Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Glava šecera

Milovan Brkic

U novembru je srpski premijer sa svojom istom svitom nastupao u Krupnju, dva puta u Tekiji, pet puta u Obrenovcu, dva puta u Lazarevcu, na kopu Tamnava, promovišuci svoju brigu za postradale u ovogodišnjim poplavama, pravdajuci se gde su utrošeni silni milioni od donacija iz inostranstva, od dijaspore, gradana Srbije i njenog budžeta.

Direktor njegove kancelarije za obnovi i pomoc poplavljenim podrucjima Marko Blagojevic je utišan, jer premijer mora da se brani od optužbi da je prikupljena pomoc opljackana ili deo usmeren u budžet.

U Obrenovcu je do današnjeg dana sagradeno samo deset kuca! Premijer ih je prvo obilazio u pratnju šefa misije EU Majkla Devenporta, zatim predsednika Vlade Francuske, a u nedelju, 16. novembra prisustvovao je useljenju dve porodice u dve montažne kuce, podignute sredstvima koje su prikupile kompanija Blic i TV Prva. Premijer je najavio da se grade i kuce parama Ujedinjenih Emirata, ali gradilište nije pokazao. To ce uciniti još dvadeset puta, najmanje, dok se kuce ne izgrade. Pocetak ispumpavanja vode iz kopa Tamnava pocelo je tek kada je na tenderu taj posao dobila novoosnovana firma, ciji suvlasnik je gradonacelnik Siniša Mali!

Besramna Vuciceva predstava sprdnje sa postradalim stanovništvom, vec zabrinjava i one koji ga održavaju na ovoj funkciji, kao ''faktora za potpuni slom Srbije''. Iz Nemacke je došao vicekancelara, koji je jasno opredelio primedbe koje stižu iz Berlina, a to je nemacko insistiranje na uspostavljanju nezavisnog pravosudnog sistema, i zaštiti slobode medija. Vicepremijer Nemacke je insistirao da se njegovo obracanje na konferenciji za štampu prevede i objavi u Vucicevim medijima! Privrednici iz Nemacke su konstatovali da srpska vlada, ustvari, nema nijedan projekata, ni ideju, na koji bi nacin nemacki privrednici mogli da ulažu u Srbiju!

Vucica i njegovu malobrojnu grupu more druge brige. Dolazak Šešelja. I stupili su u akciju. Uhapšen je Dragoslav Kosmajac i Ljubiša Buha Cume, iz preventivnih razloga, da finansijski ne pomognu kuma Voju!

Streljan je i Milan Beko. I ako teško ranjen, saopšteno nam je da je od trenutka unošenja u Urgentni centar, proteklo samo 85 minuta, u kom periodu je izvršena reanimacija, operacija i smeštanje na intenzivnu negu!

Iste veceri, premijer je saopštio da je napad na Beka delo amatera! Valjda se on razume u narucena ubistva, i zna da ubice iza sebe ne ostavljaju traga. Ipak, javnost je šokirana premijerovom tvrdnjom da, i ako ubice nisu uhvacene, on zna da su amateri. Njegovi mediji su isto vece požurili da jave da ubistvo nije naruceno, nego je to akcija usamljenih napadaca, koji su imali sa Bekom ''privatne racune''. Odakle toliko nervoze kod Vucica i njegovog ministra unutrašnjih dela? Da li ce uspeti da napakuju da je na Beka pucao neki narkoman, kao što njegovi trbuhozborci vec najavljuju?

Koga to pokriva Aleksandar Vucic? Kome pravi alibi? Vec je rekao da je ubica imao crnogorski naglasak!

U Srbiji vec treci meseca štrajkuju advokati, pravosude je u blokadi, štrajkuju prosvetni radnici, a pripremaju se i zdravstveni radnici. Na cekanju je i policija, koja je gladna i bosa, a obecavaju im da ce ih obuci do marta, dati nove uniforme.

Uhapšen je i Goran Percevic, zbog navodnih malverzacija oko kredita Univerzal banke. Hapšenje odgovornih izvršeno je krajem februara ove godine, na celu sa Draganom Tomicem, direktorom banke, clanom predsedništva SNS-a. Percevicevo hapšenje je odloženo za druga vremena, kad Vucicu zatreba. Sada mu treba, jer, i ako Percevic od 2000. godine nije clan SPS-a, njegovi mediji kao jacu vest od grehova uhapšenog, stalno prikazuju sliku njegovog rukovanja sa Ivicom Dacicem od pre petnaest godina! To je kampanja da Vucic zameni Dacica Borisom Tadicem. Ako on još bude na vlasti i u životu.

Jer, jednog dana, bice kraj i njegovoj glavi šecera. Poješe je.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane