Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

Braća po dupetu

Piše: Andrej, polubrat Vučićev

Dođe vreme da se i ja oglasim, da suzbijem glasine, mada bijem sve one koji mi na putu stoje. Takva su pravila mog posla. Mene ne zanima da se svaki dan oglašavam, to moj brat Aca obožava, tako vlada ovom rajom.

Čuli ste onaj vic, koji ustvari i nije vic, sušta je istine. Kao, ide Aleksandar, brat moj, pa pita gorile - Čiji je ovaj restoran Franš? Pa vašeg brata Andreja, odgovaraju oni. A, čija je ova robna kuća, pita moj bata, a gorile uglas - pa Vašeg brata. I za sve što pita oni odgovaraju sa - Vašeg brata. Au, onda će moj bata - pa u Srbiji samo nas dvojica radimo! Zato nam tako i ide.

Ima tu i preterivanja, nije cela Srbija u vlasništvu nas Vučića. Ostalo je nešto i za naše prijatelje, ali sve manje im ostavljamo.

Ja sam zaposlen u Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca na Topčideru, već 20 godina. Tamo rukovodim mobilnim, jer sam sav u poslu. Firma ovde, firma onde, firma tamo, ne stižem sve ni da obiđem.

Iako smo braća po materi Angelini, ja po ocu Anđelkov, a Aleksandar Fahrijin (Musliu) sin, slažemo se kao rođena braća. Zlobnici iz potaje nas zovu braća po dupetu.

Za Acu se zna da je pozadinac, a mene je provalila žena tek 2008. godine, kada me je u stanu zatekla pod jednim momkom, koji me trtio. Imao sam sa njom malih problema, jer sam još tada kupio stan na Novom Beogradu za 200.000 evra. Onda sam isplatio ženu sa 40.000 evra, da ode iz stana, i da ćuti o tome, da joj ne začepim usta. Ali, žena ispriča sestri, to zabeleži BIA i jebi ga...

Progovaram prvi put, da dam na znanje da zlobna raja srpska nema nade da će se uz pomoć Donalda Trampa i Vladimira Putina osloboditi Vučića. Tu ubrajam i Anđelka, oca mog, koji je težak ko američki brod.

Slušam kako se ljudi raduju dolasku Trampa na vlast. kao, sada će on zajedno sa Putinom da sjebe Angelu Merkel, pa da krenu da očiste Balkan. Kakve budale. Pa sve je to i ranije znao moj bata Aca. Mi smo milijarde evra natrpali u arapske banke, pa ih sada moj bata prebacuje u Hong Kong. Budućnost je bajo u Kini. Bata će sve sada da im pokloni. Rudnike fabrike, puteve, a oni će nama avion, pa mi odosmo za Hong Kong.

Ume bata da radi sa narod.

Kada su mene optužili da sam preko fiktivnih firmi utajio 20 miliona evra poreza i za još toliko ojadio dobavljače od kojih sam uzeo robu, on se prodere na konferenciji za štampu iz sveg glasa (au što voli te konferencije, drži ih svaki dan!) da to nije tačno!

"Mom bratu su ukrali identitet''! Ja da crknem od smeha. Kako bato ukrali identitet? Pa ja sam zaista drpio te pare! Ćuti, kaže mi on, ko jebe narod, moraju da mi veruju, vidiš da ih prevodim žedne preko vode. I kada smo na sudu hteli da to dokažem, jedna sudija u Privrednom sudu kaže: dobro, ajde da veštačimo vaš rukopis. Tu skoči moj advokat Zoki Jakovljević pa zatraži njeno izuzeće te druga sudija očas pogasi te moje firme, a meni ostadoše pare. Sve je čisto. A nije samo mene oprao.

Eto i Nešu Slinu je zaštitio kada su ga optužili da nije završio fakultet i da je plagirao diplomu. Nije tačno, kaže bata Aca, ja sam pročitao doktorat, to je sjajan naučni rad. Pa je uzeo u zaštitu našeg brata Sinišu Malog. Ne zbog Savamale, već kad su mu našli te silne stanove u Bugarskoj i pare koje je pokrao. Opet, ukradeni potpis. A, Siniša se prošle nedelje na sudu hteo da nagodi sa bivšim ženom, koja je i njega navatala sa muškarcem u krevetu. Siniša nudi ženi dva četvorosobna stana i dva miliona u kešu, onda odbija, traži više, zna tačno gde je sakrio 40 miliona evra. A i to je sića, Siniša ume da pravi pare. Prodao je mnoga preduzeća, nije lud da pare ne stavi u svoj džep.

Sad se pojavio problem sa tu Angelu, nije reč o našoj mami, već o Merkelovoj. Oće da je srtpaju u ćorku, a Aca je, u dupe je njeno, u nju mnogo uložio. Baba voli lovu više od kurca. Sad će bata da je otkači, odosmo kod Kineza.

Mnogo nas ovi iz BIA potkazuju. Usnime, pa daju Milovanu Brkiću. To mi je lično moj advokat Zoki Jakovljević potvrdio, on jebava neku ženu tužioca, mada se i on trpa. Oterao sam Ivana Todorova da ne bude šef na Olimpijski komitet. On se pravda da nema veze sa Brkićem, taj hoće da i njemu dođe glave, a ja znam da on sve prodaje o nama Vučićima. Kako prodajem, kad za Brkića radi pola BIA-e, pita on mene.

Najsigurniji smo u Kini, veli moj bata. Samo da im uvali rudnike i pruge, zemlju, da zajebemo i Arape, pa da zapalimo. A meni žao. Za male pare kupio sam Studio B. Plaćam debelu Ivanu po tri soma evra i još pet novinara po dva soma, ostali su u štrajku, plaćam im svaki drugi mesec po dvesta evra, kupio sam TV Moja, pokrenuo sam Srpski Telegraf, kupio sam čitava sela...

Mnogo sam radio i sa praškom. Hiljade kila sm poslao na zapad, nek se truju. U Čačku su uhapsili 30 policajaca koji su obezbeđivali moje tovare. Uhvatila DEA na telefon. Pustićemo ih, nema dokaza za mito.

Nadigrao sam Amere. Štampao sam slovenačke pasoše i uvalio ih Arapima za veliku lovu, da slobodno idu u svoje misije po Evropi i Americi. Neka ih, neka se svete. Bata i ja brišemo za Kinu, u Hong Kong. Mogu Srbi da nam puše, u dupe ih njihovo.

Za svaki slučaj, mislio sam, ako nas uvate, imamo svog čoveka u Mitrovici. Brana Nedimović je sada ministar poljoprivrede, a Aca namerava da ga turi da predsednika vlade u maju, umesto Zorane koja se trpa, a Aca je zavlači. Bosanka je. Kada je Aca opalio Branu, on je poludeo za njim. Evo ga oponaša Acu i u govoru i oblačenju i gestikulaciji. ON ima jake veze, pa sam mislio da radimo bata i ja, ako nas ćape, u restoranu Srem. Ovo je moje poslednje javljanje. Sledeći put zovem iz Hong Konga.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane