Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Nismo mi od juče

Prilozi za srpski nacionalni program

Zoran D. Milojević

Kad je 1974.g. donet novi ustav, moj Dragomir je rekao:

„Porobljena srpska zemlja Kosovo i Metohija, sada AP Kosovo, koju je Kraljevina oslobodila ropstva, sada je od strane Republike vraćena u ropstvo"!

Kad su krenule demonstracije u martu 1981.g. moj Dragomir se vajkao:

„Da je Kralj u Srbiji i da Srbijom Srbi vladaju, Šiptarima ne bi palo na pamet da čine ovo što čine"!

„Tvoj Kralj bi ih poklao", pokuša da ga pecne komšija, aktivista kompartije?!

„Da je Kralj u Srbiji", smireno nastavlja Dragomir, „Šiptara bi bilo manje od Srba, polovina bi se već vratila izvornom srpstvu, a polovina bi se lomila između Srba i Grka"!

Kad je 28. juna 1989.g. slušao Slobin gobor na Gazimestanu , prekonosirao je Slobom očaranim sagovornicima:

„Oni koji zlo izazovu, to zlo ne mogu uništiti „!

Mnogi se davno pitaju zašto povezujem sudbinu Kosova i Metohije sa sudbinom Kraljevina Srbije i Jugoslavije?

Za neobaveštene: od turske vlasti Kosovo i Metohiju je oslobodio Kralj Petar Prvi Karađorđević, pradeda Aleksandra Drugog, prestolonaslednika, za nas Milojeviće: Kralj Srbije! Prvom Armijom je komandovao KRALJEV deda, tada prestolonaslednik Aleksandar Prvi Karađorđević! Na čelu Prve Armije, Aleksandar Prvi je među prvim srpskim junacima, 26.oktobra 1912. g. oko podneva, stupio na Gazimestan!

Neki Srbi će na ovo izreći:

„Samo nam monarhija još fali"! Lagano pomerena srpska svest širi razmišljanje opasno kao radioaktivni otpad:

„Ne treba nam još jedno zlo"! Treba prvo ukloniti postojeće zlo"! A Srbi, kao izrazito neobrazovan narod, ne umeju da promisle i da shvate da je Kraljevina od Beogradskog pašaluka 1878.g. do Versaja 1918.g. za 40 godina izrasla u veliku Kraljevinu Jugoslaviju!

Isti odmah pitaju: po koju cenu je napravljena Kraljevina Jugoslavija? A ja odgovaram: imate li pojma koliko puta je bila skuplja Republika Jugoslavija? Pogledajte današnju Srbiju! Muslimani hoće Sandžak (Raška oblast!!!)! Šiptarima nije dovoljno KiM, hteli bi i Preševo, Bujanovac i Medveđu! A znate li koliko Srba iz Srbskog Vojvodstva bi sever Srbije rado odvojili od matice?

Odmah sledi pitanje: Znate li koliko košta kralj?! A, neumnici ne razmišljaju koliko su koštali Broz, Slobodan Milošević, Boris Tadić, Tomislav Nikolić i ...insulin kaže:"pst"!

Obavezno sleduje i pametovanje da je narod srpski ukinuo monarhiju! Ovo misle gotovo svi srpski političari, većina istoričara i intelektualaca! To su ljudi sa diahreom u mozgu, nedoučeni neumnici koji ne razumeju osnovnu činjenicu: monarhiju nisu ukinuli Srbi, monarhija je Srbima ukinuta!

Spomenuti tipovi, za javnost veliki Hrišćani, a u mozgu agnostici, ne razumeju da Kralj vlada u ime naroda i u ime Boga"! Ne razumeju činjenicu da se samo Kralj pričešćuje kao sveštenici, u oltaru! Da ni hrišćanski obred ravan hirotonisanju, iliti ustoličenju Patrijarha, Episkopa ili Vladike!

Srpski intelektualci ne razumeju da njihova pobožnost koju javno ispoljavaju, nije i religioznost kojom se odlikuju i označavaju Hrišćani! A ta religioznost Srba je suština njihovog odnosa prema Kosovu i Metohiji! U Metohiji je mesto srpskog najvišeg nebeskog uzdizanja! Pećka Patrijaršija!

Ona je oduhovila i produhovila Srbe. Kad se nje odrekosmo, Njegoš je zavapio: „Šta je čovek, do jedno živinče"!

Crkva je nebo na zemlji, a Kralj u njoj ustoličen, Bogomdani bogougodnik slavom Božjom osenčan da održi Boga u narodu i još više: narod u Bogu!

A šta je predsednik Republike? Zaklinje se ! Čime se zaklinje? U koga? Kojom Verom i čijom sudbinom?

Zar smo zaboravili onu našu srpsku: „Bez Kralja ne valja"!? Ti, Srbi, koji šisti" kako iz naziva neumni Čanak, niti su „velikosrpski hegemonisti", kako su ih nazivali Leka, Krcun, Pera Konj, Edvard Kardelj ili J.B.Tito!

Oni su bili Srbi! Isto što i mi ! Naši dedovi, pradedovi, čukundedovi! Ono što je Aleksandru Drugom Karađorđeviću, to je meni Stojan Harambaša! I jedan i drugi su se borili za Krst Časni i Slobodu Zlatnu!

Šta nam valja činiti?

Moramo učiniti samo jednu prostu, najprostiju stvar! Upitajmo mislima svaki svoga askurđela, šta bi on danas činio?! Meni je moj Stojan javio: budućnost je prošlost na proputovanju kroz sadašnjost!

Srbi i Srbkinje, propitajmo se ko su i kakvi su nam askurđeli bili?!

Pa, ako smo još Srbi....?!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane