Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pogledi

Kako se izboriti protiv nasilja petokolonaša i destrukcija čitavog evropskog kontinenta

Vreme za ujedinjenje

Već tri decenije, Francuska je najveći poligon za ideje čitave plejade francuskih intelektualaca tkzv.,,avangardnih slobodnih mislilaca." Ono što ih uslovno rečeno okuplja, to je bezgranična mržnja spram vlastite grčko - rimsko kršćanske civilizacije i svih njenih osnovnih postulata. O tome i o velikom posrnuću zapadne civilizacije i kulture, piše sociolog Goranko Đapić, jedan od najslavnijih jugoslovenskih disidenata i nezaobilazni suorganizator, strateg i ideolog studentske pobune 1968. godine...

Goranko Đapić

Decenijama na stub srama se stavlja sve što je naša civilizacija stvorila. Sve je u njoj proglašeno hegemonim i tašto isključivim. Sve nevolje svijeta posljedica su njene isključivosti i najopakije njenog djeteta - europskog imperijalizma. Sa druge strane sve što stiže iz Trećeg svijeta vrlo je samosvojno, kulturno svježe i otvoreno. Štoviše i rast znanosti i sama tehnologija lažni su ciljevi; izlaz valja tražiti u drugim filosofijama življenja. Dakle dole Europa i njena kultura; sve drugo je bolje i valja ga uzdići!

Onda se krenulo sa realizacijom. Istaknuta su osnovna načela; citirat ćemo redom. Multietnicizam, multikulturalizam i multikonfesionalizam. Pomoćna,ali ne i nevažna načela su pokret šifrazetkinja i gej - pokret. Poslije tri decenije udarničkog rada na svakom planu postignut je spektakularni uspjeh.

Prvo na planu multietnicizma. Već sada oko deset od sto građana Francuske su muslimani. Pomislit ćete da su se zrelo i kreativno integrirati. Bit će te u pravu, za svega neku deceniju ostaci Francuza će se integrirati u islam. Integracija iznad svega.

Drugo multikulturalizam. I taj proces je brzo uznapredovao. Broj džamija je porastao, sve veći broj žena hoda Parizom zabrađen. Sve veći dio Francuske izgleda kao arapski grad. Zapravo negdašnje manjine stalno proždire negdašnju većinu. Multikulturalizam se pretvara u kulturni monizam jer će zapravo u potpunosti nestati europska kultura tj. naša civilizacija.

Treće multikonfesionalizam. Odmah da kažem; može li musliman u Francuskoj da pređe u kršćanstvo, a da ne snosi posljedice, sve do gubitka života? Prelazak iz kršćanstva u islam je više nego svakodnevan, štaviše on je poželjan i hvaljen kao hrabar potez.

Naravno, nekažnjiv je jer to ,,prepotentna europska civilizacija ne kažnjava" i ne sprečava. Može li momak kršćanin slobodno šetati sa muslimanskom djevojkom, a da obadvoje ne dovedu sebe u opasnost od ,,opravdanog islamskog gnjeva"?

Dakle multikonfesionalizam se također svodi u bliskoj perspektivi na islamski vjerski ekskuzivitet. Zbunjeni europljani koji već generacijama imaju građanski odnos prema religiji smatraju da takav odnos imaju i muslimani - kao lični odnos. Kakovo nepoznavanje islama. Nema nikakvog ličnog odnosa. Ili si vjernik ili nevjernik. Ako si nevjernik onda si neprijatelj i treba te uništiti. Svijet europske civilizacije i svijet islama su antipodi. Ono što su temelji europske civilizacije stvarane su mahom kroz tri tisuće godina, to za islam predstavlja prokletstvo i protiv toga se beskompromisno treba boriti sa mačem u ruci u svetom ratu.

Ostala načela, kao pokret šifrazetkinja i gej pokret su dio nastojanja da se majčimstvo shvati kao nepotreban teret koji ograničava ,,prava žena". Ti pokreti su upereni direktno protiv života samog. Sociolozi bi ih nazvali burovjernicima demografske katastrofe ili paostije - izumiranja.

Znamo da sva ova načela nisu došla slučajno. To nije ničiji hir. To je stoljećna borba za uništenjem naše civilizacije i naše arijske rase. Ta borba ima za cilj stvaranje, odnosno ispoljavanje programa Protokola. Rađanju tog novog robovlasništva svijeta, naša grčko - rimsko kršćanska civilizacija odlučna je smetnja. Stoga se najprije trećesvjetizacijom Europe, a onda islamskim fašizmom ruši demografska i kulturna osnova naše civilizacije. Tako ona iščezava. Tada će se ciljevi iz Protokola moći bez problema realizirati.

Sve ovo važi razumije se za Europu u cjelini i to od Antlantika do Vladivostoka. Francuska je samo najrigidniji poligon.

Odgovor na drugo pitanje ima li ičega iznenađujućeg u najnovijim događajima u Francuskoj glasi - nema ničega iznenađujućeg. Jednostavno tu je proces razaranja najdalje odmakao i to baš u staroj - historijskoj zemlji Starog kontinenta.

Treće pitanje kako će se stvari dalje odvijati. Odgovor glasi da je sam događaj vrsta Rubikona. To ne znači da je prelazak legendarne rijeke bezuslovno dobra stvar. Moje je skromno mišljenje da će petokolonaši nastojati da pruže opsjenu kako čine sve da stvari dovedu u red. Oni ne prezaju da odaju posjljednju poštu žrtvama za čiju je tragediju apsolutni krivac njihova vlastita vlada i značajan dio izdajničke inteligencije. Petokolonaši su se okupili da pokažu jedinstvo u borbi protiv terorizma, a zapravo je pravi razlog tome kako da smire i zaustave buđenje Europe protiv srljanja u ropstvo. Laž, licemerje i zadnje namjere to je stvarna politika većine europskih petokolonaša. Već sama njihova priroda govori u prilog tom da je jedino za što su sposobni - daljnji petokolonaški rad na ostvarenju ciljeva iz Protokola.

Najjasnije je gospođa Merkel. Ona je transparentno istakla da je Njemačka država ne samo Nijemaca, već i zemlja muslimana koji tu žive. Divno. Kao da se ništa nije dogodilo. Kao da joj je otac ostavio Njemačku da po svojoj volji ukida dijelove njenog suvereniteta. Cilj tih ,,građana muslimana" u golemoj većini je Njemačka sa još više muslimana pa napokon Njemačka kao islamska republika.

Događaji u Ukrajini, ratna politika FED društva i masakr u Francuskoj dijelovi su ISTE politike i ISTIH insiratora. Dvije tisuća godina traje taj destruktivni napor. Cilj je odavno definiran. Tajna društva masona, iluminata i inih, ali uvijek tajnih; po svojoj prirodi su nedemokratska, baš zato što su tajna. Kako se o nečemu sudbinskom može diskutirati kada je tajnom onemogućen bilo kakav dijalog. Nema dobrih i plemenitih tajnih društava, osobito ako su tajna dva milenija, a možda i više. I jasno, nema slobode.

Potrebno je samo prolistati dnevnu štampu i odmah znati tko je u službi petokolonaša. Oprezno, ali dovoljno jasni brojni su tekstovi kako je izazivanje islama vrijeđanjem proroka Muhameda neumjerno i uvredljivo. Isti su ravnodušni na zločinačke uvrede Krista i cijelog kršćanskog svijeta. Razumije se ne može se zbog toga nitko goniti, a još manje ubiti.

Da li je Krist ikada pozivao na zločin i ubojstvo? Da li smatrao da ne treba objedovati sa paganinom? Da li je ikada pozivao na sveti rat ili ma kakav rat? Da li je izvorno Kristovo učenje ljubav prema bližnjem svome koji je tvoje drugo lice?

Da, u našoj sredini čuče brojni petokolonaši. Prvenstveno u političkom miljeu Srbije. O tome se ništa govori. Vidimo da agenti FED vrijedno ophode tekuću vladu Srbije, a neki kao izvjesni gospodin Devenport iz nje gotovo da i ne izlaze. Loše vođena država, očajna ekonomija, do sprdnje dovedeno pravosuđe i karikatura od kulture "vrijedni" su doprinosi ne više tako nove srpske vlade. Prodaja zemlje, tajni ugovori i potpuna bezdušnost spram strašnog životarenja većine upotpunjuju ova dostignuća. Komunalna banda koja se predstavlja kao Komunalna policija poput dahijskih nizama izgoni očajnu sirotinju iz gradskog prijevoza i iz dvadeset i prvog stoljeća. Ta i takova vlada i vladajuća oligarhija u kojoj je sramota pa nemati makar mali kriminalni dosije da bi im se divila pokolenja; dobijaju bučne pohvale dežurnih FED agenata - gospodina Kirbija i već navedenog gospodina Devenporta.

Ali, što bi se ljudi čudili! Kud svi Turci tu i mali Mujo.

Zašto bi srpska vlada bila gora od Olanda i Merkelove? Zašto bi oni bili lošiji petokolonaši? Oni se toliko trude da očiste Srbiju od Srba i to se cijeni u krugovima onih koji već 150 godina nastoje da Srbija vegetira, a bogme i da što prije iščezne. U prvom redu djedovi gospodin Devenporta i njegovog Kraljevstva židovske Britanije. Ne običnih građana židova već onih londonskog Sitija i Njujorškog Vol Strita.

Ako ništa drugo tekuća srpska vlada je konačno istinski u nekom europskom trendu. Počastvovana je prisustvom u velikom klubu europskih petokolonaša. Njen zadatak je da zemlja u Srbiji bude svačije, sem srpsko, da tajfun bijede i samo grobova i grobova pročisti put egejsko - vardarsko - moravsko - dunavskom dolinom tuđinu koji će stići u srce Europe i stegnuti za gušu naš europski dom. Tako će naša oligarhija ući još po nečemu u povijest, a ne samo p ogaženju pješaka svojim đipovima i po nekim katamaranom.

Destrukcija čitavog europskog kontinenta, nastavlja se. Servis FED društva tj.SAD čine sve da ona bude uspješna. Ovih, zimskih dana njihovi puleni islamski fašisti pobili su jednu redakciju. Pazite - redakciju? Ubiti riječ i ubiti čovjeka, kako je to puno jedinstvo nasilja. Svi smo se osjećali pomalo ubijeni. To i jeste bio cilj akcije da se svi osjećamo ubijenima. Da se predamo. Da budemo mrtvi da mrtviji biti ne možemo.

Razumije se, slijedeće akcije će biti još bezočnije. Neka će žena reći ponovo kako je njena zemlja i zemlja ubojica sa svetom misijom u svetom ratu. Netko će ponovo raditi u štampi i na elektronskim medijima o potrebi još snažnije borbe protiv terorizma.

Nije to nikako terorizam.

To je rat protiv naše slobode i naše kulture. Našeg opstanka. Frazom o terorizmu samo se prikriva dvije tisuće borbe protokola za svjetskom gospodstvom. Vrijeme je da se počnemo boriti ujedinjeni od Atlantika do Vladivostoka u borbi najvećoj. Samo tako možemo očekivati novu renesansu našeg doma.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane