Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Trovanje

Skandal: meso iz Srbije zaraženo i opasno je za upotrebu

Željni mesa, a ono nas truje

Srpsko meso je opasno po zdravlje! Ovo tvrde eksperti Evropske unije i Ruske federacije! Stočni fond se smanjuje, a seljaci su primorani da decenijama, životinje vakcinišu registrovanim i ne registrovanim vakcinama. Zbog takve vakcinacije meso i mleko srpskih životinja je nebezbedno za ljudsku ishranu, smatraju u Evropskoj uniji (EU).

Piše insajder: Muva zunzara

Za ovakvo stanje kriv je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, savetnik bivšeg predsednika Vlade, Dragan Glamočić, načelnik odeljenja za zdravstvenu zaštitu i zaštitu dobrobiti životinja, Budimir Plavšić, inspektori uprave i načelnici iz uprave Zoran Marković i Zoran Ivanović!

Trenutna sitaucija je alarmantna. Inspektori uprave za veterinu Ministarstva poljoprivrede dobili su naređenje da dozvole da se u klanice šalju nezdrave životinje. Konzumiranje njihovog mesa i mleka je toliko opasno po zdravlje da su eksperti Evropske unije i Ruske federacije bili šokirani podacima šta Srbi godinama jedu, a još nisu izumrli!

Ove godine trebalo je da bude prekinuta vakcinacija svinja protiv svinjske kuge, posle čega bi napokon bio dozvoljen izvoz naših svinja u Evropsku uniju (EU). Ipak, Ministarstvo poljoprivrede, umesto prekida vakcinisanja svinja, donelo je odluku da se nastavi sa vakcinacijom svinja! Nakon što su službenici EU saznali za ovu odluku, po hitnom postupku je produžena zabrana uvoza svinja iz Srbije. U EU smatraju da je konzumiranje svinjskog mesa od životinja koje su vakcinisane vakcinom protiv svinjske kuge koja se koristi u Srbiji opasno po zdravlje ljudi.

Naučnici smatraju da je konzumiranje mesa takvih životinja isto što i konzumiranje mesa životinja zaraženih kugom! Kako je istraživanje istraživačkog tima Magazina Tabloid pokazalo, u vakcinama protiv svinjske kuge, nalazi se umrtvljen virus te bolesti...

Konzumacija zaražene, ili vakcinisane životinje, jednako je opasna po ljudsko zdravlje. Tu postoji niz zdravstvenih problema sa kojima se građani koji konzumiraju takvo meso mogu susresti. To su pre svega, rak želudca, rak debelog creva, rek jetre, poremećaj hormonskih žlezda, pre svega štitne i još pedesetak drugih oblika zdravstvenih poremećaja... Sve ovo može se javiti ukoliko konzument jede takvo meso duži vremenski period. Zapravo, ukoliko bi ste i pojeli meso zaražene životinje koje prethodno dobro termički obradite, vi verovatno ne bi ste umrli, ali bi narednih nekoliko dana vaš organizam imao manje disfunkcije.

Na kraju bi sve došlo u normalu. Pravi problem je ukoliko bi ste takvo meso konzumirali duži vremenski period, onda je verovatnoća da će te oboleti od neke teške bolesti koja uključuje i neizlečivi oblik leukemije. Šanse za takvo oboljenje su preko pedeset odsto! Ista je statistika i ako jedete meso životinja koje su vakcinisane protiv takvih bolesti. Zapravo konzumacija mesa vakcinisanih životinja je još opasnija jer je u vakcinama sadržana živa, koja dodatno kontaminira meso!

Kada ovim saznanjima pridodamo činjenicu da vakcinacija svinja u Srbiji protiv svinjske kuge traje duže od deset godina i da je za te potrebe do sada korišćeno nekoliko vakcina različitih proizvođača, a neke nisu imale ni odobrenje Agencije za lekove, onda je lako zaključiti sledeće:

Ministarstvo poljoprivrede uprava za veterinu krivo je za više desetina hiljada teško obolelih građana od najrazličitijih neizlečivih bolesti i to iz razloga što su naredili obaveznu vakcinaciju svinja protiv svinjske kuge, a potom su dozvolili da meso tih životinja nesmetano uđe u prodavnice i mesare širom Srbije. Ukoliko se u budućnosti pojave tužbe roditelja čija su deca teško obolela od retkih bolesti, jer su su ovo meso konzumirala ceo život, takve tužbe će biti opravdane.

Zapravo deca rođena posle petog oktobra 2000. godine od kada je posle bombi stigla demokratija, od rođenja, kroz majčino mleko, a potom i direktno kroz ishranu, konzumiraju hormone, sedative i antibiotike, plus meso sa poremećnom prirodnom strukturom. Usled tretiranja životinja vakcinama sa umrtvljennim virusima, dolazi do pojačanog lučenja kortizona, hormona koji se nalazi u nadbubrežnoj žlezdi!

Povećan nivo zbog hormona u mesu, dovodi do toga da se povećava nivo stranog kortizona u telu konzumenta. Proizvodnja odnosno, nivo prirodnog kortizona, može usled pojačanog unosa takvog mesa biti trajno oštećen. Ovo sa sobom nosi gotovo sigurnu disfunkciju štitne žlezde, a u Srbiji je inače među ženama mlađim od četrdeset prva epidemija oboljenja štitne žlezde. Za sve ovo krivi su kako aktuelna Vlada i Predsednik države, tako i sve prethodne Vlade i Predsednici države i narodni poslanici koji su o ovome obavešteni, a nisu preduzeli ništa da se to spreči!

Kada je ministar, Branislav Nedimović, imenovan za Ministra poljoprivrede, mnogi su poverovali da će se on napokon obračunati sa trovačima nacije. Ipak, od dana kada je diplomirani pravnik ministar Branislav Nedimović stupio na dužnost on je povukao svega jedan dobar potez. Sankcionisao je tajkune koji su protivpravno godinama uzurpirali državno zemljište, bez da za to bilo šta plate. Ta praksa je danas istina prekinuta, ali uprava za veterinu kojoj je on pretpostavljen je lagano ali sigurno ponovo počela da bude ekspozitura tajkuna i trovača. Na mestu direktora Uprave za veterinu kratko su se zadržala dva poštena čoveka, koje su veštim spletkama kolege trovači sklonili sa tog mesta. Onda je savetnik bivšeg predsednika Vlade Aleksandra Vučića, Dragan Glamočić preko različitih radnih grupa zagospodario ovom Upravom i ona se opet pretvorila u trovačnicu nacije!

Glamočić je prošle godine osnovao krizni štab za suzbijanje Nodularnog dermatitisa. Bolest je bilo moguće suzbiti zaprašivanjem od komaraca. On je o tome od stručnih ljudi obavešten, ali je odlučio da umesto toga inscenira alramantnu situaciju. Raširio je vest da je nacija ugrožena, a potom kao jedino rešenje predstavio opštu vakcinaciju svih krava goveda, bikova, teladi.

Kad su ministar poljoprivrede, predsednik države i Vlade, poverovali u njegove laži, on je onda vakcinu uvezao po hitnoj proceduri bez tendera i bez odobrenja, agencije za lekove! Od tog uvoza sumnjamo Glamočić je uzeo debelu proviziju! Jer je proizvođaču namestio posao da proda vakcinu koja je bila pred istekom roka, za koju bi ovaj morao da plati uništenje. Ovako mu je uštedeo pare za uništenje i plus napravio profit od prodaje! Vakcina se ispostavilo jako loša, jer su vakcinisane krave imale masovne pobačaje, telad, a u nekim slučajevima i goveda su umirala!

Glamočić je naravno mogao da se odluči i da vakciniše samo pogranična područja gde se zaraza pojavila, jer Srbija nije gusto naseljena, pa je ova bolest koju prenose komarci, malo verovatno da bi se širila po celoj zemlji. Pogotovo ako bi se vršilo agresivno zaprašivanje protiv insekata. Ipak u tom slučaju proizvođač bi prodao manje vakcina i Glamočićeva provizija bi bila manja. Pored Glamočića, glavni inspiratori u ovom poslu bili su načelnici iz uprave za veterinu Zoran Marković i Zoran Ivanović!

Ova dva čoveka, istina, imaju diplomu Veterinarskog fakulteta za razliku od Glamočića, ali se ispostavilo da nisu previše bistri, ili da imaju skrivene namere da za račun uvoznog lobija unište srpski stočni fond. Njih dvojica su zagovarli da se u stadima gde se pojavi jedna zaražena životinja zakolju sve druge krave i bikovi. Zbog ovoga su ih prozvali Nedimovićevi koljači. Skrenuta im je pažnja, da se ta bolest ne prenosi sa životinje na životinju, već da je prenose komarci, pa su ova dva pomahnitala koljača odustali od primene ove metode posle nekoliko dana. Činjenica da se prinudno klanje životinja nije do kraja primenjivalo, je dokaz da su bili ili zlonamerni, ili su potpuni diletanti u svojoj profesiji!

Ipak, za svaki slučaj, vakcinisane su sve životinje u Srbiji koje mogu da obole od ove bolesti, čak i u oblastima koje nisu ugrožene, a zbog toga je po hitnom postupku nastupila zabrana uvoza goveđeg mesa iz Srbije u EU, Rusku federaciju i još nekoliko zemalja!

Ove godine pojavila se bolest plavog jezika, zbog koje su pre nekoliko godina takođe vakcinisane sve krave i bikovi i njihovo potomstvo. Životinje su tada vakcinisane takođe neregistrovanom vakcinom o čemu je Magazin Tabloid objavio i dokaze! Naravno, ponovo je uvezena vakcina i za plavi jezik, ovog puta je u proviziju verovatno uključen i sam ministar Nedimović. Jer kako drugačije objasniti njegovo odobravanje, kada znamo da je na vreme obavešten da i plavi jezik, baš kao i Nodularni dermatitis, prenose komarci i da se problem može rešiti zaprašivanjem.

Nedimovićevo postupanje je dodatno sumnjivo, jer mu je jedan pošteni Vučićev savetnik, skrenuo pažnju da bi vakcinacija vakcinom protiv plavog jezika bila pogubna, obzirom da se početkom godine morala obaviti revakcina za Nodularni dermatitis.

Nedimović je tada dozvolio da se odloži revakcina za Nodularni dermatits, a da se životinje vakcinišu po svaku cenu novouvezenom vakcinom protiv plavog jezika! Takvo postupanje ukazuje na činjenicu da priznaju da je vakcinisanje protiv Nodularnog dermatitisa bilo nepotrebno. Jer ta vakcina nema svrhu kako proizvođač piše, ako se ne obavi revakcinacija.

Ipak po planu vakcinacije Ministarstva poljoprivrede, goveda će biti vakcinisana protiv plavog jezika, potom će biti revakcinisana protiv Nodularnog dermatitisa, a u roku od tri nedelje primiće još jednu vakcinu protiv plavog jezika.

Istraživanje koje smo proveli ukazuje da meso tih životnja i njihovo mleko nije posle tolike vakcinacije bezbedno konzumirati nekoliko meseci. Ipak ministar Nedimović, je savetujući se sa Plavšićem, Glamočićem i Marinkovićem odlučio da ne propisuje nikakvu karencu, odnosno odlaganje klanja i uzimanja mleka do prolaska neželjenih dejstva leka. Ovakva odluka je doneta jer bi tajkuni koji proizvode hranu, a sa kojima sarađuju ljudi iz Ministarstva poljoprivrede izgubili mnogo novca. Bolje da umre nekoliko hiljada građana, nego da drugovi tajkuni ostanu bez profita, je slogan koji godinama pokreće naše Ministarstvo poljoprivrede!

Inače vakcina za Nodularni dermatitis ove godine nije ista kao ona od prošle godine. Kupljena je od krajnje sumnjivog proizvođača iz Maroka, koji je toliko bezobrazan da je napisao u uputstvu leka da je karenca nula dana. Vakcina se zove Bovivax LSD!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane