Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Istraga je u toku

Milovan Brkić

Kada je pre tri godine izabran za prvog potpredsednika Vlade Srbije, Aleksandar Vučić je, po uzoru na Miodraga Rakića, sebe proglasio, a predsednik Republike to i potpisao, za koordinatora rada svih službi bezbednosti u Srbiji.

Napućenih usana, pokazujući koliko je besan, ljut i odlučan, premijer je najavio istrage 24 sporne privatizacije (mada su sve bile kriminalne i sporne), svih korupcionaških afera, kao i da će, kako je i obećao, pred sud izvesti sve tajkune koji su se nezakonito obogatili.

Na sva pitanja novinara šta je sa obećanjem da će se rešiti pitanje organizovanog kriminala, Vučić, koji je pre dve godine postao i premijer, odgovarao je da su ''istrage u toku...''.

Njegova Velika propaganda laži mesecima je prozivala stotine ljudi i funkcionera bivšeg režima za pljačke, nasilje, izdaju, tražeći hapšenje, vešanje.... Najteže je prošao Miroslav Mišković koji je, sad sinom, mesece proveo u pritvoru, potom je morao da plati 12 miliona evra kaucije, tako što je evre pretvorio u dinare, da mu obezvrede novac...Presude još nema, a ko zna da li će je i biti.

Sudski procesi služe premijeru, njegovom bratu i bandi oko njega, da pljačkaju, uz pomoć tužilaštva i suda, one koji imaju novac, da prikrivaju ubistva, nasilje, izdaju...

Tehnika obračuna je jednostavna. Napujdaju se Informer, Kurir, Blic, TV Pink, na onog ko je Vučićeva meta, a oni na sav glas prozivaju tužioca što ćuti. Onda sledi hapšenje, pritvor u kojem se sužanj oprosti od života, sledi pljačka do gole kože, preko predsednika Višeg suda u Beogradu Aleksandra Stepanovića koji rukovodi krivičnim većem koje drži uhapšenog u pritvoru dok ga ne iscede.

Tri godine traje jedan od najcrnjih perioda u istoriji Srbije, u kojem jedan šizofreni peder, na čelu Vlade, sa svojom pederskom bandom u Vladi, ministarstvima i pravosuđu, pljačka banke, kreditne linije, zadužuje nemilice državu, pustoši fondove koji su ustrojeni za pomoć poplavljenima u prošlogodišnjim poplava, otima od javnih preduzeća...

Njegov brat Andrej, promenio je taktiku. Sada sa prijateljima kupuje firme, ostavlja njihove vlasnike da budu upisani kod Agencije za privredne registre, a on ubira kajmak. Ko odbije, tu je direktor policije, specijalni tužilac. Odmah će u zatvor. Krivica nije važna. Ionako većina uhapšenih bude oslobođena i isplaćena iz državnog budžeta.

Kolika je pohlepa Vučićeve mafije, pokazuje i odluka predsednika Republike da vrati Narodnoj skupštini Srbije na ponovno odlučivanje, Zakon o posebnim uslovima prodaje nepokretnosti u svojini republike Srbije.

Vučićev kum Nikola Petrović zakupio je od DIPOS-a dve vile na teritoriji Savskog Venca, a to su učinili i neki njegovi ministri, predsednici sudova, i njegovi dečaci. Trebalo je da postanu vlasnici kuća vrednih po tri miliona, za samo desetinu hiljada evra. Predsednik Nikolić nije mogao da pređe preko ove surove pljačke. Odbio je da potpiše zakon.

Vučićeva kamarila prodala je Kosovo, srpske banke, namerava da proda najprofitabilnija preduzeća. Arape je doveo u Beograd, i njih 400 hiljada će za par godina zbrisati Srbiju sa zemljopisne karte.

Ministar policije saopštava hapšenja, mada je to u nadležnosti direktora policije, bolje reći isključivo u nadležnosti državnog tužilaštva.

Spisak zataškanih ubistava je impresivan. Slučaj "Kantrimen", slučaj sina Željka Mitrovića, smrt njegove ljubavnice u Hajatu...Tu je i niz lažnih istraga koje nikada nisu završene, sve do najnovije pljačke u Lutriji Srbije.

Ako što pre ne smaknemo Vučića i njegovu mafiju, nećemo postojati.

Ako Srbiji oduzmu državnost, i izbace nas iz UN-a, Vučić će hladno saopštiti, da je povodom i tog slučaja - istraga u toku!

Ovim saopštenjem trebalo bi objasniti i njegov odlazak.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane