Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Veterani

Ratni veterani u Srbiji čekaju konačan obračun sa Vučićevim režimom

Zlo mora otići

Sa ogromnim nestrpljenjem srpski ratni veterani, ratni vojni invalidi i članovi porodica poginulih boraca, očekuju veliku društvenu oluju i pročišćavanje svih režimskih rupetina, gde leži smrad i prljavština onih koji godinama upravljaju njihovim sudbinama, dok su se na tuđoj krvi i znoju u međuvremenu besramno obogatili.

Željko Vasiljević

Haos vlada u Srbiji i svakim danom je sve veći a građani sve nesrećniji, ogorčeniji ali sve spremniji da se suprotstave ovoj nesrećnoj skupini koja sebe naziva srpska vlast. Osim o našim uspešnim sportistima (i to samo nekolicini) u Srbiji se nije čula lepa vest koja bi mogla da obraduje izmučene i izmorene građane ove prelepe zemlje koju su njeni vladari u poslednjih nekoliko decenija pretvorili u zemlju iz koje beži svako ko može.

Loše vesti, ubistva dece i supruga, brojne nesreće sa više poginulih, požari sa poginulim i teško povređenim a u ekonomiji da ne pričamo, štrajkovi nezadovoljnih radnika koji su se "usudili da se pobune protiv statusa roba", štrajkovi radnika koji godinama nisu primili plate, štrajkovi onih koji rade na više od 40 stepeni, sve to i mnogo drugih ružnih slika jasno pokazuju slom ovog društva i države i njeno totalno propadanje. Da li se pitamo ko su najveći krivci za ovaj haos i nesreću, ko je to zbog ličnih interesa građane doveo u status socijalnih slučajeva, radnike u status robova a srpske ratne veterane u status neprijatelja države i društva? Pa, ako samo malo otvorimo oči i dopustimo razmišljanju da nas bar malo otrgne od Pinka, Informera ili RTS-a, biće nam svima odmah jasno da su najveći krivci za sva zla u ovoj zemlji, oni koji u naše ime vrše vlast a među njima svakako prednjače Aleksandri Vučić i njegov zlosrećni imenjak i brat po perverzijama, Aleksandar Vulin.

Radnici da li su građani Srbije svesni da je naš nepodnošljivi položaj posledica nekoliko faktora: sistemske korupcije, nesposobnih partijskih kadrova na važnim mestima i Zakona o radu kojim su nam stavljeni okovi na ruke i noge a drugim krajem privezani za mašine. Ako su junsko-julski štrajkovi dokaz buđenja savremenih robova, dobro je, ali treba se bojati da je to premala iskra da zapali dovoljno veliku vatru koja bi sagorela one koji su nas doveli u ovakvo stanje.

Haos koji su Vulinovi "kadrovi" ostavili u ministarstvu koje je vodio, toliki je da preti da se ceo sistem u kojem se nalazi preko četiri miliona ljudi uruši i odvede na dno celo društvo. I kad je porodično nasilje u pitanju treba reći suštinu: najveću odgovornost za ubistva u centrima za socijalni rad snosi takođe Aleksandar Vulin i njegovi nesposobni kadrovi. Nikome od njih nije palo na pamet da makar ponude ostavku. Najveću odgovornost za štrajkove širom Srbije takođe snosi Vulin, pre svega, zbog Zakona o radu koji je on predložio. Najveću odgovornost za ogorčenost veterana na državu i njen odnos snosi opet Vulin, koji je zbog svojih ličnih interesa ove ljude doveo na ivicu egzistencije i koji se nije ustručavao da zloupotrebi i najčasnija osećanja heroja ali i majki poginulih junaka.

Zlo koje je ovaj vlastoljubivi i gramzivi podlac činio od kada je na vlasti, ostavilo je novom ministru vrlo malo manevarskog prostora da ovako katastrofalno stanje popravi. Vremena ima jako malo, jer je potpuna beda u kojoj živi najveći deo Srbije, njene građane učinila ogorčenim i toliko gladnim da svakog trenutka treba očekivati oluju koja će odneti svo smeće koje je zatrpavalo i gušilo svojim smradom ovu prelepu zemlju i ove ljude čijoj dobroti i milosti se divi ceo svet.

Sa ogromnim nestrpljenjem srpski veterani, ratni vojni invalidi i članovi porodica poginulih boraca očekuju ovu oluju jer je njima smrada i prljavštine dosta a i dosta im je da njihovim sudbinama upravljaju oni koji su se bogatili dok su njih gurali u ratove. Dosta nam je da o našim životima odlučuju oni koji Srbiju vole do poslednjeg dinara i koji je doživljavaju kao kravu muzaru od koje samo uzimaju. Poslednji je čas za promene!

Aleksandar Vučić i njegova "ekipa" slagali na otkrivanju spomenika heroju sa Košara Tiboru Cernu u Debeljači

Vulinov plaćenik predstavljen kao saborac poginulog vojnika!

Čovek koji je pročitao govor na otkrivanju spomenika vojniku Tiboru Cernu (poginulom 1999. godine u borbama kod granične karaule Košare) u Debeljači, nikada nije bio njegov saborac, niti ga je ikada video kako je to predstavljeno. Nikakve veze nema sa Cernom. Reč je o čoveku čije je Udruženje ratnih vojnih invalida iz Kraljeva prima ogroman novac od Vulinovog Ministarstva - kaže odlično obavešteni izvor Kurira, naglašavajući da je samo ove godine Ministarstvo ovom udruženju dalo 800 hiljada dinara za projekat "Zajednica i mi"

- On Košare teško da je i video, kao sto predstavljaju. Bio je vojnik u 125 motorozivanoj brigadi u Kosovskoj Mitrovici. Ranjen je u glavu najverovatnije od gelera naše artiljerije, jer neprijatelj u tom trenutku nije imao minobacače. Niko ga u periodu 1998. i 1999. godine nije video u širem, niti bližem reonu karaule Košare! Neka pokaže potvrdu gde je ranjen- kaze nas izvor koji je ovih godina bio u paklu legendarnih bitaka na srpskoj karauli.

Inače, Udruženje ratnih vojnih invalida grada Kraljeva osnovano je u septembru 2015. godine, neposredno posto su borci i ratni invalidi iz Udruženja "Dušan Silni" iz Kraljeva izašli iz famoznog SABOR-a jer su odbili "da daju reket". Pomenuti Vukašinović svoje udruženje odmah je priključio SABOR-u, a na osnivačkoj skupštini gost mu je bio i predsednik ovog udruženja.

Inače, pare koje su vraćene na račun Ministarstva od strane udruženja "Dušan Silni", zbog reketiranja Vulinovih činovnika, ekspresno su prebačene udruženju koje je novoosnovano, odlukom iz februara 2016. u iznosu od 597 hiljada dinara. To se može videti na sajtu ministarstva. Sve je krenulo kada je Udruženje Dušan Silni iz Kraljeva demonstrativno vratilo 600 hiljada dinara za projekat "Milutin", i istupilo iz udruženja SABOR, koje je osnovano pod dirigentskom palicom Dragana Popovića, državnog sekretara u Vulinovom ministarstvu. Boračke organizacije optuživale su Pokret socijalista da ovim želi da izvlači pare za finansiranje izbora.

Uskoro su te optužbe dokazane u praksi, u pomenutom slučaju udruženja Dušan Silni koje je vratilo pare Ministarstvu 10. januara 2016, jer nije želelo da plati reket od 200 hiljada dinara. Sledećeg meseca, verovatno zbog bankarskih troškova, iznos umanjen za tri hiljade dinara dodeljeno je pomenutom novonastalom udruženju koje je osnovano u Kraljevu.

- Ne želimo da učestvujemo u nenamenskom trošenju sredstava koje nam je dodelio državni sekretar Dragan Popović - kaže se u pismu Vulinu. U saopštenju je istaknuto da im je tražen reket od 200 hiljada dinara, da daju predsedniku SABOR-a koji je došao kod njih u prostorije. Odlučili su da pare vrate državi, ali su one prebačene na račun Udruženja ratnih vojnih invalida Kraljevo. To udruženje je osnovano, (i datum formiranja FB profila poklapa se vremenski sa skandalom oko vraćanja novca 25. septembar 2015.) na brzinu i čiji je predsednik postao upravo Vukašinović. U narednom periodu ovom udruženju dodeljeno je oko 2,5 miliona dinara na osnovu projekata za pomoć i inkluziju boraca.

- I najmanja kontrola za dodeljena sredstva utvrdila bi da su borci i invalidi najmanje imali od ovog finansiranja. A Vukašinović je postao omiljeni Vulinov "borac" koga voda po tribinama i gura u medije. Svi u Kraljevu znaju da je pre osnivanja udruženja vozio "Golf dvojku" a sada vozi "Audi"- kaže nas izvor i naglašava da pomenuti SABOR ima 40 sličnih udruženja i podružnica koje se finansiraju od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane