Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Sudbine

Tužna strana srpskih bogataša: kuće su im prazne, sinovi su gejevi ili narkomani a ćerke i žene se prostituišu

Pakao za dušu i čistlište za džep

Oteto, prokleto, stara je narodna izreka. Od pamtiveka je život potvrđivao da olako stečena para i imanja posle nema ko da nasledi, ili usledi opšta propast naprasno bogatih. Na bogatom Zapadu bi rekli - I bogati plaču.

Raspadom bivše Jugoslavije, i početkom građanskog rata, mnogo probisveta se obogatilo pljačkajući tuđu imovinu, novac, zlato, nepokretnosti...Postajali su preko noći gospoda, useljeni u raskošne kuće sa bazenima, sa kućnim pomoćnicama, voze ih u blindiranim džipovima i u pratnji telesne straže. A i drugovi su napustili komunističku partiju i počeli da na korupciji grade svoje poslovne imperije, koje su danas pred bankrotom.

Milica Grabež

Miroslav Bogićević je tajkun koji je služio za punjenje kase Demokratskoj stranci i njenim glavarima. Farmakom MB iz Šapca je prezadužen, ali...

Imperija Miroslava Bogićevića, u Šapcu poznatijem po nadimku Mikoja, danas je na staklenim nogama. Duguje više od 600 miliona evra kredita! Mikojina kompanija zapošljava više od 4.000 trudbenika, koji ne primaju platu više od godinu dana, nisu zdravstveno, ni socijalno osigurani... Nekoliko hiljada mačvanskih seljaka, koji isporučuju mleko Mikojinoj mlekari u Šapcu, nisu isplaćeni, a on naplaćuje i premije za mleko, koje dobija od nadležnog ministarstva.

Mikoja ima kuće, stanove, džipove, telohranitelje, štekovane milione. I glavu u torbi. Ipak, tužan je Mikoja, i tužan je njegov život. Obe Mikojine kćerke udale su se za Rome. Jedan je u zatvoru, a dugi svira ćemane na svadbama. Mikoja je imao novac, bogatstvo, a kćerke su mu se udale za momke sa Džakića grma. I zetovi će naslediti Mikojinu imovinu, ako mu to ne oduzmu državni organi.

U Šapcu, priča nam jedan od hroničara ovog grada, bila je velika tuga kada je muzikant sa Kamička zaveo maloletnu Mikojinu kćerku. Pronela se vest da je nestala, a otac je, ustvari, oteo svoju ćerku, da je odvoji od svirca. Nije uspeo. Dobio je dvoje unuka, a starija je ljubav svoju našla u žestokom momku sa Džakića grma, koji je često u zatvoru. Nisu oni krivi što su Mikojine kćerke prezrele oca i htele da kazne i njega i sebe.

I po čemu će biti upamćen golemaš Miroslav Bogićević, koji i danas demonstrira moć, koga čuvaju policajci, umesto zatvorske straže. Po čemu će u Šapcu, i Mačvi, pamtiti čoveka koji je, bez trunke stida, izrabljivao hiljade radnika koje je zapošljavao, na čijem je znoju zgrtao novac. Nikada u Srbiji se nije rodila takva ljudska nakaza koja svojim radnicima više od godinu dana nije plaćao zarade, doprinose, radni staž, i od kojih su mnogi umrli bez penzije, bez mogućnosti da se leče. Sve će to posle njega biti proćerdano, na muziku, igru i veselje u šabačkoj mali.

Da li je srećan golemaš koji je vlasnik tri dnevna lista (Politika, Novosti i novosadski Dnevnik), tri rudnika ... ? (Pr)osudite sami!

Miškovići

Miroslav Mišković, i danas najbogatiji čovek u Srbiji, rođen je 1945. u selu Bošnjanu, opština Varvarin. Završio je Ekonomski fakultet. Radio je u nekadašnjoj Jugobanci u Kruševcu, a 1987. imenovan je za generalnog direktora HI "Župa", takođe u Kruševcu, gde je do tada bio pomoćnik generalnog direktora za finansije. Početkom 1990. imenovan je za potpredsednika Izvršnog veća Srbije.

Kao direktor "Župe'' pokazao je sposobnost za biznis potezima, kao što je kupovina rasnih konja iz Amerike, i njihova preprodaja kupcima iz Holandije, uz dobru razliku u ceni. Sledeće godine osnovao je Delta Holding, u kojem je kao suvlasnik imao 25 odsto kapitala.

Za Miškovićevo ime počeli su da se vezuju poslovi na više kontinenata. Automobili, otkup stoke, bicikli, hladnjače, pečurke, trgovina, banke, poslovni prostori, prerada drveta, celuloze, te gradovi Moskva, Peking, Nikozija, Milano, Sibir...

I, zaista, otkud mu pare za sve to? Pogotovo što oni koji ga dobro poznaju, tvrde da je zaštitni znak Delta Holdinga, onaj trougao u obliku grčkog slova Delta, zapravo ne znači ono šta tamo piše. Dakle, Delta M, nego Delta 3 M. Od imena: Mirjana, Marija i Marko (Milošević).

Mišković se obogatio jer je za dinare koje dobijao iz primarne emisije u vreme hiper inflacije (1991-92) uspevao da se oni u kratkom roku zamene za nemačke marke i druge strane valute.

U tu svrhu napravljena je čitava organizacija, sa sedištem u Geneksovim apartmanima na Novom Beogradu. Tamo je iznajmljen prostor u koji su dileri sa ulica svakodnevno donosili kupljene devize, bacali ih na pod, posle čega su one razvrstavane po apoenima i brojevima.

I dok se stvarala imperija Miroslava Miškovića, njegov ugled je srozavala njegova supruga Ljiljana.

Dok je g. Miroslav bio jedan od direktora kruševačke Jugobanke, a potom HI Župa, ceo grad je znao da je njegova supruga Mirjana ponižavala muža na javnim mestima, nazivajući ga mlakonjom. Kruševljani je pamte po čestim vezama sa muškarcima snažnije građe. Najstrasniju vanbračnu vezu imala je sa direktorom jednog kruševačkog preduzeća. Prijateljima je Ljiljana muža opisivala kao mlakonju, i da poslednjih 20 godina ne ispunjava bračne dužnosti.

Nesrećan zbog ljubavnih avantura svoje supruge Ljiljane, g. Mišković je jedva dočekao da se preseli u Beograd, i počne da se druži sa Slobodanom Miloševićem. Imali su zajedničku nesreću. Supruge su ih mučile, ponižavale, i bili su njihovi robovi. Iz službenog braka sa Ljiljanom, Miroslav Mišković ima dvoje dece - sina Marka i kćerku Ivanu.

Miškovićevi su u Londonu, u elitnom kvartu, kupili tri velelepne kuće. Jednu za sina, drugu za kćerku Ivanu, i treću u kojoj žive Miroslav i Ljiljana. Kuće vrede najmanje sto miliona funti!

Kako je kruševački trgovac stekao toliko keša?

Po Londonu gospođa Mišković i dalje šenluči. Nimfomanka je i prisiljava muškarce zaposlene u njenim firmama da vode ljubav sa njom, mada je ona vremešna dama. Troši ogromne količine novca, na predmete bez ukusa, jer ova seljanka iz okoline Kruševca, nikada nije pročitala nijednu knjigu.

I pored ogromnog bogatstva i raskalašnog života, gospođa Mišković je velika stipsa kada treba da plati kućepaziteljku i čistačicu. Miroslav Mišković nije ponosan što ima tako priprostu ženu.

Marko Milošević, sin Miroslava i Ljilane je bio dugo na kokainu. Pre nekoliko godina doneli su ga u besvesnom stanju na VMA, na reanimaciju i detoksikologiju. Naš urednik je bio pozvan da dođe na VMA da vidi nadrealnu sliku, kako snužedni Miroslav sedi ispred vrata, očekujući vest da mu je sin spašen. Srećom, lekari su učinili i nemoguće, i hvala Bogu, Marko je živ.

Kćerka Ivana udata je za Gorana Karića, sina iz prvog braka Sretena Karića. Ona je u Londonu često bila u društvu muške poslovne pratnje, uglavnom hispano Amerikanaca.

Bogatog Miroslava Miškovića zadesila je velika nesreća. Sina Marka su mu oženili sa Jovanom Nikolić, devojkom bez zanimanja, navodno neuspelom pevačicom. Rodila je Marku i dete!

Karići

A sestre Nikolić su opasne i nemilosrdne. Jovanina starija sestra Maša udala se za Bojana Karića, sina Sretena Karića, jednog od braće Karić. Bojan je čist homoseksualac. Sa Jelenom Karleušom Bojana su oženili, da braća Karić prikriju njegovu seksualnu opredeljenost. Brak je bio sklopljen po ugovoru. Prema tom ugovoru, koji je u posedu magazina Tabloid, Bojan je mogao u određeno vreme da se druži sa Jelenom, da, ako ona pristane izađu i na piće, a spektakularno je razveden, uz optužbu porodice da je, navodno, Jelena prevarila Bojana sa telohraniteljem.

Bojan i Maša su se preselili u London, i upućeni u porodične odnose dinastije Karić tvrde da je Maša rodila dvoje dece Bojanu, sa strancima, i da je Bogoljub zatražio od Sretena da stane na put snahinom rasipništvu. Po njegovom nalogu Maša i Bojan su povučeni u Minsk, u Belorusiju, da navodno prodaju stanove koje Bogoljub gradi u Belorisiji.

Jugoslav, sin Dragomira Karića, oženjen je sa Elenom Mijatović, bivšom suprugom Predraga Mijatovića i Andrije Draškovića. Elena i Jugoslav takođe žive na relaciji Beograd-London, a Elena može da potroši svu imovinu Dragana Karića, za mesec dana.

I dok su Karići, u vreme Miloševićeve vladavine, opelješili Srbiju za nekoliko milijardi evra, kujući planove da njihov unuk Janićije Treći Karić, rođen u Americi, bude i predsednički kandidat u ovoj zemlji na izborima 2023. godine, njihovi naslednici će brzo spiskati svu opljačkanu imovinu vrednu desetak milijardi evra!

Posebna priča su Bogoljubove kćerke. Svaka ima po sto pedeset kila žive vage. Zbog svog izgleda moraju da budu još šire ruke, i da plaćaju muško društvo. Ko njih oženi, i pako mu neće teško pasti. Kada se podvuče crta, i braća Karić odu na nebo, tako će brzo nestati i njihova imperija. Raščupaće je pohlepne snahe i zetovi. Kako došlo, tako i otišlo.

Kole

Čuveni američki milijarder Pol Geti Treći, imao je sve što poželi, osim jedne žene koja ga je duboko prezirala, a koju nije mogao da osvoji.

Srpski tajkun Miodrag Kostić, imao je mnogo žena, a svaka od njih je obožavala samo njegov novac. Nijedna od njih se nije zadržala u njegovoj kući, nego su sve redom bežale od njega, noseći sa sobom šta god su mogle, ponajviše novac kojim ih je Kole isplaćivao za njihovo "pregalaštvo".

Do 31. godine života, uglavnom se viđao sa seljankama iz okoline Vrbasa, sve "čestitim" Crnogorkama, ćerkama lokalnih kolonista, koji nisu hteli ni da čuju, da im se jedna "opštinska baraba" useli u kuću. Jer, Kostić je tada bio siromašan momak kome je budućnost bila neizvesna.

Konačno, kad ga je malo krenulo u životu, odmah se našla jedna slična njemu, beskarakterna ali sklona dobrim procenama (u njegovom slučaju procenila je da će Kole doći do brze zarade!). Oženio se 1990. kad je napunio 31 leto, sa Marijanom Čolić (rođenom 1971. godine), nezaposlenom devojkom iz Vrbasa, koju će srpska javnost upoznati mnogo kasnije, u vreme kad se preudala za nekadašnjeg fubalskog reprezentativca Nemačke, Lotara Mateusa. Marijana se i od njega brzo razvela, ali je zadržala prezime Mateus. Slavni fudbaler je tužio zbog zloupotrebe njegovog prezimena, a sudske troškove plaća njen bivši muž, Miodrag Kostić.

Marijana ucenjuje Kostića već godinama, jer sa njim ima troje dece, pa to koristi stalno mu tražeći nove sume za njihovo izdržavanje, a zapravo taj novac koristi za nove ljubavne avanture i svoju lično promociju. Kostić to zna, ali joj i dalje ugađa.

Posle razvoda od Marijane Čolić, Kostić pokušava da stupi u vezu sa raznim estradnim ženama, najčešće onima sumnjivog morala. Brojne su znane i neznane pevačice, glumice, striptizete, starlete i ostali javni talog koji je Kostić udomio na jedno veče ili na nekoliko meseci. Nijedna se nije zadržala. Onda je krenuo na "mlađi naraštaj"...

Najpre je ušao u vezu sa Natašom Bekvalac, ćerkom nekadašnjeg fudbalera "Vojvodine", Radoslava Bekvalca. Mesecima je trajao javni cirkus između Kostića i Nataše, sve dok njen "tajni život" nije bio otkriven. Naime, Kostić je, prisluškujući Natašin telefon, saznao je za njenu paralelnu vezu sa glumcem Sergejom Trifunovićem. Zatražio je od nje da mu izvadi papire o poslovanju dva butika koja je on njoj poklonio. Nedostajalo je 50.000 evra. Kad je pitao gde je novac, ona je spremno odgovorila: "...Dala sam ih njemu". Znala je da Kostić zna. Onda je "kralj šećera" smesta okrenuo telefon Sergeja Trifunovića i rekao mu doslovno sledeće: "...Moju ženu možeš da j...beš, ali moje pare ne smeš da trošiš!".

Bio je to kraj još jednog Kostićevog pokušaja da zadrži ženu novcem, kad već nije mogao na drugi način.

Nije dugo prošlo, a Kostić se upleo u vezu sa 23 godine mlađom devojkom. Da skandal bude veći, bila je to Mia Zečević, ćerka Žarka Zečevića, tadašnjeg generalnog sekretara fudbalskog kluba Partizan. Žarko Zečević je bio očajan zbog nagoveštaja da će njegova ćerka da se uda za 23 godine starijeg muškarca, a Kostić presrećan i siguran da će mu brak sa Miom konačno uspeti. Otac Žarko je pobesneo i prestao je da komunicira sa Kostićem, sa kojim je do tada bio u prijateljskim odnosima.

Uprkos svemu, jedne večeri, na zatvorenoj proslavi u hotelu "Hajat" gde je Zečević bio domaćin, samozvano se pojavio Miodrag Kostić. U velikoj sali nastao je muk. Zečević je prišao Kostiću i zamolio ga da napusti hotel. Kostić je bezuspešno pokušao da mu "nešto objasni". Na Zečevićevu nesreću, navijači Partizana su već smislili slogan i stavili na preko najveće tribine na stadionu. Pisalo je: "...Kole zete, što mi jeb...dete?"

Od tolike sramote, ni Zečević nije izdržao pa je ćerku Miu, koja je studirala j u Milanu, hitno preselio u London. Ali, ljubav ne gleda na granice i daljinu, pa se Kostić sa Miom nalazio svakog vikenda u jednom privatnom apartmanu u Londonu. Zatim je, kako je sam u medijima obnarodovao, zaprosio Miu.

Žarko Zečević je Kostićevu "prosidbu" shvatio kao ličnu provokaciju, pa mu je u četiri oka saopštio da više ne želi da ga vidi i da prestane da se "petlja" tamo gde mu nije mesto. Da zadovolji znatiželju javnosti, u medijima je rekao da nema ništa lično protiv Koleta, ali da se protivi tome da se njegova ćerka uda za skoro duplo starijeg čoveka.

Ali, cirkus više niko nije mogao da zaustavi: kralj šećera je shvatio da je posle bivše žene Marijane i bivše devojke Nataše Bekvalac sada ima pravu šećerlemu, i više niko nije mogao da ga smiri. Najavljena je i svečana veridba. Ali, kako je Kostić zle sreće sa ženama, i mlađim i starijim, od veridbe nije bilo ništa. Tata Zeka je pitao: koliko košta taj raskid? Nesuđeni zet nije se dao. Odbio je i pare. Ali, ubrzo, njega je odbila Mia.

Od tada do danas, traju kratke i traumatične Kostićeve veze, otvorio je čak i vrata svojih najluksuznijih apartmana na Kopaoniku za sve one javne prostakuše koje hoće da okušaju svoju sreću sa njim. I sve to uredno plaća.

Nije lako biti tajkun i imati porodicu. Tako reći, nemoguće.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane