Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

Bler nam opet dolazi...

Milovan Brkić

Kada je federalni sudija Sirika naložio predsedniku Ričardu Niksonu da mu u roku od 24 sata preda kasete iz afere "Votergejt", ili će izdati nalog da ga uhapse, on se odlučio da zatraži savet. Obratio se advokatu Majklu Mensvildu, vođi demokratske većine u Senatu. Prvi republikanac zatražio je savet od advokata demokrate. I dobio ga je.

U sredu, četvrtog februara, odazvao sam se pozivu Uprave kriminalističke policije radi ''informativnog razgovora sa građaninom'', a po nalogu zamenice osnovnog tužilaštva u Beogradu, zbog krivičnog delo ugrožavanja sigurnosti predsednika Vlade Srbije.

Odlučio sam da angažujem branioca. Nekoliko advokata, kada mi je uručen poziv, nije bilo dostupno, i zamolio sam prijatelja Zorana Perovića, vrsnog pravnika, bivšeg sudiju i uglednog advokata, da prisustvuje saslušanju.

Iskreno govoreći, očekivao sam da će se pravdati zauzetošću, u kojoj je i bio, ali je napustio suđenje i došao na moje saslušanje, što me je veoma obradovalo, jer, iako imamo različite pristupe u posmatranju današnje vlasti, on me je, pravno veoma stručno upućivao na odbranu, i da me ne ponesu osećanja...Valjda će se i drugi naučiti da poštuju različitost stavova.

Policiji je naloženo da se interesuje za poruke iz uvodnika koji sam objavio u Tabloidu, pod naslovom "Uvenuće narcis beli'', te da li je taj naslov podrazumevao i eventualnu i smrt premijera, o kojem sam pisao. Zamenici tužioca se, izgleda, svašta priviđalo u mom uvodniku, ali je, ipak, u Zahtevu za prikupljanjem potrebnih obaveštenja, bila dosta učtivija i opreznija u pitanjima koja je trebalo da mi se postave, u odnosu na predsednicu UNS-a Ljiljanu Smajlović, i predsednika NUNS-a Vukašina Obradovića.

Zapitao sam se, koliko to policajaca treba čisto, da bismo svi mislili isto?

A, nije lako ni policijskim službenicima. Odeljenje za zakonitost u radu Policijske uprave Beograda ispituje desetak službenika koji su u poslednjih osam godina ulazili, preko matičnog broja, u lične podatke Andreja Vučića. Ispostavilo se da su protiv njega podnošene prekršajne prijave, i da su službenici proveravali njegovu adresu. I umesto da Andrej okajava grehe za teške kriminalne prestupe, proganjaju se i policijski službenici, a ne samo žandarmi. Samo u ovom broju opisujemo desetine njegovih teških krivičnih prestupa i pljački.

Alister Kembel, savetnik za medije bivšeg britanskog premijera Tonija Blera, održao je krajem januara predavanje za sve PR službe ministarstava u Vladi Srbije! Kembel je održao i jedno predavanje kojem su prisustvovali svi zaposleni u ministarstvima koji su zaduženi za komunikaciju sa medijima.

Bio je to uvod u akciju dolaska konsultantske firme Tonija Blera, koja će uskoro početi da upravlja Vladom Srbije. Na pitanje ko finansira te obuke, odnosno da li se troškovi pokrivaju iz budžeta, u Vladi je rečeno da se projekat finansira „iz fondova Ujedinjenih Arapskih Emirata...". Kojih?

Alister Kembel je vodio najžešću antisrpsku propagandu 1999. godine. U svojim memoarima Bil Klinton tvrdi da je naredio bombardovanje Srbije, jer je Bler svakodnevno insistirao kod njega, da se Srbija zbriše sa lica zemlje. Treba citirati i Vučićeve izjave o Bleru tokom, i deset godina nakon bombarodavanja. Opisivao ga je kao najgoreg zločinca.

Uprkos tome, Vučićeva vlada je otkupila od organizacije "Tony Blair Associates" model rada kabineta premijera koji funkcioniše pomoću osoba ili timova koji su zaduženi za ispunjavanje ciljeva u različitim oblastima.

Mnogo je Blerovih prijatelja u Evropi osuđeno, ili je u zatvoru - po raznim osnovama, poput Topolaneka u Češkoj, Sanadera u Hrvatskoj...

Red je došao i na Vučića.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane