Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Policija

Policija

 

Zašto i zbog koga bivši direktor BIA-e proganja jednog od najškolovanijih saobraćajaca u kruševačkom regionu

 

Policajac bez zaštite

 

Marija Ilić

 

Desetogodišnje muke saobraćajca Zvonka Lazarevića počele su zbog njegove revnosti u službi. Bio je zaposlen u kruševačkom MUP-u, još od 1987 godine. Po završetku Fakulteta bezbednosti, mislio je da će poštenje i profesionalizam u poslu biti dovoljni argumenti za napredovanje, ali...

Pre desetak godina, kao vođa sektora saobraćajne policije, počeo je da ukazuje na  zloupotrebe, diskriminaciju i korupciju u službi. Umesto da za svoj odnos prema poslu njegov rad bude vrednovan, započinju problemi, a nadređeni sve češće, taj odnos kvalifikuju otvorenu harangu protiv njih.

Tadašnji, a sadašnji  komandir saobraćajne policije u Kruševcu, Momir Minić, sa  neadekvatnom  školom za ovu dužnost, tačnije sa završenom višom školom za vaspitanje dece predškolskog uzrasta, počinje da proganja Lazarevića.

-Skoro svakog dana Minić je "informisao" tadašnjeg načelnika MUP-a, a kasnije direktora BIA-e, Sašu Vukadinovića, o mojim navodnim propustima u službi. Prijave su išle jedna za drugom, izmišljene, a Vukadinović, bez ikakve provere, donosi rešenje o mom premeštaju, u Trstenik- priča Lazarević.

Po rečima Lazarevića, premeštaj je izvršen iz osvete:

-Svojevremeno  sam  njegovom  partijskom  drugu  iz DS, republičkom poslaniku Srđanu Milivojeviću, privremeno oduzeo terensko motorno vozilo (džip). Nekako u isto vreme, napisao sam dve prekršajne prijave protiv škola za obuku kandidata za vozače, koje su bile pod "zaštitom" njegovog bliskog saradnika Dragana Jevtića, tadašnjeg načelnika saobraćajne policije. Vukadinoviću je to bilo dovljno za drastično kažnjavanje...

U trsteničkom MUP-u, Lazarević je takođe vođa sektora, ali je suočen sa svakodnevnim putovanjima, u trosmenskom radu, i platom koja je za skoro 20.000 dinara manja, nego da radi u matičnom MUP-u, jer stanica u Trsteniku pripada drugoj kategoriji.

I sve zato što mu nije priznata visoka školska sprema! Inače, Lazarević je, inače, profesor po struci! Predsednik je Sindikata srpske policije za Kruševac.

Godinama je do Trstenika putovao o svom trošku, a od nedavno, put do radnog mesta mu je plaćen. Pokušava da zaboravi razna poniženja, kada je nakon kasnog noćnog rada, morao na posao odmah narednog jutra.

Zbog cele situacije, najviše trpi porodica, supruga koja od nedavno radi kod privatnog poslodavca i deca, sin od sedam i kćer od šest godina.

lako je sadašnjem načelniku MUP-a, Miljanu Petroviću, više puta ukazivao na odnos prema njemu, nije reagovao. Obraćao se i Ministarstvu policije Republike Srbije, opet bez rezultata.

- Sprečen sam na ovaj način, iako sa završenim fakultetom, da napredujem u službi, a samovolja pojedinaca jača je od svake pravde. Na žalost, nisam imao pravog sagovornika, koji razume istinu, ili ga istina nije interesovala. Svaka hrabrost i pamet, padaju pred korumpiranim šefovima koji odlučuju o tuđim sudbinama-opominje Lazarević.

 

 

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane