Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Zadnja pošta Srbija

Milovan Brkić

Po povratku iz Vašingtona, Aleksandar Vučić je, sav ozaren, saopštio kako su ga domaćini pohvalili na sav glas, koji mi nismo čuli, ali njemu su to rekli, jer, kako je premijer ustvrdio, oni znaju u kakvom je on teškom položaju, kao reformator, kada većina građana ne podržava njegovu ekonomsku politiku.

Ako ga građani, koje on ruži svaki dan, optužujući ih da su neradnici, ne razumeju, njemu je važno da ga podržavaju u Vašingtonu!

Ništa novo nije rekao gospodin Vučić. To je stara matrica po kojoj Amerikanci vladaju svetom i banana državama. Da bi opljačkali i uništili privredu jedne zemlje, postave joj nekog ludaka na ključni položaj, njega podržavaju, hvale, a ruže narod. Podsetimo se da je odlazeći ambasador Kirbi poručio da su Srbi šizofren narod, a da je Vučić dobar momak! A, u stvarnosti je obrnuto.

Vučićeva Velika propaganda laži već priprema podanike na ono što će im se desiti. A nešto strašno će nam se desiti.

Srpskom premijeru je saopšteno da mora da primi sve izbeglice iz onih zemalja koje su Amerikanci razorili do temelja, poput Avganistana, Iraka, i iz onog dela razorene Sirije. Na redu su i izbeglice iz Afrike... jer se i tamo planira rat. A izbeglice će tek da nasrnu.

Ode posvećene migrantima, njihovoj hrabrosti, pameti, izdržljivosti i posvećenosti cilju da postanu građani Evrope, svakodnevna su slika na srpskim nacionalnim televizijama i medijima.

Srbija postaje izolovana. Ograđena bodljikavom žicom, prekinutih komunikacija. Više nema preko Srbije međunarodnih vozova, na autoputevima nema saobraćaja. Dakle nema ni trgovine! Šteta po Srbiju je nenadoknadiva.

Studio B i njegova direktorka idu dalje. U razgovoru sa nesrećnim Vojislavom Šešeljom, promoterom Aleksandra Vučića, ona je pitala lidera radikala da li podržava ideju naseljavanja migranata po Srbiji, dodeljivanju kuća i poljoprivrednog zemljišta, kako bi oni, navodno, oživeli poljoprivrednu proizvodnju! Tu okupaciju čak ni Šešelj nije odobrio.

Prema planu američke vlade, i onih koji odlučuju u njeno ime, Srbija treba da postane islamska država u Evropi. Podršku ostvarenju tog cilja treba da daju sandžački muslimani, kao i Albanci iz Preševa, Bujanovca i Medveđe, podržani vehabistima iz Prištine. Akcija njihovog dizanja na noge se ubrzano razrađuje.

Preko Islamske države Srbije Sjedinjene Države će kontrolisati Dunav i glavne puteve prema Evropi. Na taj način imali bi sigurnu destinaciju odakle mogu da polete prema Rusiji, da zaprete Mađarskoj, Češkoj Slovačkoj...

Stvaranje islamske države Srbije u Evropi finansiraće Ujedinjeni Arapski Emirati, Oman i Kuvajt.

Planove Ujka Sema privremeno je poremetila odluka Rusije da vojno interveniše u Siriji protiv islamista i ISIS-a, a šok je izazvala odluka nemačke ministarke odbrane da pošalje trupe da Rusima pomognu da slome otpor teroristima koji odsecaju nevinim građanima glave, pozivajući se na volju Alaha.

Aleksandar Vučić je sve obećao u Vašingtonu. Odigraće veliku predstavu za Ruse. Povuće ih za nos. Jer on je ''tvrd pregovarač'', kada su Rusi u pitanju, kako je sebe predstavio.

Uoči njegove najavljene posete Moskvi, ruski ambasador gospodin Čepurin je u nedelju 20. septembra od Vučića želeo da čuje šta su njegovi ciljevi posete, i teme za razgovor. Vučić je, po običaju, prodavao maglu.

Srbiju, uskoro, očekuje isključenje iz Šengenskog sporazuma, jer se očekuje da će, za veliki novac, operativci Islamske države od Srbije dobijati lažne pasoše i državljanstva i da će odlaziti u evropske države na zadatak. Ovakva Srbija će umirati u najstrašnijim mukama.

Ako ovaj monstruozni plan ne uspe, Amerikanci će pustiti Engleze da zatru tragove, da se osvete Vučiću i njegovoj familiji i biznis mafiji. Ali, Srbija će nestati sa zemljopisne karte.

www.milovanbrkic.com

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane