Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Likovi i senke

Darko, plati još!

M. G.

Čovek koga je Tadićev režim proglasio državnim neprijateljem broj jedan, osuđen je u Specijalnom sudu prvostepeno na 20 godina zatvora, zbog krijumčarenja 5,7 tona kokaina iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu.

Ali, Darko Šarić je svojevremeno, dok je bio važna "poslovna figura", "opsluživao" je ondašnji budžet Srbije sa 18 odsto. Šarić, kažu upućeni, lično nikada ni gram kokaina nije video. Novac je investirao u srpska preduzeća, kupovao je nekretnine i političare, morao je da plaća političare, sudije, tužioca.

Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo je za Darka Šarića kaznu zatvora od 30 do 40 godina! Tu odluku doneo je tužilac Miljko Radisavljević, kome je Darko kupio kuću u Vašingtonu, da može da pobegne iz zemlje sa svojom konkubinom, tadašnjom ministarkom pravde Snežanom Malović. Dao im je četiri miliona dolara. Da imaju za džeparac.

Kada je Darko na suđenju pomenuo ime ministarke Malović, tužilac je đipio na noge lagane. Tražio je doživotnu za Darka, taman da on i njegova milosnica spiskaju na miru pare u stanu u Vašingtonu.

Nema koga Darko nije morao da časti. I u srpskom i u crnogorskom vrhu. On je plaćao, očekujući da se i oni koje plaća sete njega, ako zatreba.

Dok je Darko bio na rezervnmom položaju, ili u bekstvu, tužilac Radisavljević je pregledao spise i dokaze. Pola uzima sebi, pola baca u đubre. Nagađao se tužilac sa onima koji su bili na optužnici. I tako, mic, po mic, odoše i dokazi i transkripti koji su potvrđivali šta je tužilac, njegova Maca (Snežana Malović) i srpski političari tražio od Darka, koliko im je novca natrpao u džepove...

Maca je, čuvši Darkove optužbe, zaplakala, pozvala Vučića i počela da preti. Znaš li, podsetila ga je, šta je Miki tebi sve učinio? Zajedno smo ti u "Čarapićevom brestu" namicali lovu...Hoću Darkovu glavu. I Vučić je klimnuo glavom, a advokat Radoslav Baćović, koji se od Mace i Miljka nije razdvajao, odmah je otkazao punomoćje Darku. Znao on koliko će robije Darko dobiti, mada mu je on lično garantovao da će sve biti u redu kada se preda!

Da podsetimo, tokom postupka nije ponuđen nijedan dokaz da je Darko Šarić prodao 5,7 tona kokaina. Tako im je javila američka DEA, i onda ima tako i da bude. Darkov brat Duško osuđen je u Bjelom Polju na pet godina zatvora, zbog organizovanja distribucije istog tog kokaina! Ni Italija, ni SAD-e, ne traže Darka zbog te droge, koja u Srbiji nije nikad viđena.

Ne branimo Darka zbog trgovine drogom, ako je to radio. Branimo ga od onih koji mu sude, ne trudeći se da pribave bilo koji dokaz. Jer, bez dokaza onda mogu sve nas da osude.

Kada se Radoslav Baćević vrati u Šarićev predmet, biće jasno da je Darko opet morao da plati. I to, istim ljudima koji su ga muzli, a kod Ujka Sema sebi dizali rep.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane