Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

Uvodnik

 

(Pr)osudite sami

 

Hoćemo li?

 

Milovan Brkić

 

Nakon što je američki ambasador u Beogradu prošle nedelje javno podržao izgradnju Južnog toka, objašnjavajući da je to velika investicija i za Srbiju i za region i za Evropu, srpska političko-lopovska elita, okrenuta i srcem i dupetom prema Londonu, prestravila se! Početkom ove nedelje, oglasio se i Štefan File, evropski komesar. On poručuje da je sa Kosovom završeno, da Srbija ne sme više da ga ometa ni na koji način i da, ako želi u Evropsku uniju mora, bez odlaganja, hitno reformiše institucije. Pogotovu da stvori nezavisno pravosuđe i da krene u obračun sa korupcionašima i organizovanim kriminalom.

Očigledno je da je na liniji Moskva-Berlin-Vašington postignut dogovor da se Srbija spasi od potpune propasti i da investicije iz Rusije pomognu preživljavanju obamrlih građana i klonule privrede.

Lopovska politička elita je u šoku. Podrška iz Londona će, svakako, barem zvanično, prestati. Suočavanje sa stvarnošću i izlazak pred suda veća je neminovnost.

Ima li snage sadašnja koalicija u Vladi Srbije da napravi odlučan zaokret, da se oslobodi ličnih, političkih i kriminalnih veza sa prethodnom  političko-mafijaškom elitom, koja je pokrala Srbiju za preko 100 milijardi evra?

Na žalost, politika Aleksandra Vučića je nepromenljiva. Na starim je granama. On je u  gostovanju na TV B 92 toliko ishvalio Miodraga Rakića, bivšeg šefa kabineta Borisa Tadića, označavajući ga kao nacionalnog heroja i najpametnijeg Srbina, da je to prevazišlo svaku meru. Rakić je smrtno bolestan, ali bi ga Vučić uzeo u Vladu, međutim, navodno, Rakić, kao ponosan čovek to neće!

Aleksandar Vučić nije naučio ni lekciju koju mu je očitao gradski odbor SNS-a  snažnim protivljenjem da podrži njegov dogovor sa žutima da u privremenoj upravu grada Beogradu opet budu najpoverljiviji Đilasovi ljudi. Nebojša Stefanović, potpredsednik naprednjaka je naveo da gradski odbor SNS-a ne želi da utiče na odluku Vlade Srbije o imenovanju privremene uprave, ali je podsetio koliko je grad zadužen i opljačkan, i kakva je  u tome bila uloga onih koje Đilas, uz aminovanje Vučića, vraća da kradu za njega.

Vučić, očigledno, ne oseća dah novog vetra koji duva nad Srbijom. Njegova politika je ista. Cilj je-oboriti Dačića po svaku cenu. Njegovo glasili svakodnevno izmišlja neprijatelje u SPS-u. Tobož postoji neka paralelna služba koju je stvorio Dačić u policiji, da navodno njega špijunira, te služba u službi koju u Bezbedonosno informativnoj agenciji, koju je stvorio, pored živog Nebojše Rodića, zamenik direktora Marković, koji je kadar SPS-a.

Očigledno, Vučićeva odluka je neopoziva. Umreće zajedno sa Rakićem, a sve će učiniti da Srbija nestane sa njima. To se, na njegovu žalost, neće desiti.

Sve što je obećao Aleksandar Vučić, sve je...dim. Nema ni arapskih para, ni investicija. A Rusi dolaze, a Amerika ih podržava! Vreme je da se svi upitamo - hoćemo li u novu Srbiju? Hoćemo li dočekati svakog ko sa dobrom željom dođe u Srbiju?

Skoro da je sigurno da će Aleksandar Vučić, iz petnih žila, sabotirati svaku akciju ozdravljenja Srbije. Ipak, međunarodna zajednica ima snage da 100 milijardi evra koje su opljačkale Dinkićeva i Tadićeva mafija, koje danas pokušavaju da zavladaju evropskim podzemljem, vrati Srbiji, njenom budžetu, a da lopove izvede na sud, organizujući im suđenja u državama u kojima se nalaze njihovi računi. Oni koji im budu smetali na tom putu utvrđivanja istine, biće sklonjeni. I to brže nego što oni koji se tome protive, mogu i da pretpostave.

Hoćemo li naučiti lekciju koju su nam očitali Rusi i Amerikanci?

 

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane