Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Kad bi Srbi znali...

Zoran D. Milojević

Kao što su Rotšildi Hazari stvorili Rokfelere Hazare, kao tezu i antitezu koja je sačinjavala sintezu satanskog zla, tako je država Vatikan preko svojih produženih ruku Austro-Ugarske, Britanije, Italije i Nemačke, stvorila državu Albaniju.

Verujući da je Kraljevina Srbija, stvorena na Berlinskom kongresu, „zmaj kome su povađeni svi zubi„, država Vatikan, bila je užasnuta činjenicom da su Kralj Petar i Regent Aleksandar proterali Turke sa Balkana i Srbiju vratili u svoju maticu Kosovo i Metohiju! Tada je Franja Josif uzdahnuo: „U svakom slučaju treba sve učiniti da Srba bude što manje„! Ubrzo je sledilo stupanje na scenu Kominterne i stvaranje hiljade njenih agenata naučenih u školama Vatikana kako da hrišćanska ljubav oboje u boje bratstva, jedinstva, jednakosti i sličnih ,,jezičkih iznutrica„ koje rađaju istinu dahom laži.

„Evropa nacija„ o kojoj su sanjali Igo, Man, De Gol, Fokler, a kod nas Kralj Aleksandar, Jovan Cvijić, Slobodan Jovanović, Miloš Crnjanski, Ivo Andrić, pa sve do đenerala Mihajlovića, danas je pretvorena u EU, koja nije ništa drugo do zavera protiv civilizacije. Danas u zavere ne veruju samo učesnici i budale! Agenti Vatikana, Lenjin, Trocki, Georgi Dimitrov, J.B. Tito i mnogi drugi, izneli su Vatikanu (čitaj: satani!) slovenski svet na tacnu i u Drugom svetskom ratu načinili genocid nad njim.

Na IV plenumu KPJ , pod vođstvom J.B. Tita , komunisti donose odluku te 1928. g. da po revoluciji „Crna Gora mora biti odvojena od Srbije, a Kosovo i Metohija vraćena albanskom proletarijatu„!

Poslednja brana ovoj satanskoj zamisli bila JKV, na čelu sa đeneralom Dražom Mihajlovićem. Taj problem sa leđa Vatikana skidaju Britanci, uvek uglađeni, lepo vaspitani i kulturni. Srpskom narodu nema ko da objasni da je kultura spoljašna čistoća da se njome ne leči zlo, već da „na ljutu ranu ide ljuta trava„!

Srpskom narodu se danas niko ne trudi da objasni da ni J.B.Tito , ni Slobodan Milošević nisu bili veliki ljudi, već su oko njih bile velike budale koje su oni odabrali. Srpskom narodu nema ko da objasni da Zoran Đinđić „praktični marksista„ kako je sebe nazivao, nije nikakav demokrata, već makijavelista za koga „cilj opravdava sredstvo„ , što bi značilo da su i Pavelić i Hitler u Jasenovcu i Aušvicu imalui „opravdana sredstva„ za ostvarivanje cilja zvanog Treći Rajh! Srpskom narodu nema ko da objasni da komunizmom isprani mladalački mozgovi Draškovića i Šešelja, ne mogu kroz fazu „srpskog nacionaliste„ , dovesti ova dva Hercegovca do faze „evro-demokrata„.

Komunizam i demokratija ne mogu zajedno da stanu ni u jednu rečenicu, iako su smišljeni u leglu dželata. Iz ovog legla su i oni koji su smislili „kolateralnu štetu„ , kao opravdanje za svoja zverstva. Dželati uživaju kada im žrtve poginu nesrećnim slučajem!

Srpskom narodu nema ko da objasni kakve nakaze su Toma, Vučić, Šutanovac, Radulović, Tadić, Čanak, Čeda Jovanović...Srpskom narodu nema ko da objasni da Kosovo i Metohija nisu isto! Metohija je središte, izvorište srpske duhovnosti, državnosti i kulture! Kosovo je mesto gde smo se borili za očuvanje naše duhovnosti, državnosti i kulture!

Kosovo je četvrtina teritorije KIM, Metohija tri četvrtine! Potpuno se razlikuju po klimi, sastavu tla, navikama ljudi! Metohijci su tihi, spori, oni su kao reka koja uvek nađe put! Kosovci su buntovnici, pesnici čije su pesme pametnije od njih samih, ljubavnici za koje nikada neće pasti Balkan, koji su kao Romeo, dolazili Juliji!

Srbima nikog nema da im objasni zašto Slobodan Milošević nije mogao da pobedi Albance! I NATO! Nije bilo Srbina da jednom iskrenom komunisti objasni da je najjednostavnije da izazove građanski rat među Albancima, pa da ih onda miri i ispadne mirotvorac!

Pred očima mu je bila igra Vatikana! Zavadi pa vladaj! Izazovi rat, pa ponudi rešenja! To je Vatikan činio, danas čini i činiće i dalje sa prostorom Jugoslavije!

I Vladimir Putin je iz istog legla, kao i Sloba! Ali, Putin se otrgao, shvatio igru. I slavi pobede Crvene Armije ali i diže spomenike Romanovima i vraća im duh u Rusiju! Volim i poštujem ljude koji umeju da svojim mozgom očima „čuju„ i ušima „vide„! Veliko zlo srpsko su današnji srpski novinari i istoričari! Novinari lažu o sadašnjem a istoričari lažu o prošlim vremenima! Kako vladaju istorijom, tako vladaju i budućnošću! Lažima!

Najveći saveznik im je ljudsko (čitaj: srpsko!) neznanje! Ko bi Srbima mogao da dokaže da su Ameri bombardovali Hirošimu i Nagasaki, jer u njima živi najveća grupacija pravoslavnih Japanaca?!

Do daljeg, sređivaću živce i lečiću se životom! Hvala na pažnji!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane