Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

 

Do koske

 

Aleksandar Vučić voli  da primi mali znak pažnje

 

Do punog mandata

 

Uoči novih predizbornih obećanja, treba se setiti šta je prvovenčani potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić obećavao u vreme prethodnih izbora i za vreme svog dosadašnjeg mandata. Slika izluđene Srbije danas je još strašnija nego kad je ovaj umišljeni imperator započeo da siluje zdrav razum miliona opljačkanih i prevarenih građana. On računa da će nastaviti sa svojom pohvalom ludosti i da će dobiti, kako reče, "pun mandat'', da radi šta ga je volja. Treba li mu to dozvoliti?

 

Nikola Vlahović

 

Skoro dve godine, Srbijom suvereno vlada Aleksandar Vučić, čovek koji je umislio da je prometej nekog novog doba, i da je baš njemu data istorijska uloga da reši sve srpske probleme.

Njegovo vladarsko ludilo, iz ličnih interesa podržava bivši šef kabineta Borisa Tadića, Miodrag Miki Rakić, nekadašnji koordinator rada svih službi bezbednosti. Rakićeva ideja da podigne Borisa Tadića sa političke deponije i da ga kao predvodnika koalicije sa SNS stavi u službu Aleksandra Vučića, propala je.  Demokratska stranka, predvođena svojim osnivačima, Dragoljubom Mićunovićem i Vidom Ognjenović, porazila je Rakića i Tadića i stavila do znanja da je DS još uvek velika i ozbiljna stranka i da nikada i ni pod kakvim okolnostima neće biti sluga Vučiću i bivšim radikalima.

Mali politički mešetar, sreski špijun Miodrag Rakić, pribegao je "planu B"! Vučić ima da ide na izbore, ne bi li se dokopao apsolutne vlasti u Srbiji. U tom slučaju, za očekivati je da Vučić Rakiću prepusti mesto koordinatora rada svih službi bezbednosti. Tako bi sreski špijun dobio opet najšira ovlašćenja, a Vučić, kao egipatski Bog sunca, bio još bliže nebesima i još dalje od realnosti.

A, realnost je, kao i uvek, surova. Govorom činjenica, Vučića je moguće opisati samo kao opasnog ludaka koji nema ni kočnice ni ograničenja. Da bi bilo jasnije o čemu je reč, treba samo pogledati spisak njegovih obećanja o poslednjih dvadeset meseci, šta je od toga realizovano i koga je sve doveo da učestvuje u njegovom političkom pozorištu.

 Počeo je svoju predizbornu kampanju 2012. godine sa obećanjima da će u Srbiji hitno biti uloženo oko 100 milijardi evra stranih investicija. Mandat je započeo svakodnevnim pretnjama organizovanom kriminalu. Danas, posle skoro dve godine, nema ni stranih investicija niti je iko od glavnih krivaca za istorijsku pljačku Srbije iza brave. Ukratko, Vučić je samo pevao Rakićevu pesmu, čuvao pljačkašku elitu i njihov "bonitet" i sanjao trenutak da uđe u koaliciju sa Demokratskom strankom, kako bi sebe i konačno predstavio svetu kao čoveka promena, čije ružna prošlost više nije važna.

Činjenice govore sledeće: Aleksandar Vučić je "ličnom pogodbom" prodao Kosovo. Bolje reći, poklonio ga albanskim separatistima. Doveo je lažne investitore od kojih su većina bili šeici iz Emirata. Umesto da oni nešto investiraju, on im je poklonio nacionalnu kompaniju JAT (koja se danas zove Er Srbija, pripada kompaniji Etihad i ima zabranu preleta preko SAD!). Neki od lažnih arapskih investitora pobegli su pre nego što su i došli. Kompanija Al Dahra koju je Vučić spektakularno najavljivao kao "giganta koji će podići srpsku poljoprivredu", odustala je od kupovine poljoprivrednih kombinata. Posao je propao pre nego što je i počeo. Obećao je da će šeik El Zajeb podići fabriku čipova, odrešiti kesu, ni manje, i više, nego četiri milijarde. Obećao je da ćeš šeik, koji boluje od sifilističkog ludila, sagraditi i fabriku za proizvodnju avio delova, da će podići fabrike za preradu hrane. Sve najsavremenije. Ali..

U klimaksu svoga ludila, Vučić dovodi još jednog šeika, sa kojim razmatra plan izgradnje "Beograda na vodi", koji je predstavio javnosti kao izgradnju novih egipatskih piramida u Luksoru. I sve to, bez detaljnog urbanističkog plana, bez sondaže terena, bez međunarodnog konkursa...

Vučićev ministar Bačević, tokom njegovog mandata, "terao je Moravu uz brdo" predstavljajući neverovatni plan izgradnje kanala Dunav-Morava-Vardar, sa idejom izlaska Srbije na Egejsko more!

Obećao je da će iz SAD-a poteći stotine milijardi investicija, mada su učtivo, prilikom prve posete, u Stejt departmentu, poručili da Vlada SAD-a ne raspolaže novcem za investicije, da svež novac ima Vlada Ruske Federacije.

Ali, za vreme njegovog ludovanja, sve je učinio da ne počne izgradnja Južnog toka, da se Srbija što više udalji od Rusije i Nemačke, da se zbratimi sa Turskom i arapskim islamističkim državama, da Al Kaidu dovede na Balkan. Istovremeno nas je varao kako će nas baš on uvesti u Evropsku uniju, mada ga u Briselu tretiraju kao patološkog lažova.

Umesto da vrati opljačkane pare, Vučić je preko svojih kumova i seiza udario namet tajkunima. Ljuti se kada kažemo da ih reketira. On više voli da njihov ''poklon'' primi kao ''mali znak pažnje''. Sabrao je gospodin Vučić stotine miliona evra, koje je podelio sa svojim velikim prijateljem Miodragom Rakićem.

Potreba da zajedno sa Rakićem postane Veliki Vođa, poništiće živote većine građana Srbije. Ili on, ili mi.

 

 

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane