Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Druga strana

 

Javni zahtev predsedniku Republike Srbije

 

Greh koji se neće okajati

 

Uvereni smo zato da će, zbog buđenja svesti o ugroženosti iz navedenih razloga, Ruska Federacija samostalno pokrenuti pitanje ništavnosti samoproglašenja i priznanja monstrum države Kosovo, ali na sramotu srpskog naroda i njegovog predsednika koji je izdao i narod i državu. Tada Vam ni deset crkvi pokajnica neće sprati sramotu, niti umiriti savest. Ovim rečima, završava se pismo koje je Nikola Aleksić, predsednik Patriotskog bloka iz Novog Sada, uputio predsedniku republike Tomislavu Nikoliću. Tabloid ga prenosi u celosti, tim pre što srpska javnost ovakve glasove razuma ne može da čuje zbog medijskog mraka.

 

........

 

Gospodine predsedniče,

Prošle godine početkom septembra meseca, pre početka razgovora sa g. Vladimirom Putinom, predsednikom Ruske Federacije u Sočiju, uputili smo Vam predlog jedinog mogućeg mirnog rešenja krize oko Kosova i Metohije. Predlog je obuhvatao pravni okvir otkazivanja misije EULEKS na KiM i proglašenje ništavnosti međunarodnog priznanja monstrum-države Kosovo podnošenjem tužbe Međunarodnom sudu pravde protiv svih zemalja koje su priznale monstrum državu Kosovo zbog kršenja Povelje Ujedinjenih nacija preko Rezolucije SB 1244.

U tom predlogu smo Vam jasno stavili do znanja da se ne može priznati neka teritorija za samostalnu državu dok traje mirovna misija UN, jer bi u suprotnom takvo priznanje predstavljalo flagrantno kršenje Povelje UN, odnosno Rezolucije Saveta bezbednosti UN 1244, koju niko nije ukinuo i koja je još uvek na pravnoj snazi.

U tom predlogu smo Vas, podsećanja radi, pozvali da se setite perioda sankcija međunarodne zajednice prema SRJ tokom osam godina (1.jun 1992- 5.oktobar 2000. godine), za koje vreme niko nije smeo da prekrši navedene sankcije UN pod pretnjom izvođenja pred Međunarodni sud pravde.

Pošto Međunarodni sud pravde ne može da ima dvostruke aršine, morao bi da donese jedinu moguću presudu po tužbi Srbije za proglašavanje ništavnim samoproglašenje monstrum države Kosovo i, pod pritiskom SAD, sledstvenih priznanja iste tvorevine od nekih država sveta, ili bi se praktično, sam Međunarodni sud pravde poništio i ugasio.

Po dobijanju jedine moguće presude od Međunarodnog suda pravde, usledile bi tužbe protiv svih država koje su priznale monstrum državu Kosovo za odštetu zbog nastale ekonomske štete od odvajanje dela teritorije Srbije u srazmeri prema dužini perioda priznanja monstrum države Kosovo od strane tuženih država.

Po dobijanju i ove, jedine moguće presude po navedenoj tužbi, podnela bi se i treća, poslednja tužba, Međunarodnom sudu pravde protiv SAD zbog uzurpiranja dela teritorije Republike Srbije radi izgradnje vojne baze Bondstil sa sledstvenim odštetnim zahtevom zbog protivpravnog korišćenja prirodnih i energetskih dobara Republike Srbije.

Gospodine predsedniče,

po Ustavu Republike Srbije Vi ste dužni da branite nacionalne interese naroda i države kojoj ste na čelu, a ne stranih država i privatnih kompanija koje su prisvojile prirodna i ekonomska dobra na delu teritorije Republike Srbije.

Od Vas zato zahtevamo, da hitno i neodložno podnesete navedene tužbe Međunarodnom sudu pravde protiv svih država koje su priznale monstrum državu Kosovo radi proglašenja ništavnosti samoproglašenja i navedenih priznanja.

Ukoliko to ne uradite, prekršićete Ustav RS nečinjenjem i izvršićete krivično delo zloupotrebe službenog položaja, zbog čega ćemo protiv Vas podneti krivičnu prijavu i izvesti Vas pred sud kao izdajnika čije će ime vekovima ostati zapisano kao sinonim za izdaju.

Upozoravamo Vas, g-dine predsedniče, da odbijanjem vršenja ustavnih dužnosti predsednika Republike Srbije, nećete sprečiti podnošenje navedene tužbe Međunarodnom sudu pravde za proglašavanje ništavnim samoproglašenje i sledstvenih priznanja monstrum države Kosovo, jer ćemo se obratiti sa istim zahtevom drugoj državi.

Svaka država koja se postupcima suprotnim Povelji Ujedinjenih nacija i pravilima Međunarodnog suda pravde oseti bezbednosno i ekonomski ugroženom, ima pravo da podnese istovetnu tužbu, a Ruska Federacija će opstankom monstrum države Kosovo i vojne baze Bondstil na uzurpiranom delu teritorije RS, svakako biti i vojno i ekonomski ugrožena. Uvereni smo zato da će, zbog buđenja svesti o ugroženosti iz navedenih razloga, Ruska Federacija samostalno pokrenuti pitanje ništavnosti samoproglašenja i priznanja monstrum države Kosovo, ali na sramotu srpskog naroda i njegovog predsednika koji je izdao i narod i državu. Tada Vam ni deset crkvi pokajnica neće sprati sramotu, niti umiriti savest.

Na kraju Vas upozoravam gospodine predsedniče, ukoliko se meni ili članovima moje porodice bilo šta nasilno desi od trenutka objavljivanja ovog otvorenog Zahteva, da sam svojim saradnicima naložio da Vas lično za to smatraju odgovornim i da o tome obaveste javnost.

Požurite gospodine predsedniče, danas ste narod doveli u položaj da se ne zna šta donosi dan, šta noć.

 

Predsednik Patriotskog bloka

 

Nikola Aleksić

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane