Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tragom vesti

Nasilje u Gori: braća Hodža terorišu

Uz pomoć Vlade, srpske i kosovske

Već pune četiri godine, braća Hodža terorišu Gorance, na žalost, uz svesrdnu pomoć Vlade Republike Srbije, koristeći činjenicu što sadašnja vlast nema nikakvog uvida u rad institucija na KiM. Naime, braća Hodža uzurpirali su svu vlast na teritoriji Gore, i oni su gospodari života i smrti u ovoj regiji. Oni odlučuju ko će dobiti socijalnu pomoć, ko će se novi zaposliti u obrazovanju, oni imenuju direktore škola, direktore Doma zdravlja, odlučuju ko će primati dečji dodatak, ko je podoban a ko nije, a uz put sve što dolazi iz budžeta R. Srbije kao pomoć za Goru, stavljaju u svoj džep, tvrdi grupa građana u pismu upućenom Magazinu Tabloid

......

U SO Gora, svaku potvrdu, uverenje ili bilo koju drugu uslugu, braća Hodža naplaćuju u evrima, dokumenta od 3 do 5 evra, a priznanice izdaju samo radi kontrole svojih službenika. Sredstva ne prikazuju srpskom knjigovodstvu, nego pare stavljaju u svoj džep. Mesečno od opštinskih taksi i usluga inkasiraju preko 5. 000 evra.

Pomoć Vlade Srbije za socijalno ugroženo stanovništvo u vidu ogrevnog drveta, podelili su samo prve godine svoje vladavine, posle toga svake godine te pare za ogrevno drvo stavljaju u svoj džep i pravdaju starim falsifikovanim spiskovima. Sad izračunajte 300 metara kubnih puta 35 evra pa puta 4 godine...

Sva novčana sredstva koja su dobili od Komesarijata za raseljena lica radilo se tačno o 750. 000 dinara, pokrali su i ta sredstva opravdali falsifikovanim potpisima. Pouzdano znamo da su braća Hodža pare koje su dobijali za kosovske izbore od Vlade Republike Srbije uzimali za sebe.

Preko Školskih odbora koje bira sam predsednik privremenog organa na nepostojećim sednicama opštinskog veća, bira podobne uglavnom nesposobne direktora koje mu podanički služe, kontrolišu zapošljavanje u prosveti na Gori, za svako radno mesto uzimaju po 5. 000 evra. Na ruku im ide uredba Vlade Srbije, da za nova radna mesta na Kosovu i Metohiji ne raspisuje konkurse, već direktori angažuju sami radnike , i onda braća Hodža kao lešinari samo narede podaničkim direktorima koga će da prime i a koga da smene. Tako su inkasirali preko 100.000 evra.

Braća Hodza se na jedan perfidan način dodvoravju kosovskim institucijama preko Goranaca koji su zaposleni u kosovskim službama, tako što skoro sve supruge kosovskih policajaca primaju socijalu, a kosovski policajci su prijavljeni, kao nezaposlena lica, u NSZ, preko svog poltrona, predratnog špijuna i lopova Sahtijari Nehima kojeg su zaposlili u NSZ, u Vraništu.

Ko su braća Hodža?

Redžep Hodža, kadar Socijalističke Partije Srbije od 1990 -1999. godine. Kada su Socijalisti izgubili vlast, on ih je odmah napustio i počeo da se nudi svim partijama DOS-a. Ali, srećom, tada ga niko nije prihvatio. Od 2012. godine, ponovo pokušava da se ubaci u Kancelariju za Kosovo i Metohiju, preko Vulina, ali na velika vrata se vratio zahvaljujući Marku Đuriću.

Adem Hodža, do 2012. godine poznatiji kao brat Redžepa Hodže, jer se svugde tako predstavljao, poznat je u Gori kao "dvorska budala".

Koristeći tadašnji politički uticaj svoga barata, 1997. god zapošljava se u opštinu Gora. Niko nije znao šta radi jer je po ceo dan provodio ulazeći i izlazeći iz jedne kancelarije u drugu, a primajući platu sa fakultetskom diplomom koju mu niko nije smeo da vidi. To mu je omogućio tadašnji sekretar opštine Selmani Mejdin.

Posle rata sa bugarskim pasošem je otišao u Italiju i Švajcarsku, radeći tamo da bi ga 2008. godine, tadašnji direktor srednje ekonomske škole, Destani Nedžmedin primio da radi kao profesor geografije, iako je znao da nema završeni nikakav fakultet. Adem Hodža je tvrdio da je završio Poljoprivredni fakultet, smer ovčarstvo, ali izgleda da je ostalo samo ovčarstvo.

Posle toga, 2012 godine, ponovo preko starih veza, iz SPS-a, Redžep Hodža uspeva da ga postavi za predsednika Privremenog Organa SO Gora. Na tom položaju ucenjujući primaoce socijalne pomoći, prosvetne radnike, radnike u zdravstvu, korisnike minimalne naknade za rad, uspeva nekako da namakne 600 glasova i kao jedina goranska partija u koaliciji sa GIG-om, uspeva da se izbori za mesto poslanika u Kosovskom parlamentu.

Kao predstavnik goranaca u Kosovskom parlamentu još nijednom nije diskutovao u interesu Goranaca ali je uspeo da ubedi čelnike Srpske liste i da ga prime u svoj poslanički klub, kako bi na taj način uspeo da brani svoje lopovluke u Opštini Gora, i na žalost uspeo je u tome.

U međuvremenu kupio je stan u Prizrenu, iako do 2012. nije imao pas za šta ga ga ujede. Deca mu pohađaju školu na bošnjačkom jeziku, a ovamo kao zalaže se za nastavu na srpskom jeziku. Januara 2015 godine, uhapšen je od strane kosovske policije pod sumnjom da je izvršio pokušaj silovanja jedne studentkinje, Goranke, u Kosovskoj Mitrovici. U pritvoru je proveo 5 meseci i 20 dana i za svo to vreme je primao punu platu od države Srbije! Njegov brat je u Beogradu uspeo naivnima u Kancelariji za KiM da "objasni" kako su mu silovanje namestile kosovske obaveštajne službe. Pa zar bi mu namestili sa Gorankom!?

I kada je trebalo da u zatvoru provede još 10 dana uz svesrdnu pomoć države Srbije koja je platila ogromne pare za njegovo oslobađane 15.000 evra, u isto vreme i kosovska služba mu pomaže i on biva oslobođen! Pomalo čudno?

Nije čudno ako se pogleda šta sve ovaj čovek radi. Laže, krade, siluje, otima, falsifikuje i niko mu ništa ne može.

Pitamo se ko stoji iza njega?

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane