Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Prilozi za srpski nacionalni program

Zoran D. Milojević

Zapad nam želi svako zlo! Tako je još od 1219. godine! Tako će biti doveka! Dvadeseti vek je vek Usirene Srpske Krvi. Milioni pobijenih Srba, nesahranjenih i neopojanih, pomešali su svoj telesni prah sa zemnim prahom od Trsta i Beča, do Egejskog mora!

Zapad nam želi svako zlo! Kad su Petar i Aleksandar Karađorđević 1912. godine oslobodili Kosovo i Metohiju i srušili bestijalne igre sa Berlinskog kongresa, Zapad je isturio Austro-ugarsku pred Srbe i počeo, stvaranja konclogora za Srbe na Balkanu!

Zapad nam želi svako zlo! Britanska služba bezbednosti uvela je u svoje redove Hrvate, "Bugaraše" i Šiptare (ne menjaj u Albance!!!), a sve ih je predvodio Ante Pavelić. Tada je osmišljen Jasenovac, a njegovo stvaranje počelo je 9.oktobra 1934.g. francuska služba bezbednosti nije prstom mrdnula da spreči atentat na Kralja Aleksandra!

Zapad nam želi svako zlo! Još se niko ne usuđuje da objavi ugovore koje je Broz još na zasedanju u Jajcu potpisao sa Britancima i Amerikancima! Kada su u prvih šest meseci Ravnogorci ubili 204 Nemaca, spaljeno je 204 srpskih sela i streljano sedamnaest hiljada Srba. A, kad je Mučenik Draža protestvovao i odbio da dalje žrtvuje Srbe, Čerčil je 16. septembra 1941. naredio da Broz, u pratnji dva nemačka agenta i nemačkog Jevrejina Jaše Rajtera ode na "slobodnu teritoriju" i nastavi srpska stradanja!

Zapad nam želi svako zlo! Tek kad je Broz, posle rata, sveo Solunce na statističku grešku, upućena mu je poruka iz Londona da se zaustavi! Iz Londona mu je naređena "osma ofanziva" kojom su ispražnjene čitave teritorije u Lici, Bosni, Hercegovini i ostalim prekodrinskim zemljama.

Zapad nam želi svako zlo! Iz Londona je Titu savetovano da ne vraća proterane Srbe na Kosovo i Metohiju! Iz Londona je 1953. godine na Kosovo i Metohiju stiglo deset britanskih pukovnika i krenulo se sa stvaranjem "albanske nacionalne armije"!

Zapad nam želi svako zlo! Kroz ceo dvadeseti vek u Vatikanu je zasedala „Komisija za Srbiju"! Njen cilj je da se srpsko Pravoslavlje dovede do besmisla. Srbi su navedeni da vrše "sahrane Boga", da crkve pretvaraju u javne nužnike, da jašu sveštenike, a 2.200 skojevaca preuzelo je parohije, gde su komunisti pobili sveštenike! Spisak svega što treba da uradi Srbima, Broz je dobio u Vatikanu 9. avgusta 1944. godine. Ni te pismene dokaze još niko u Srbiji ne sme da objavi!

Zapad nam želi svako zlo! U svakom trenutku raspada Jugoslavije Srbi su krivi!

U Hagu zapadnjački tužitelji optužuju, zapadnjačke sudije presuđuju, u zapadnjačkim zatvorima umiru Srbi-sužnji Zapada!

Zapad nam želi svako zlo! Srbe su optužili što nisu Šiptarima (ne menjaj u Albance!!!) dozvolili da od Kosova i Metohije prave svoju državu! Srbi su ubijani, jer nisu dozvolili da im drugi gazduje u rođenoj kući!

Zapad nam želi svako zlo! Srbe su proglasili genocidnim narodom! Srbi su psi rata! Srbi su silovatelji! Srbi su zveri koje se moraju svesti na zombije, da zaborave ko su, šta su, odakle su! Za tu igru sa srbima, našli su Srbe kao izvršitelje!

Zapad nam želi svako zlo! Britanske i američke tajne službe "pružile supomoć" službama Titove Jugoslavije da oforme razne dokumentacione centrem, da bi ubrzo postali i njihovi vlasnici. Srpskom narodu uskraćene su istine, a embargo na istinu i danas živi, a tim embargom i danas upravljaju Britanci i Amerikanci!

Stidljivo i na kašičicu Srbima se "udeljuju" dokumenti koji ih samo zbunjuju, jer im ne pomažu da srodna događanja spoje u jednu priču!

Takav dokument je izvadak iz novina "Pljevaljski vesnik"! Od 27. aprila 1942.g. koje je uređivao najveći kosovsko-metohijski pisac Grigorije Božović, koji je tekst i napisao. Naslov teksta je "Pasje groblje" (ogledalo komunističke duše i obraza!). Ovo je bio broj 24 izdanja "Pljevaljski vesnika"!

Tekst je glasio: "...Za vreme svoje zlokobne i po narod nesrećne komunističke uprave u srezu kolašinskom, kako javlja 'Glas Crnogorca', komunisti su načinili takva nedela, grozote i užase, koje razum i duša moralnog čoveka ne mogu da shvate. Ako se kaže da je ovo ljudožderstvo, malo je, i ne postoji izraz ni u jednom savremenom jeziku kojim bi se mogao izraziti njihov zločin i nedelo.

Oni su u Kolašinu poubijali 264 lica raznoga pola i doba starosti, svoje su žrtve kažnjavali najužasnijim kaznama od kojih se ježi koža: lobanje su razbijane tupim predmetima, prebijane ruke i noge, grudni koš izrešetan je kuršumima i izboden noževima, rebra polomljena, odsijecali noseve, rezali lice žrtvama, lomili vilice i vadili zube, vadili žrtvama oči, pa ih nagonili da ih jedu, parali utrobe, pa vadili creva, džigericu i srce, decu ispod 14 godina klali brijačem, a kao kulminaciju svoje sramote i bolesne histerije ubijenoga golog brata navuku na golu mrtvu sestru u položaj bluda i naprave groznu i sramotnu sliku. Srpski narode, koliko sve ovo odgovara tvom pojmu o časti i viteštvu?"

Koliko je ovaj tekst o komunističkim zločinama sličan tekstu o zločinima ustaša? Koliko je ova priča slika iz Dahaua, Aušvica, Treblinke, sovjetskih gulaga, jugoslovenskog Golog otoka ili posleratnih američkih i britanskih logora na čelu sa logorom Gvantanamo? Šta nam valja činiti?

Komunisti, fašisti, balisti, handžari, pa današnje ubice iz tzv. OVK, sve do američkih i britanskih "mirotvoraca", najveće su zlo dvadesetog veka koji je bio gasna komora za Srbe, Ruse, Jevreje i Cigane! Valja nam složiti sve dokaze o događajima koji će potvrditi tvrdnju iz gornjeg pasusa! Zato nam valja napraviti nacionalni program!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane