Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Otvoreno pismo Nikoli Selakoviću, ministru nepravde i ljudskih nesloboda

Ispilili iz gnezda duginih boja

(Povodom odluke Višeg suda u Beogradu da privremenom merom poništi izbore u Advokatskoj komori Srbije, održanim pre četiri godine, uoči isteka mandata, dobili smo pismo koje objavljujemo, uz izvesnu cenzuru koju je, uz protivljenje redakcije, izvršio glavni urednik)

......

Nepoštovani gospodine ministre,

Obraćaju Vam se koleginice i kolege iz advokature, sudova, tužilaštva, iz redova izvršitelja i notara, kao ministru.

A kao generaciji, obraćamo ti se, kao nekad, dragi Nikola, a sada otuđeni, kome je udarila vlast u glavu i umišljena slava, ali imamo potrebu da ti sve ovo javno kažemo i obavestimo javnost, sve institucije i međunarodnu zajednicu.

Prvo, ministre, da Vam objasnimo što Vam pišemo anonimno. Pa zato što uvodite strahovladu, montirate afere, uništavate institucije sistema, odnosno, uništili ste sudstvo, odnosno privatizovali ga, rasturili advokaturu, potlačili notare i izvršitelje.

Vi, sa našim kolegom Aleksandrom Stepanovićem, direktorom privatnog Višeg suda u Beogradu, koji ste zajedno privatizovali i rasporedili sudije poslušnike, možete da radite šta hoćete, montirate afere, lišite slobode svakoga, razrešite sudije, ukidate licence advokatima, notarima i izvršiteljima.

U privatizovanom Višem, nazovimo, sudu, Aleksandra Stepanovića, sude podobne njegove sudije, sudskim odlukama sprovode izbore u Advokatskoj komori Beograda i Advokatskoj komori Srbije.

Napravili ste paralelni "Visoki savet sudstva" čiji ste Vi član, Aleksandar Stepanović i Aleksandar Đorđević. To je, u stvari, niski savet sudstva koji zaseda u kancelariji... i stanu Aleksandra Stepanovića, radi po nalozima tajne službe koje definišete vas trojica sa Dejanom Carevićem, opet iz BIA, na žalost, bivšim advokatom, a Vašim šefom kabineta, koji je okupljao advokate naprednjake da razbijate advokaturu.

Ako nekad bude advokatura u mogućnosti da se bavi zaštitom ljudskih prava i sloboda, u prvom redu, svojom zaštitom i položajem, pitaće Vas: kako Vaš naprednjački sudija, Predrag Vasić, presudom sprovodi izbore u Advokatskoj komori Beograda, i kako tu presudu potvrđuje sudija Aleksandra Đorđević, baš jedan dan posle Vaše izborne pobede, pitaće Vas kako sudija Vrhovšek, posle četiri godine, poništava izbore u Advokatskoj komori Srbije, potpuno blokira rad Komore, sve za Vaše potrebe. Pitaćemo Vas kako se biraju advokati, branioci po službenoj dužnosti, u privatnom sudu Aleksandra Stepanovića, koji svi zovemo trgovinski sud, jer se trguje ljudskim pravima i slobodama, i imovinom građana. Već znamo Stepanovićeve advokate naprednjake... koji dobijaju sve važnije predmete o čemu je Stepanović bezbroj puta upozoravan.

Kako i s kojim pravom izabraste navodni, naprednjački, upravni odbor AK Beograd, i kako im dadoste ovlašćenja da rasture advokaturu, troše advokatske pare i brukaju celokupan pravosudni sistem?

Doveli ste Slobodana Šoškića, advokata Bogoljuba Karića, finansijera SNS, ne bi li ga vratio u Srbiju, oslobodio od krivičnog progona za pljačku Zajma Srbije i ostalih pljački.

Dovedoste Nebojšu Avlijaša, koji je opljačkao PIK Zemun kao predsednik Upravnog odbora i pravni zastupnik tog preduzeća, za iznos od 2.019.057.918,00 dinara. Sada mu pomažete da ga spasite u krivičnom postupku K.br.787/10 u privatnom Višem sudu u Beogradu po optužnici Kt.br.2178/07 i raznim manipulacijama ćete se izboriti za zastarelost, jer je optužnica iz 2007.godine. U znak zahvalnosti, on rastura advokaturu, kao što je rasturio PIK Zemun i zaslužnim građanima omogućio sticanje milionskih vrednosti i ogromnih parcela. Pozivamo kolege da dođu na pretres u Palati pravde, da vide okrivljenog Avlijaša, Vašeg ponosnog člana Upravnog odbora AK Beograda koga je izabrao Vaš sudija Predrag Vasić.

Doveli ste i Radosava Nedića, strica Novaka Nedića, sekretara Vaše Vlade koji koordinira i sprovodi sve Vaše naloge u pravosuđu, tužilaštvu, advokaturi, u izvršiteljskim i notarskim poslovima. Doveli ste i vrlog naprednjaka, Vladimira Petrovića, sudije, poznatog po krađi i preprodaji video rikordera, na žalost, sada advokata, pa nam se ruga Nata Mesarević, koga smo birali u Upravni odbor. Doveli ste i Marka Nicovića, Vašeg vrlog policijskog eksperta i jurišnika na policijske funkcije.

Gospodine ministre, jako dobro znamo kako se biraju ti poslušni kadrovi, pa da Vam kažemo da je to leglo najlošijih studenata sa Pravnog fakulteta, pod zagrljajem profesora Olivera Antića. Taj nesrećni rasadnik tupana kojima je profesor Oliver Antić završio fakultet i od njih napravio poslušne mediokritete, danas kontroliše pravosudni sistem ove unesrećene zemlje.

Proći će vremena Vašeg samovlašća, Vašeg ministrovanja, pa će, možda, advokatura moći nekad nešto da kaže, bar u Evropi, ako ne u Srbiji, pa će Vam nabrojati sva Vaša nedela kojima ste uništili pravosudni sistem u ovoj zemlji. Ovo je samo početak široke akcije i pokušavamo da Vam ukažemo da se zaustavite u uništavanju institucija sistema i potpunoj privatizaciji i politizaciji svega na ovim prostorima, a sve uz zaklinjanje u pravo i pravdu koje nigde nema. Znamo mi jako dobro kako se sprovodi organizovana hajka protiv nepodobnih i neposlušnih u saradnji tajnom službom i policije i neizbežnog predsednika privatnog Višeg suda, Stepanovića, uz naredbu tužiocu, po čuvenom obaveznom uputstvu i montiraju afere, te nas možete lišavati slobode i voditi postupke, baš kao što sad radite protiv lista Kurir i vlasnika Rodića.

Ovo pismo ćemo dostaviti Vama, javnosti, nesrećnoj advokaturi, nepostojećem sudstvu i svim evropskim institucijama.

Ako dođe sloboda na ove prostore, mi ćemo izaći iz anonimnosti. Ali, kada dođe sloboda, nećemo zaboraviti ništa da Vam kažemo.

Vaše kolege koje nisu iz legla profesora Antića

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane