Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Ekolo{ki pokret Novi Sad opominje javnost povodom najnovije izjave ministra Dragana Glamo~i}a o promeni zakona o GMO

 

Ekološki pokret Novi Sad opominje javnost povodom najnovije izjave ministra Dragana Glamočića o promeni zakona o GMO

 

Naše pravo na opstanak

 

Najnovija izjava Dragana Glamočića, ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede o predstojećoj promeni zakona o GMO kojim će se zabraniti proizvodnja i promet GMO, a dozvoliti uvoz proizvoda od GMO radi ishrane stoke, ravna je uvredi zdravog razuma. Ovaj čovek zaista vređa zdrav razum i javni moral poistovećujući stanovništvo Srbije sa beslovesnom masom koju smatra idiotima i kojoj može iznositi takva objašnjenja. Na osnovu toga svaki građanin Srbije može podneti krivičnu prijavu protiv njega zbog uvrede takvom izjavom.

Predložiti takav zakon je najblaže rečeno, zlonamerno, sa istim efektima po stanovništvo kao da su GMO u potpunosti legalizovani. Negativne posledice upotrebe GMO u ishrani se opet na ljudima iskazuju, ako ne direktno, onda posredno preko mesa životinja namenjenih ljudskoj ishrani što nam se već dešava nekontrolisanim uvozom takvog mesa. Razlike nema.

Kada to iznosim pod punom moralnom i materijalnom odgovornošću, onda dokaza za to imamo sasvim dovoljno, samo je pitanje koliko ti dokazi dolaze do psihe onih koji odlučuju o našim životima i opstanku Srbije. Baš tako, o opstanku ljudi u Srbiji i života na planeti Zemlji.

Samo 100 grama soje od GMO sadrži pet puta, zapamtite, PET PUTA VIŠE estrogena nego samo jedna pilula za kontracepciju! Zar onda treba da se pitamo zašto već sada u Srbiji, po zvaničnoj statistici, ima više od 350.000 bračnih parova koji imaju problema sa začećem. Broj iz zvanične statistike se, svuda u svetu, uvek množi sa 3 (tri) da bi se dobio stvaran broj. Tek tada se dobija prava razmera genocida i posledica zločinačkog odnosa režima prema sopstvenom narodu, bez pominjanja izdaje i rasprodaje sopstvene teritorije vekovnim neprijateljima srpskog naroda.

Zašto se istina krije od stanovništva Srbije? Ko je uzeo pare da proda sopstveni narod? Ko je uzeo pare da zažmuri na genocid koji se sprovodi nad stanovništvom Srbije, ne samo preko GMO? Odgovor se mora dobiti, milom ili silom, a izdajnicima javno suditi i kaznu izvršiti pred celim svetom, da zlotvori vide kako će se Srbija obračunati sa izdajnicima koji rade o glavi srpskog naroda i njegovoj budućnosti.

Zato, kada se taj Predlog zakona o GMO, sa navedenim odredbama, nađe na dnevnom redu (,,Narodne?") skupštine, svaki građanin Srbije ima prirodno, ustavno i zakonsko pravo, a pred svojom decom i obavezu na samoodbranu i odbranu njihovih života, mora da izađe na ulice i pred Narodnu skupštinu da svim raspoloživim sredstvima brani svoje prirodno i ustavno pravo na život i opstanak.

Vojska i policija ovog puta moraju da stanu na stranu naroda i da spreče planirani genocid, pošto razlike nema, jer smo svi podjednako ugroženi, ili ćemo se odbraniti i preživeti, ili nas neće biti.

Pozivam zato građane Srbije, a Narodnu Skupštinu Republike Srbije upozoravam, kada se navedeni Predlog zakona o GMO stavi na dnevni red (,,Narodne"?) Skupštine, moramo izaći pred takvu Skupštinu i reći šta mislimo o planerima genocida i sopstvenom uništenju.

 

Direktor Ekološkog pokreta Novi Sad,

 

Nikola Aleksić

 

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane