Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Kako su korumpirani vlastodršci u Hrvatskoj postali dokaz da je EU u stvari interesna asocijacija

Velika mafija na velika vrata

Republika Hrvatska ni u tragovima nije ispunjavala uslove za ulazak u interesnu asocijaciju koja se zove Europska unija ali je prljavi biznis otvorio vrata ovoj državi kojom vladaju mito, korupcija i teror. Zašto EU dozvoljava svojim članicama da sudski postupci traju godinama a mogu se rješiti u nekoliko mjeseci? Vrlo jasan je odgovor i na ovo pitanje. Kada bi pravosuđe radilo svoj posao danas bi gotovo svi Hrvatski državnici završili u zatvoru, zaključuje Vjekoslav Škreblin, dopisnik Magazina Tabloid iz Zagreba

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Dan EUrope ili dan odabrane kaste, Europska unija slavila je i ove godine svoj dan 9 maja. Ta je organizacija predstavljena kao takozvana obećana zemlja u kojoj samo što ne teče med i mlijeko. Njezine članice uživaju međusobnu svekoliku zaštitu. Ljudske slobode i prava predstavljaju temeljna načela svakog građanina Eu-ropske unije. Onaj tko želi raditi može bez većih problema pronaći radno mjesto na bilo kojem djelu teritorija EU. Sve su članice ravnopravne u donošenju odluka. Postoje i fondovi EU koji davaju značajna poticajna novčana sredstva programima razvoja. Svaka zemlja članica godišnje uplaćuje visoku članarinu. Također, svaka zemlja članica može u ime odobrenih programa povući velika sredstva iz EU fondova...Asocijacija EU toliko bajkovito zvuči da bi u stvarnom životu doista bila istinita. Što je to EU zapravo? Ne treba ići dalje od površine i zaključiti kako je EU obična interesna grupica činovnika.

Oni su zamislili i donijeli ustav EU-a. U njemu primjerice ne postoji neki članak koji Europu označuje kako je nastala na korijenima i civilizaciji kršćanstva. Ta se činjenica svjesno preskočila. Zar dalje treba analizirati kako tamo gdje nema Boga nema niti čovjeka?! O ljudskim pravima, pojedinačnih i kolektivnih mnogo piše u tom EUstavu. Ona su samo slova na papiru ili se koriste kada su u pitanju odabrane članice i članovi Europske unije. Zemlje članice Europske unije, poput Republike Hrvatske, očito krše elementarna ljudska prava svoji građana...EU dozvoljava ovakvo ponašanje svojih članica. Primjerice: svaki optuženik smatra se nedužnim sve dok mu se ne dokaže krivica u skladu sa zakonom. EU dozvoljava javnim medijima da sude i donose presude bez suda i time krši svoje zakone. Hrvatski mediji o meni su 2002. godine pisali da sam ukrao, u suradnji sa zagrebačkim Trgovačkim sudom svotu od cca 10 milijuna ondašnjih njemačkih maraka! O tome su razgovarali i obavijestili i najviši državni vrh Republike Hrvatske. Toliko su me opanjkali da su me njemačke vlasti umalo deportirale hrvatskim državnim kriminalcima u ruke...Da nije bilo Srbije kojom je tada predsjedavao dr. Zoran Đinđić, koja me zaštitila, završio bih sa metkom u potiljku.

Zanimljivo je, Njemačka je tada Hrvatsku prokazala kao zemlju koja niti u kojem slučaju ne može ući u Europsku uniju. No takvo mišljenje trajalo je nekoliko sati! Priopćeno je novo, sasvim suprotno mišljenje: "Hrvatska ja na najboljem putu ulaska u Europsku uniju!" Dakle, EU i nije onakva kakvu je opisuju njezine birokrate...Ipak je to jedna interesna skupina ljudi koja radi isključivo u svojem interesu a ne na opće dobro. Republika Hrvatska zaista niti u tragovima nije ispunjavala ulazak čak niti u takvu interesnu asocijaciju ali je prljavi biznis otvorio vrata ulasku Hrvatske kojom vladaju mito, korupcija, teror i terorizam. Zašto EU dozvoljava svojim članicama da sudski postupci traju godinama a mogu se rješiti u nekoliko mjeseci? Vrlo jasan je odgovor i na ovo pitanje. Kada bi pravosuđe radilo svoj posao danas bi gotovo svi Hrvatski državnici završili u bajbokani! Tako nam se događa da notorni i dokazani kriminalci poput Milana Bandića ostanu na čelu grada Zagreba više od dva desetljeća!

Tako u biti funkcionira i Europska unija. Međutim, postavlja se pitanje, zašto Crkva i cijeli europski kršćanski milje nije dovoljno odlučno, jasno i nepokolebljivo odreagirao na sastavljače Europskog ustava ? Zašto nitko dovoljno snažan nije ultimativno tražio da Ustav EUrope u sebi sadrži ovu notornu činjenicu? Europa počiva na kršćanskim korijenima. Ako malo bolje pogledamo, ima i logike u takvom ponašanju onih koji su donosili ustave i zakone EUnije. Oni su slični ustavima i zakonima a poglavito ponašanjima pojedinih zemalja članica EU-a Republika Hrvatska je najočitiji primjer ovoj tvrdnji...Nije neobično zašto Velika Britanija istupa iz takve nedmokratske i uskointeresne zajednice. Nije stoga neobično sto i mnoge članice EU-a polako shvaćaju kako su ulaskom u ovu asocijaciju zapravo upale u dobro pripremljenu zamku za njih i njihove građane...Drugim riječima, ako EU želi perspektivu, sveopći napredak mora se početi iznutra mijenjati. Naročito mora mijenjati svoj birokratski mentalitet. Također, mora se Europa primarno okrenuti Bogu i čovjeku.

Svima je valjda postalo razvidno kako našom državom vlada paradržava. Načine kojim nas drže u okupaciji, okupatori ne biraju. Uglavnom upotrebljavaju zakon sile. Zabrinjavajuće je također, kako naši paradržavni siledžije, imaju bezrezervnu podršku i Europske unije. S druge strane, ta ista unija, Americi upravo dijeli nekakve lekcije o ugrozbi sloboda pojedinaca i građana, samo stoga jer je obznanjeno kako sad, štiteći sigurnost vlastite zemlje baš od zloćudnih mentaliteta koji primjerice vladaju i našom zemljom, vrše razno-razna potrebita i nužna preventivna prisluškivanja. U svakom slučaju, napredno društvo spremno je obračunati se s nositeljima svekolikog terorizma i teroristima na Ustav, zakone i demokraciju i njene tekovine. "Odabrani" bez ikakva straha od bilo kakvih posljedica po kradljivce, kradu čak iz proračuna vlastite zemlje! Porezne kradljivce ne trpi niti jedan režim na svijetu. Nije bez značaja skovana izreka porez=smrt. U Hrvatskoj nije bitno da li su lopovi članovi neke tzv. političke stranke na vlasti ili opoziciji. Bitno je da su članovi i dio monolitne državne zločinačke organizacije! Narod vrlo dobro zna tko ih krade ali je potpuno nemoćan.

Državna mafija kontrolira sve i svakoga. Politiku, pravosuđe, medije, nevladine i antifašističke udruge. Čak i golubove koji lete iznad Trga bana Josipa Jelačića u Zagrebu. Takvi nitkovi nalaze se na čvorištu svih društveno-političkih zbivanja...Ako netko poput mene počne prozivati nekog pripadnika državne mafije, na njega se sruči paradržava, koristeći kompletan državni aparat da ga unište.U Hrvatskom režimu ne možete naći postena čovjeka. Nema ga u parlamentu, vladi, ne nalazi se niti na poziciji predsjednika (predsjednice) RH. Postoji samo državna zločinacka organizacija.

A što stoji u psihologiji hrvatsko-pravosudnih odnosa, kada županijski sudac u svojem rješenju piše notorne neistine i nakon toga postane predsjednik Općinskog suda u Zagrebu? Kada općinski suci nakon "imenovanja" također dva puta ne znaju napisati imena optuženih državnih činovnika optuženih za pljačku poreznih obveznika RH. U psihologiji ljudskih odnosa stoji također da, ako Vam je državna mafija dužna deset milijuna eura platiti na Vaš žiro-rač,un onda svakog pojedinog kriminalca treba prozivati, kad već Hrvatsko pravosuđe ne smije, ma gdje bio!

Iza ovakve tvrdnje stoje neizbrisivi i neupitni dokazi. Dokaze posjeduju i mnoge administracije drugih država...SAD, Velika Britanija, Njemačka, Nizozemska, Italija, Slovenija, Rusija...Republika Hrvatska je ogledni primjer kako postoji mafija, koja ima svoju državu. Mafiju u Hrvatskoj otkrivali su neki pojedinci. Nudili dokaze njenog postojanja. U Hrvatskoj i van Hrvatske podignute su tužbe protiv osumnjičenih državnih dužnosnika.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane