Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

RTV Svetac: pi{e Rajko Roki Dvizac

 

RTV Svetac: piše Rajko Roki Dvizac

 

Tabloid u Tabloidu

 

Eto, najzad se i to dogodilo - „Tabloid" (tv emisija) se našla na stranicama „Tabloida" (novine). Iako oboje imaju (ne)zgodno ime,nikoga od njih, čak ni na silu ne možete svrstati u žutu štampu (medije). Vi koji čitate magazin „Tabloid" znate zašto je to tako. A što se tiče tv emisije „Tabloid" koju godinama uređuje i vodi Aleksandar Filipović, odgovor je jednostavan. Reč je o novinaru sa gospodskim manirima. Fin, uglađen sa dozom lepog (kućnog) vaspitanja, Aleksandar je pravi domaćin koji uvažava svoje goste. I što je još važnije, a pri tome je retkost na našim televizijima - podjednako je učtiv i srdačan kako prema mega zvezdama, tako i prema početnicima.

Pri tome on ne pravi grešku koju čine mnoge njegove kolege da titra zvezdicama estrade padajući na njihove hvalospeve i dodvoravajući im se kao kao da je njihov zaluđeni fan. Filipović poštuje goste ali iznad svega i svoju časnu novinarsku profesiju.

Neće da bude lakej propagandnom timu VIP ličnosti. On samouvereno i sigurno upravlja svojim tv brodom, znajući (iskustvo je ipak vredno kao i zlato) kada treba da podigne jedra (bocne ih provokativnim pitanjem koje se temelji na istini) ili pak spusti jedra da ne bi preterao i gosta doveo u nezgodnu/neprijatnu situaciju. Kao kapetan bele panonske lađe, uvek uspeva da neoštećen dospe do luke (kraja emisije) a da pri tome niko se ne povredi i čak svako od njegovih gostiju poželi da ponovo dođe u goste i zaplovi „Tabloidom". Aleksandar Filipović ide sredinom puta, vešto izbegavajući da gura prst u oko svojim gostima.

Nije ni banalan, ni vulgaran, ne priča jeftine viceve da bi pošto-poto izazvao smeh publike. Iza sebe nema bulumentu mudraca koji umesto njega smišljaju šta će reći, koga će ismejati, koga pohvaliti da bi se šepurio turom pameću.

Njemu nije cilj da već posle emisije dospe (a neki to vole i pre) u žutu štampu. A onda se danima prepucava sa svojom uverenom klijentelom sve do nove emisije i novih „žrtava". Sa druge strane nije ni podguzna muva poput mnogih nazovi tv voditelja koji šene kao kučići pred takozvanim VIP ličnostima i ne primećujući koliko su jadni, smešni i imbecilni. Možda je Filipovićeva tajna u tome što je postao i opstao kao tv voditelj još iz vremena Jugoslavije kada se ipak znalo ko kosi a ko vodu nosi.

On ne krije,za razliku od drugih, da je jugonostalgičar. To svoje osećanje, deo svoje prohujale mladosti ne ćeli da jednostavno izbriše gumicom takozvane demokratije. Aleksandar javno priznaje svoju jugonostalgiju i sa ponosom je nosi kao zastavu, kao svoj zaštitni znak. I to treba poštovati. Časnije je tako se ponašati, nego u svojim emisijama pljuvati i povraćati po svemu što je iz bivših jugo-republika a kad im iz tih istih republika neko dođe u goste - onda ponizno ližu sopstvene splačine.

I jolj nešto je primetno u ovoj emisiji. Svi rado dolaze u „Tabloid", bez obzira odakle su. I ne kriju poštovanje prema  voditelju. „Tabloid" kao tv emisija tok-šou tipa sa, verovatno, najdužim stažom na Balkanu. A tajna dugovečnosti je očigledno u umerenosti njenog domaćina. Gledaj malo - gledaj dobro - gledaj „Tabloid".

 

.......................

 

Na prodaju zidni sat „Junghans" na navijanje sa klatnom.Proizveden izmeru dva rata.U ispravnom stanju. Kontakt - 061/ 24 - 74 - 127. Hitno!!! Zlatni oglas…Zlatni oglas..Zlatni oglas…

 

.......................

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane