Bajatović odužio  tako što mu je sina postavio za direktora jedne ruske osiguravajuće firme, koja je nedavno oformljena u Novom Sadu.

Da bi Bajatović vratio potpuno dug Martinoviću on ga je predložio u Upravni Odbor Narodne Banke Srbije i primio snaju Martinovića koja je prešla iz propale Razvojne Banke Vojvodine u isto osiguravajuće društvo, gde je Martinovićev sin direktor.

Bajatović je od silnih ukradenih novaca Azotare i Srbijagasa kupio veću količinu zemlje oko svog rodnog mesta Ravno Selo kod Vrbasa, napravio kuću na Tatarskom brdu pored svog prijatelja Darka Šarića sa kojim je takođe sarađivao i to prijateljstvo materijalizovao a trudio se svojski da to sve ne sazna Ivica Dačić!

I pored svih pokušaja Bajatovića  da to sakrije, Dačić je to ipak saznao i traži način da se reši  Bajatovića i njegovih pajtosa kako bi sačuvao jedinstvo u SPS-u. Afera koju su pravile demokrate prema Ivici Dačiću umnogome je podržavao Dušan Bajatović sa pričom koju je izneo najužem rukovodstvu SPS-a Vojvodine: Što slabiji Dačić, to smo mi jači!

  Živorad Smiljanić, Nenad Vunjak i još neki, organizuju se da skinu Bajatovića da bi sačuvali jedinstvo u SPS-u Srbije. Bajatoviću je ovo "trn u oku"  i nerešiv problem. 

Bez obzira što se obogatio iza Dačičevih leđa, Bajatović i dalje ima platu u Srbijagasu od 17.000 evra koju vuče nekoliko godina!

 Mnogi znaju da je Bajatović u Srbijagasu odredio tarifu za zaposlenje od 8.000-15.000 evra i da je to isto izjavio i direktor Azotare (koji je sad u pritvoru) i kome je od toga ostajalo 3.000 evra, a sve ostalo je išlo Bajatoviću koji se javno deklarisao kao veliki humanista, kad je  u dogovoru sa Bojanom Pajtićem i njegovom suprugom Vesnom Bolidovski kupovao opremu za Urgentni centar Vojvodine.

Koliki je udeo u pljački Bojana Pajtića, uskoro će se saznati, kao i gde je sve novac prenošen. Uz sve pljačke i afere (Borovica, Razvojna banka Vojvodine, Mile Jerković-Šarić) Bojan Pajtić je doveo do velikog rascepa i pada rejtinga DS-a  a sada će dovesti i do bankrotstva svoju stranku jer nije vratila kredit od 3,2 miliona evra Razvojnoj banci Vojvodine koje je Bojan Pajtić izvukao u predizbornoj kampanji.

Sad su žuti švorc, nemaju više ni javna preduzeća da iz njih muzu pare, nemaju ni RBV a ogromnu količina novca su proneverili  kroz sumnjive kredite. Naročito je sumnjivo kako je 11. decembra UO RBV odobrio DS-u da rok za vraćanje kredita bude produžen sa šest na neverovatna 42 meseca, uz mesečnu kamatu od 1,4 odsto!

Dok se demokrate uveliko pitaju ko će zadnji ugasiti žuto svetlo ova dva geja u političkoj borbi za vlast ne prezaju ni od čega, ni od rata ni od tuđih grobova, pa tako  spremaju secesiju Vojvodine od Srbije kao zadnju preventivu od hapšenja i dugogodišnje robije, a građanima nude 2.700 evra da ih podrže u secesiji!

"Milenijum gejovi" sada zajedno rade na cepanju Srbije i odvajanju Vojvodine tako da im Nenad Čanak više ne treba, jer, kako kažu, sada  im više nije ni do kolena, i zato su sve organizovali da ga puste niz vodu. Izvesno je da pod hitno neko mora da spreči delovanje ova dva antisrpska lihvara, kojima je važnije lično bogatstvo od svega...

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane